- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Evlenene kadar da bitmeyecek bence :) Amin inşallah canım :)Ah bu çeyiz olayları hiç bitmiyorki kaç senedir alıyorum hala eksik var gerçi küçük eşyalar bitti sayılır hem büyükler kaldı Allah herkese yardım etsin
Aman onlar ne anlarbide derler ki erkeğin yükü daha agır yalanbiz doğdugumzda başlıyo annelerimiz çeyiz yapmaya
Aman onlar ne anlarbüyük gözle görülen şeyleri alıyorlarda ondan.. E mutfağı komple biz alıyoruz mutfak eşyaları ne kadar pahalı biliyorlar mı acaba
Ben evlenince borç ödemek istemiyorum ya, o yüzden düğünü bir sene erteledik zaten. Yine olur tabi ufak tefek ama ne kadar az olursa o kadar iyi :)dimi ama taksit ödemekten iflahım kesildi
daha da bi dünya alınck aman evlenelimde sonra devam ederiz ödemeye yine yeter ki bişeyler başlasın devamı gelck işallah
Bazen emin olamıyorumBunlar tatlı telaşlar kızlar
Ben evlilikten de ara ara korkuyorumBenimde gözüm korkuyor bazen
Daha yolun başındayken vazgeçebilirim gibi geliyor bazenBen evlilikten de ara ara korkuyorum
Ben yolu yarıladım artıkDaha yolun başındayken vazgeçebilirim gibi geliyor bazen
Ben yolu yarıladım artıksenin için bir şans daha var
Ben evlenme teklifi alana kadar hiç korkum yoktuEvlenme teklifini alana kadar çok bekledim
Onu ben de yapmıştımbende teklifte yok etme ihtimalide yok etmicen galiba dedim ikimizinde niyeti belli etsem kabul etmicen mi dedi sen bi ette düşünürüz dedimgerci cocuga sunu istemem bunu istemem diye diye tekliftn de soguttm
kendime cicili bi nevresim diktirdim
bi tane özel dikim olsun dedim diğerlerini satın alcam hadi bismillah tekstile de başladım
İyi akşamlar canım :) İyiyim sen nasılsınİyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ben de iyiyim canım :) haftasonu gelsin diye gün sayıyorum işte :) sen neler yapıyosunnİyi akşamlar canım :) İyiyim sen nasılsın
Hazırlıklar bitti mi :) Ben de değişiklik yok ne yazık ki olması için de bir sene falan geçmesi lazım sanırımBen de iyiyim canım :) haftasonu gelsin diye gün sayıyorum işte :) sen neler yapıyosunn