- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.081
Anladım canım ben direk marttan sonra bakarım gelinliğe. Biz de mekanı seçtik günü kapattık şuan ama nişanlım sözleşme yapmadan gidip bi düğüne katılacak sonra sözleşme yapacak tamam gibi bişey şuan yani..biz bugun mekanı ayarladık.kaporasını verdik. evet erken ama dediğim gibi gelinlik için kapora verip ileri bir tarihte alabiliyoruz. maksat şuan ki kampanyalardan yararlanmak.
siz balayı nereyi düşünüyorsunuz?
Anladım canım ben direk marttan sonra bakarım gelinliğe. Biz de mekanı seçtik günü kapattık şuan ama nişanlım sözleşme yapmadan gidip bi düğüne katılacak sonra sözleşme yapacak tamam gibi bişey şuan yani..
balayınıda mekandan sonra hemen halledicez . Açıkçası ben yeni bakmaya başladım istediğimiz her şey dahil bi otel olması yani otel içinde aktivite vs olsn istiyoruz. Marmaris ege bodrum kıbrıs düşüncemiz şuan bakıyoruz bakalım tarih netleşsin hemen seçicez siz ne düşünüyosunuz
dış çekim olayı bzm için en basiti. ben fotoğrafçıyım zaten arkadaşlarımda öyledüğüne katılma fikri çok iyiymiş:) Bizimde sıradaki hedefimiz balayını ayarlamak ama sürekli planladığımız bütçeyi aştığımız için ne olacak bilmiyorum. ama ikimizde ispanyaya gitmeyi çok istiyoruz. bakalım nasip. ama bunun için dış çekim olayını evlendikten sonraya ertelememiz gerek. böle durumlarda 3 kuruşun hesabı çok önemli :)
günaydıngünaydın kızlar
nabergünaydın
iyiym sen nasılsn canım
gelinlik bakmaya nasıl başlanır kızlar? gidip gelinlikçiler de dergi fln mı karıştırmalıyız? kiminle gidilmeli? ne kadar saat ayarlamalıyız.çalışıyorum ve pazar güleri burdakiler kapalı oluyor ya : (
bende iyi canım ne olsun işteiyiym sen nasılsn canım
bence bi tekniği yoktur ama internette fln beğendğin modeller yok mu ? ben geze geze seçerim içime sineni diye düşündm ama
neler yapıyosun bakalımbende iyi canım ne olsun işte
İş arıyorum canım napayım sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklarneler yapıyosun bakalım
dış çekim olayı bzm için en basiti. ben fotoğrafçıyım zaten arkadaşlarımda öylene kadarlık bi bütçe ayırdınız balayı için ?
gelinlik bakmaya nasıl başlanır kızlar? gidip gelinlikçiler de dergi fln mı karıştırmalıyız? kiminle gidilmeli? ne kadar saat ayarlamalıyız.çalışıyorum ve pazar güleri burdakiler kapalı oluyor ya : (
Oo fotograf fikirlerini sizden alalım :)dış çekim olayı bzm için en basiti. ben fotoğrafçıyım zaten arkadaşlarımda öylene kadarlık bi bütçe ayırdınız balayı için ?
İnşallah gönlüne göre bulursun biraz karışık buaralar malum..İş arıyorum canım napayım sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar
Aa canım biz o kdr ayırmadık valla yurtdışı düşünmüyoruz çünkü.. biz ortalama 3 bine fln halletmeyi düşündük eğer 10 bine kdr çıksaydık yurtdışını mutlaka değerlendirirdk ama ..oo çok iyiymiş:) balayı için max 10 bin diye düşündük. siz ne kadar ayırdınız?
Tabi canım ne sormak istersen fikir verirm :)Oo fotograf fikirlerini sizden alalım :)
inşallah canım çok sağol. oo kolaylamışsınız maşallah kuzum hadş bakalım herşey gönlünüzce olsunİnşallah gönlüne göre bulursun biraz karışık buaralar malum..
biz iyi ilerliyoruz canım beyaz eşyaları tamamladık mobilyalar bu ay tamamlanacak düğün salonumuzu seçtk nişanlım haftasonu okeylerse balayını alıcaz işte ona bakıyorum şimdi bende
Aa canım biz o kdr ayırmadık valla yurtdışı düşünmüyoruz çünkü.. biz ortalama 3 bine fln halletmeyi düşündük eğer 10 bine kdr çıksaydık yurtdışını mutlaka değerlendirirdk ama ..
Tabi canım ne sormak istersen fikir verirm :)
Evet canım 7 ay var ama çoğu şeyi hallettik :) hepimizin inşallah gönlüne göre olurinşallah canım çok sağol. oo kolaylamışsınız maşallah kuzum hadş bakalım herşey gönlünüzce olsun
inşallah canımEvet canım 7 ay var ama çoğu şeyi hallettik :) hepimizin inşallah gönlüne göre olur