- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
22 yaşında. Bana göre de öyle de hatta anlaşma yapmıştık haziran a kadar birini bulamazsa öncelik bizim. Böyle değişik biriCiddi olabilir ama biri yokken daha sizden önce evlenemez ki :) Sizden sonra sevgilisi olup önce o evlenirse de size haksızlık olur.. Kaç yaşında :)
Ben de 27 28 falan sandım çokta büyük değilmiş22 yaşında. Bana göre de öyle de hatta anlaşma yapmıştık haziran a kadar birini bulamazsa öncelik bizim. Böyle değişik biri
aynen canım olabilir :) ben kaçıyorum daha sonra görüşürüzBen de 27 28 falan sandım çokta büyük değilmişama normal ya özeniyor olabilir :)
Tamam canım görüşürüzaynen canım olabilir :) ben kaçıyorum daha sonra görüşürüz
Hiç bir şeyDaha hediye almadım hala düşünüyorum
Canım ben web tasarım mezunuyum a3 e takvim yaptım resmimizden oluşan onu çıkarttırdımSen ne alacaksın ne düşünüyorsun :)
20 yaşındayım 7 aylık ilişkimiz var. Aileler arasında resmi bir tanışma olmadı. Hazirana kısmetse sözümüz varPeki sende durumlar ne
ben gömlek parfüm kravat set aldım klasik oldu brz ama söz tanışma derken klasik giyinmesi gerekecek ihtiyacı olacak diye düşündüm. bir de baş harflerimizin olduğu bir kol düğmesi yaptırdım
ben de grafikerim buarada aklına gelebilecek her şeyi yaptım hepsini tükettim artık ihtiyaca yönelik takılıyoruz
kızlar olabiliyor bunlar. bizde benzer sorunlar yaşadık hem de ablamla. aramızda 1 yaş var ama ben evlenme teklifi aldıktan sonra o da hazırlklara başladı. bi hafta benmki geldi tanışmaya sonraki hafta onunkiilk başta çok sinirlendim bu duruma ama artık takmıyorum. keşke benm sözümün olmasını bekleseydin en azından dedim. hani teklif almış olsa ben beklerdimm
Valla canım en güzeli ve dediğin gibi en rahatıne görümce var ne elti bendeki rahat beyde yok
Valla canım en güzeli ve dediğin gibi en rahatı
şimdilik tabi bizdn küçük iki erkek kardeşi daha var bnmde bi erkek kardesim var ama onların daha okulu askerliği ooo yeğen bile verirz biz onlara o ara
Valla bilmiyorm canım. Bizim aramızda çok yaş farkı da yok aslında 1 yaş yani keşke brz bekleseydi ama napalım artık kısmet böyleymişValla bana kalsa bende ihtiyaca yönelik takılcam ama şu sıralar biraz sıkıntıdayım o yüzden manevi değeri yüksek birşey yapmak istdim.
Ayy o mesele ben anlamadım hem ortada enişte yok görümcem bizle anlaşmalar yapıyor. Ayrıca nedendir bilmiyorum bu kardeş olaylarında çok rastlıyorum. Genelde küçük kardeş önce evlenip gidiyor. İstese de istemese de bizdede öyle olacak
Ablanın yapması daha kötü. Kıskançlık gibi bir durum mu oluyor yoksa heves mi bilmiyorum. Tabi ablan için değil genel olarak merak ettim. Belkide ablan senden cesaret almıştır
Yaramı deştin şuankızlar günaydın :) size bişey sorcam zayılamak neden bu kadar zorrr
mayısa kadar kilo vermek istiyorm malum isteme falan olursa güzel görünmek için ama bi türlü başaramıyorumzencefilli bi kür vardı onu dnedm tadı iğrencccc
Benim de göbek ve kol canım özellikle :) Kollarım orantısız oldu omuzdan aşağı inerken dışarı çıkık resmenGünaydın kızlar. Valla benimde yarama dokandınızÖzellikle göbekten vereydim iyidi
O nasıl oluyor kız valla canlandıramadım. Kas olmasın oBenim de göbek ve kol canım özellikle :) Kollarım orantısız oldu omuzdan aşağı inerken dışarı çıkık resmen
Yok yok değilO nasıl oluyor kız valla canlandıramadım. Kas olmasın o
He üst tarafın kalın olmasından bahsediyorsunYok yok değilKas yapmak için spor lazım ömrümde hiç spor yapmadım Kilo alınca kolun üst kısmına da gidiyor ya hani benim de öyle oldu işte