- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- Konu Sahibi KarrTanesii
Bu haftasonu aile tanışması var canımm çok heyecanlıyımmmHazırlıklar bitti mi :) Ben de değişiklik yok ne yazık ki olması için de bir sene falan geçmesi lazım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu haftasonu aile tanışması var canımm çok heyecanlıyımmmHazırlıklar bitti mi :) Ben de değişiklik yok ne yazık ki olması için de bir sene falan geçmesi lazım sanırım
Tatlı telaş bunlar canım heyecanlanma desem de olmayacak biliyorum o yüzden tadını çıkarmaya bakBu haftasonu aile tanışması var canımm çok heyecanlıyımmm
nasılsın cnım napıyosunGÜNAYDIN TATLIM :)
nasılsın cnım napıyosun
ben de iş güç kuzu :) bi hazırlığım yok şuan bu haftasonu ailemin yanına gidiyorum erkek tarafı da tanışmaya geliyor bakalım nasıl olacak sende ne var ne yok var mı hazılıklar bişeyleriş güç işte kuzum sen napıyosun nası gidiyo hazırlıklar neler yaptın :)
Merhaba, hoşgeldinMerhaba herkese bende geldim
Teşekkür ederim, hoşbuldummMerhaba, hoşgeldin
Tanışmışmıydık seninle :) Eğer öyleyse kusura bakma bu aralar hafızam pek iyi değilTeşekkür ederim, hoşbuldumm
Tanışmadık canım topiği görmüştüm ama ilk kez uğruyorumTanışmışmıydık seninle :) Eğer öyleyse kusura bakma bu aralar hafızam pek iyi değil
merhaba canım hoşgeldinTanışmadık canım topiği görmüştüm ama ilk kez uğruyorum
Hoşbuldum canımmerhaba canım hoşgeldin
Aa iyi o zaman :) Hemen tanışalım, nerdensin yaşın kaç, ne zamandır sevgilisiniz söz nişan var mı detayları alalımTanışmadık canım topiği görmüştüm ama ilk kez uğruyorum
Hiç bir şey Daha hediye almadım hala düşünüyorumkızlar sevgililer günü için hediye aldınız mı neler yaptınız/yapacaksınız
Canım ben web tasarım mezunuyum a3 e takvim yaptım resmimizden oluşan onu çıkarttırdım Sen ne alacaksın ne düşünüyorsun :)kızlar sevgililer günü için hediye aldınız mı neler yaptınız/yapacaksınız
20 yaşındayım 7 aylık ilişkimiz var. Aileler arasında resmi bir tanışma olmadı. Hazirana kısmetse sözümüz var Peki sende durumlar neAa iyi o zaman :) Hemen tanışalım, nerdensin yaşın kaç, ne zamandır sevgilisiniz söz nişan var mı detayları alalım
Telaşlı günler yakın yani senin :) Ben de 24 yaşındayım 3.5 senelik ilişkimiz var, nişanlıyızCanım ben web tasarım mezunuyum a3 e takvim yaptım resmimizden oluşan onu çıkarttırdım Sen ne alacaksın ne düşünüyorsun :)
20 yaşındayım 7 aylık ilişkimiz var. Aileler arasında resmi bir tanışma olmadı. Hazirana kısmetse sözümüz var Peki sende durumlar ne