2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Telaşlı günler yakın yani senin :) Ben de 24 yaşındayım 3.5 senelik ilişkimiz var, nişanlıyız
Maşallah allah tamamına erdirsin canım. Benim telaşlar şimdiden tavan, çeyiz yapmaya başlıyorum ufaktan gerçi daha erken gibi ama tutamıyorum kendimi

Maşallah allah tamamına erdirsin canım. Benim telaşlar şimdiden tavan, çeyiz yapmaya başlıyorum ufaktan gerçi daha erken gibi ama tutamıyorum kendimi
Amin canım hepimizin inşallah :) Düğün bekliyoruz işte daha tarih kesin değil bu yaz salon tutalım diyoruz bakalım :) Yok yok bence de başla asla erken değil Al al bitmiyorlar çünkü hep bir şeyler eksik

Amin canım hepimizin inşallah :) Düğün bekliyoruz işte daha tarih kesin değil bu yaz salon tutalım diyoruz bakalım :) Yok yok bence de başla asla erken değil Al al bitmiyorlar çünkü hep bir şeyler eksik
burdan okuduklarmdan bende öyle düşündüğümden başladım zaten canım hayırlısı bizde 2017 yaza düşünüyoruz ama tarih atabilir belli olmaz bu işler. Herşeyin hayırlısı :)

burdan okuduklarmdan bende öyle düşündüğümden başladım zaten canım hayırlısı bizde 2017 yaza düşünüyoruz ama tarih atabilir belli olmaz bu işler. Herşeyin hayırlısı :)
Biz 2016 düşünüyorduk bir sene attı işte kısmet :) Geç olsun güç olmasın dedim ben de Neler aldın peki :)

çay ve su bardak takımları, tencere takımı, mutfak gereçleri ufak ufak rendesi kavanozu bunlar var şimdilik.
Ben de de bunlara ek olarak Misafir yemek takımı var Mayıs da anneler günü indirimi varken küçük ev aletlerini alayım diyorum bende :)

Ben de de bunlara ek olarak Misafir yemek takımı var Mayıs da anneler günü indirimi varken küçük ev aletlerini alayım diyorum bende :)
bizim için erken daha elektrikli eşyalar almak hem böyle iyi sıkıntıya girmiyoruz maddi olarak.

Benim için de erken ama diğer türlü liste azalmıyor mecbur bir şeyleri azaltmak zorundayım
evet bu durumda bile inan ki banada öyle geliyor. Sanki onları almadığım sürece bitmeyecek ki öyle zaten. Hadi sen neyse de bizim için çok çok erken:)
idğer eksikleri düşün şart koy kendine almamak için. Ayy telefondan girmek ne zormus

Sizin için neden erken olsun ki, 2017 yaz ayları düşünüyorsunuz bizim de öyle :) Daha onları taksitle alıcam ki peşin alacaklarımı saymıyorum bile valla çok zor yani
Evet ya ben de telefondan girerken zorlanıyorum alışamadım bir türlü

biz 2017yi uygun görüyoruz ama aileler işin arasına girdiğinde degisebilir de. O da büyük ihtimal görümcem sayesinde olur. Önce ben evlencem diye tutturuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…