2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ciddi olabilir ama biri yokken daha sizden önce evlenemez ki :) Sizden sonra sevgilisi olup önce o evlenirse de size haksızlık olur.. Kaç yaşında :)
22 yaşında. Bana göre de öyle de hatta anlaşma yapmıştık haziran a kadar birini bulamazsa öncelik bizim. Böyle değişik biri:KK45:

Hiç bir şey :KK70: Daha hediye almadım hala düşünüyorum

Canım ben web tasarım mezunuyum a3 e takvim yaptım resmimizden oluşan onu çıkarttırdım :KK45:Sen ne alacaksın ne düşünüyorsun :)

20 yaşındayım 7 aylık ilişkimiz var. Aileler arasında resmi bir tanışma olmadı. Hazirana kısmetse sözümüz var :KK16: Peki sende durumlar ne :KK53:

ben gömlek parfüm kravat set aldım klasik oldu brz ama söz tanışma derken klasik giyinmesi gerekecek ihtiyacı olacak diye düşündüm. bir de baş harflerimizin olduğu bir kol düğmesi yaptırdım :KK49::KK49::KK49:
ben de grafikerim buarada aklına gelebilecek her şeyi yaptım hepsini tükettim artık ihtiyaca yönelik takılıyoruz:oops:

kızlar olabiliyor bunlar. bizde benzer sorunlar yaşadık hem de ablamla. aramızda 1 yaş var ama ben evlenme teklifi aldıktan sonra o da hazırlklara başladı. bi hafta benmki geldi tanışmaya sonraki hafta onunki :KK25: ilk başta çok sinirlendim bu duruma ama artık takmıyorum. keşke benm sözümün olmasını bekleseydin en azından dedim. hani teklif almış olsa ben beklerdimm :KK12:

ben gömlek parfüm kravat set aldım klasik oldu brz ama söz tanışma derken klasik giyinmesi gerekecek ihtiyacı olacak diye düşündüm. bir de baş harflerimizin olduğu bir kol düğmesi yaptırdım :KK49::KK49::KK49:
ben de grafikerim buarada aklına gelebilecek her şeyi yaptım hepsini tükettim artık ihtiyaca yönelik takılıyoruz:oops:

kızlar olabiliyor bunlar. bizde benzer sorunlar yaşadık hem de ablamla. aramızda 1 yaş var ama ben evlenme teklifi aldıktan sonra o da hazırlklara başladı. bi hafta benmki geldi tanışmaya sonraki hafta onunki :KK25: ilk başta çok sinirlendim bu duruma ama artık takmıyorum. keşke benm sözümün olmasını bekleseydin en azından dedim. hani teklif almış olsa ben beklerdimm :KK12:

Valla bana kalsa bende ihtiyaca yönelik takılcam ama şu sıralar biraz sıkıntıdayım o yüzden manevi değeri yüksek birşey yapmak istdim. :KK16:
Ayy o mesele ben anlamadım hem ortada enişte yok görümcem bizle anlaşmalar yapıyor. Ayrıca nedendir bilmiyorum bu kardeş olaylarında çok rastlıyorum. Genelde küçük kardeş önce evlenip gidiyor. İstese de istemese de bizdede öyle olacak :KK53:
Ablanın yapması daha kötü. Kıskançlık gibi bir durum mu oluyor yoksa heves mi bilmiyorum. Tabi ablan için değil genel olarak merak ettim. Belkide ablan senden cesaret almıştır :KK53:

ben hediye istemedim yani doğum günü yıl dönümü tamamda sevgililer günüyle yıl basında almıyoruz hediye geçen sene bi tepsi börek yapmıştım afiyetle yemişti bu senede sarma sarcam ısmarladı şimdiden :KK70: :KK70:

Valla bana kalsa bende ihtiyaca yönelik takılcam ama şu sıralar biraz sıkıntıdayım o yüzden manevi değeri yüksek birşey yapmak istdim. :KK16:
Ayy o mesele ben anlamadım hem ortada enişte yok görümcem bizle anlaşmalar yapıyor. Ayrıca nedendir bilmiyorum bu kardeş olaylarında çok rastlıyorum. Genelde küçük kardeş önce evlenip gidiyor. İstese de istemese de bizdede öyle olacak :KK53:
Ablanın yapması daha kötü. Kıskançlık gibi bir durum mu oluyor yoksa heves mi bilmiyorum. Tabi ablan için değil genel olarak merak ettim. Belkide ablan senden cesaret almıştır :KK53:
Valla bilmiyorm canım. Bizim aramızda çok yaş farkı da yok aslında 1 yaş yani keşke brz bekleseydi ama napalım artık kısmet böyleymiş :KK47:

kızlar günaydın :) size bişey sorcam zayılamak neden bu kadar zorrr:KK47::KK47:
mayısa kadar kilo vermek istiyorm malum isteme falan olursa güzel görünmek için ama bi türlü başaramıyorum :KK43: zencefilli bi kür vardı onu dnedm tadı iğrencccc :KK53:

kızlar günaydın :) size bişey sorcam zayılamak neden bu kadar zorrr:KK47::KK47:
mayısa kadar kilo vermek istiyorm malum isteme falan olursa güzel görünmek için ama bi türlü başaramıyorum :KK43: zencefilli bi kür vardı onu dnedm tadı iğrencccc :KK53:
Yaramı deştin şuan :KK45: Benim de düğüne kadar kilo vermem lazım ama bunu dediğimden beri kilo alıyorum o_O Nasıl vercem ben de merak ediyorum o_O

Günaydın kızlar. Valla benimde yarama dokandınız :KK45: Özellikle göbekten vereydim iyidi:KK51:

X