- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Maşallah allah tamamına erdirsin canım. Benim telaşlar şimdiden tavan, çeyiz yapmaya başlıyorum ufaktan gerçi daha erken gibi ama tutamıyorum kendimiTelaşlı günler yakın yani senin :) Ben de 24 yaşındayım 3.5 senelik ilişkimiz var, nişanlıyız
Amin canım hepimizin inşallah :) Düğün bekliyoruz işte daha tarih kesin değil bu yaz salon tutalım diyoruz bakalım :) Yok yok bence de başla asla erken değilMaşallah allah tamamına erdirsin canım. Benim telaşlar şimdiden tavan, çeyiz yapmaya başlıyorum ufaktan gerçi daha erken gibi ama tutamıyorum kendimi
burdan okuduklarmdan bende öyle düşündüğümden başladım zaten canım hayırlısı bizde 2017 yaza düşünüyoruz ama tarih atabilir belli olmaz bu işler. Herşeyin hayırlısı :)Amin canım hepimizin inşallah :) Düğün bekliyoruz işte daha tarih kesin değil bu yaz salon tutalım diyoruz bakalım :) Yok yok bence de başla asla erken değilAl al bitmiyorlar çünkü hep bir şeyler eksik
Biz 2016 düşünüyorduk bir sene attı işte kısmet :) Geç olsun güç olmasın dedim ben deburdan okuduklarmdan bende öyle düşündüğümden başladım zaten canım hayırlısı bizde 2017 yaza düşünüyoruz ama tarih atabilir belli olmaz bu işler. Herşeyin hayırlısı :)
çay ve su bardak takımları, tencere takımı, mutfak gereçleri ufak ufak rendesi kavanozu bunlar var şimdilik.Biz 2016 düşünüyorduk bir sene attı işte kısmet :) Geç olsun güç olmasın dedim ben deNeler aldın peki :)
Ben de de bunlara ek olarak Misafir yemek takımı varçay ve su bardak takımları, tencere takımı, mutfak gereçleri ufak ufak rendesi kavanozu bunlar var şimdilik.
bizim için erken daha elektrikli eşyalar almak hem böyle iyi sıkıntıya girmiyoruz maddi olarak.Ben de de bunlara ek olarak Misafir yemek takımı varMayıs da anneler günü indirimi varken küçük ev aletlerini alayım diyorum bende :)
Benim için de erken ama diğer türlü liste azalmıyor mecbur bir şeyleri azaltmak zorundayımbizim için erken daha elektrikli eşyalar almak hem böyle iyi sıkıntıya girmiyoruz maddi olarak.
evet bu durumda bile inan ki banada öyle geliyor. Sanki onları almadığım sürece bitmeyecek ki öyle zaten. Hadi sen neyse de bizim için çok çok erken:)Benim için de erken ama diğer türlü liste azalmıyor mecbur bir şeyleri azaltmak zorundayım
Sizin için neden erken olsun ki, 2017 yaz ayları düşünüyorsunuz bizim de öyle :) Daha onları taksitle alıcam ki peşin alacaklarımı saymıyorum bile valla çok zor yanievet bu durumda bile inan ki banada öyle geliyor. Sanki onları almadığım sürece bitmeyecek ki öyle zaten. Hadi sen neyse de bizim için çok çok erken:)
idğer eksikleri düşün şart koy kendine almamak için. Ayy telefondan girmek ne zormus
biz 2017yi uygun görüyoruz ama aileler işin arasına girdiğinde degisebilir de. O da büyük ihtimal görümcem sayesinde olur. Önce ben evlencem diye tutturuyor:)Sizin için neden erken olsun ki, 2017 yaz ayları düşünüyorsunuz bizim de öyle :) Daha onları taksitle alıcam ki peşin alacaklarımı saymıyorum bile valla çok zor yani
Evet ya ben de telefondan girerken zorlanıyorum alışamadım bir türlü
Neden nişanlı falan mı kendisi :)biz 2017yi uygun görüyoruz ama aileler işin arasına girdiğinde degisebilir de. O da büyük ihtimal görümcem sayesinde olur. Önce ben evlencem diye tutturuyor:)
yok değil büyük olduğu için espiriyle falan diyor ama bence Şakaya vuruyor ciddi kendisi:)Neden nişanlı falan mı kendisi :)
Bence de ciddi :) ama sizin ondan önce söz falan olursa o beklemek zorunda bana göreyok değil büyük olduğu için espiriyle falan diyor ama bence Şakaya vuruyor ciddi kendisi:)
hersey kısmet ya O hazırlıklarını hemen tamamlayıp eniste bey bulursa buyursun evlensinBence de ciddi :) ama sizin ondan önce söz falan olursa o beklemek zorunda bana göre
Daha sevgilisi mi yokhersey kısmet ya O hazırlıklarını hemen tamamlayıp eniste bey bulursa buyursun evlensin
evet yok öncelik benim diyor amaDaha sevgilisi mi yokBence susup otursun Allahtan benim görümcem benden küçük
Hıı oldu diyeydinevet yok öncelik benim diyor ama
onun için sonradan gorcez ciddi mi değil miHıı oldu diyeydinHadi sözlü nişanlı olur anlarım da daha ortada fol yok yumurta yok olmaz yani
Ciddi olabilir ama biri yokken daha sizden önce evlenemez ki :) Sizden sonra sevgilisi olup önce o evlenirse de size haksızlık olur.. Kaç yaşında :)onun için sonradan gorcez ciddi mi değil mi