- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.121
Meraba hosgeldinMerhaba Bende 2017 temmuz gelini olacağım inşallah Allah ın izniyle
demezler de biz üzerimize düşeni yapalım. bende yatak odası bakıyorum senin ki nasıl bakabilir miyimÖyle de olur hatta hic almayabilirsin kimse bisey diyemez benim ailem kendi almak istedi bana kalsa onlar alsın
merhabaMerhaba Bende 2017 temmuz gelini olacağım inşallah Allah ın izniyle
Merhabaaa ben deMerhaba Bende 2017 temmuz gelini olacağım inşallah Allah ın izniyle
Hangi eşyaları alacaksınız ? Mobilyalar yıl sonuna kdr sabit şuan eğer almadıysanız ocaktan sonra zamlanacak beyaz eşyalarda her ayın başında dolar endeksli zamlanıyorBen daha bakmadım şu kışı bi atlatalım ondan sonra düsüncem onu. Benimde öyle yatak odasını biz aldık diğer eşyalar onlara ait. Bu aralar o esyaları da alalım Nisanlım taksite baslasın diyoruz da dolar ucmus biraz daha beklicez
demezler de biz üzerimize düşeni yapalım. bende yatak odası bakıyorum senin ki nasıl bakabilir miyim
Beyaz eşya oturma grubu yemek odası takımı falan alcazMerhabaaa ben de
Hangi eşyaları alacaksınız ? Mobilyalar yıl sonuna kdr sabit şuan eğer almadıysanız ocaktan sonra zamlanacak beyaz eşyalarda her ayın başında dolar endeksli zamlanıyor
güzelmiş. güzel günlerde kullanın. fiyat araştırması yapıyorum da ne kadar mesela bu takım
4bindi 3 600e aldımgüzelmiş. güzel günlerde kullanın. fiyat araştırması yapıyorum da ne kadar mesela bu takım
hayırlı olsun canım4bindi 3 600e aldım
Sagol canım benim. Nasıl sencehayırlı olsun canım
güzel canım bende bakıyorum da hiç bişeye karar vermedim ya açıkçası evlenmek o kadar uzak geliyor ki işin ciddiyetinin farkına varamıyorumSagol canım benim. Nasıl sence
Hahaha bende öyleyim bazen Nisanlı oldugumu bile unutuyorumgüzel canım bende bakıyorum da hiç bişeye karar vermedim ya açıkçası evlenmek o kadar uzak geliyor ki işin ciddiyetinin farkına varamıyorumkoltuk takımı bakmak yerine telefonuma duvar kağıdı bakıyorum
benimkinden nişanlım diye bahsetmek hala garip geliyorHahaha bende öyleyim bazen Nisanlı oldugumu bile unutuyorum
Aynı bende öyleyim. Bazende duygusallasıyorum annemden babamdan ayrılacagım icinbenimkinden nişanlım diye bahsetmek hala garip geliyorhalbuki 8 ay oldu
bende öyle özellikle kardeşimden ve annemden ayrılacağım için. ama yapacak hiç bir şey yok galibaAynı bende öyleyim. Bazende duygusallasıyorum annemden babamdan ayrılacagım icin
Maalesefbende öyle özellikle kardeşimden ve annemden ayrılacağım için. ama yapacak hiç bir şey yok galiba
Yemek odasına fln bakabilirsiniz aslnda ama beyaz eşyaları bilemedim. Biz de 2 gün önce aldık beyaz eşyalarımızı..Beyaz eşya oturma grubu yemek odası takımı falan alcaz
güzel canım bende bakıyorum da hiç bişeye karar vermedim ya açıkçası evlenmek o kadar uzak geliyor ki işin ciddiyetinin farkına varamıyorumkoltuk takımı bakmak yerine telefonuma duvar kağıdı bakıyorum
hayır ailem mersinde ben izmire gideceğim sen?Maalesefsen ailenle aynı semtte mi oturacaksın
Bu tarz istiyorum canım sen nasıl aldın?Yemek odasına fln bakabilirsiniz aslnda ama beyaz eşyaları bilemedim. Biz de 2 gün önce aldık beyaz eşyalarımızı..
Nasıl bi tarz istiyorsn o önemli
Ne kadar tuttu beyaz esyalarYemek odasına fln bakabilirsiniz aslnda ama beyaz eşyaları bilemedim. Biz de 2 gün önce aldık beyaz eşyalarımızı..
Nasıl bi tarz istiyorsn o önemli