- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.101
Meraba.. Allah kısmet ederse bende 2017 gelini olucam insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hoş geldinMeraba.. Allah kısmet ederse bende 2017 gelini olucam insallah
Hoşbuldum tesekkür ederim. Nasılsın :)merhaba hoş geldin
iyiyim pisi sağol sen nasılsın :)Hoşbuldum tesekkür ederim. Nasılsın :)
İyiyim allaha şükür.. İş güc evlilik stresi derken akıp gidiyo zaman :)iyiyim pisi sağol sen nasılsın :)
ne zaman düğünİyiyim allaha şükür.. İş güc evlilik stresi derken akıp gidiyo zaman :)
7 ay sonra senin ne zamanne zaman düğün
benim kesin tarih bu cumartesi belli olacak ama ramazandan sonra olur gibi duruyor7 ay sonra senin ne zaman
Çeyiz hazırlıkları ne durumdabenim kesin tarih bu cumartesi belli olacak ama ramazandan sonra olur gibi duruyor
hiş bişiyim yok senin?Çeyiz hazırlıkları ne durumda
Yavaştan yavaştan yapıyorum hazırlık. Örgü dantel falan herseyim var ev esyaları yok en önemlileri de onlar zaten kışı bi atlatalım baslicam hazırlığahiş bişiyim yok senin?
Merhaba hoş geldin. Benmde 7 ay sonra tam hazırlıklarn nasıl gidiyrMeraba.. Allah kısmet ederse bende 2017 gelini olucam insallah
Bende işe girer girmez başlayacağımYavaştan yavaştan yapıyorum hazırlık. Örgü dantel falan herseyim var ev esyaları yok en önemlileri de onlar zaten kışı bi atlatalım baslicam hazırlığa
Hoşbuldum daha tam olarak baslamıs degilim. Senin nasıl gidiyo :)Merhaba hoş geldin. Benmde 7 ay sonra tam hazırlıklarn nasıl gidiyr
Bi an once basla bence alınması gereken cok sey var. Yatak odası takımı size mi aitBende işe girer girmez başlayacağım
benim iyi çok şükür. balayı için araştırma yapıyorum siz baktınız mıHoşbuldum daha tam olarak baslamıs degilim. Senin nasıl gidiyo :)
bizde yatak odasını biz aldık diğer mobilyaları nişanlımın ailesi.Bi an once basla bence alınması gereken cok sey var. Yatak odası takımı size mi ait
Bulabilirsem başlayacağım valla bilmiyorum konuşulmadı biz aslında iki beyaz eşyayı alalım diyoruz. Bizde öyle normalde. Yarın kaynanamlar gelecek o zaman konuşulur mu bilmiyorumBi an once basla bence alınması gereken cok sey var. Yatak odası takımı size mi ait
Ben daha bakmadım şu kışı bi atlatalım ondan sonra düsüncem onu. Benimde öyle yatak odasını biz aldık diğer eşyalar onlara ait. Bu aralar o esyaları da alalım Nisanlım taksite baslasın diyoruz da dolar ucmus biraz daha beklicezbenim iyi çok şükür. balayı için araştırma yapıyorum siz baktınız mı
bizde yatak odasını biz aldık diğer mobilyaları nişanlımın ailesi.
Öyle de olur hatta hic almayabilirsin kimse bisey diyemez benim ailem kendi almak istedi bana kalsa onlar alsınBulabilirsem başlayacağım valla bilmiyorum konuşulmadı biz aslında iki beyaz eşyayı alalım diyoruz. Bizde öyle normalde. Yarın kaynanamlar gelecek o zaman konuşulur mu bilmiyorum