2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

bide derler ki erkeğin yükü daha agır yalan biz doğdugumzda başlıyo annelerimiz çeyiz yapmaya

Aman onlar ne anlar büyük gözle görülen şeyleri alıyorlarda ondan.. E mutfağı komple biz alıyoruz mutfak eşyaları ne kadar pahalı biliyorlar mı acaba

dimi ama taksit ödemekten iflahım kesildi
daha da bi dünya alınck aman evlenelimde sonra devam ederiz ödemeye yine yeter ki bişeyler başlasın devamı gelck işallah

dimi ama taksit ödemekten iflahım kesildi
daha da bi dünya alınck aman evlenelimde sonra devam ederiz ödemeye yine yeter ki bişeyler başlasın devamı gelck işallah
Ben evlenince borç ödemek istemiyorum ya, o yüzden düğünü bir sene erteledik zaten. Yine olur tabi ufak tefek ama ne kadar az olursa o kadar iyi :)

bende teklifte yok etme ihtimalide yok etmicen galiba dedim ikimizinde niyeti belli etsem kabul etmicen mi dedi sen bi ette düşünürüz dedim gerci cocuga sunu istemem bunu istemem diye diye tekliftn de soguttm

kendime cicili bi nevresim diktirdim

bi tane özel dikim olsun dedim diğerlerini satın alcam hadi bismillah tekstile de başladım

Eklentiler

• IMG-20160207-WA0003.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 44
bende teklifte yok etme ihtimalide yok etmicen galiba dedim ikimizinde niyeti belli etsem kabul etmicen mi dedi sen bi ette düşünürüz dedim gerci cocuga sunu istemem bunu istemem diye diye tekliftn de soguttm
Onu ben de yapmıştım ama yine de etti, eder senin sevgilin de merak etme :)
kendime cicili bi nevresim diktirdim

bi tane özel dikim olsun dedim diğerlerini satın alcam hadi bismillah tekstile de başladım

İyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…