2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

şuan için nişan için hazırlanıoruz işte nişana 40 gün kaldı heycanlıyız ikimizde nasipse olcak hepsi :) düğün içinde erken dedik ama kıza erken geç yok ufak tefek çeyiz ne varsa alıyorum
evet aynen almakla çok iyi etmişsin ben ocaktan beri alıyorum daha bi ton eksik var valla.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :) sözüme 15 gün kaldıııı Allahıımmm kalpten gideceğim aklıma geldikçe çok heyecanlıyım ne yapacağım nasıl olacak çok merak ediyorum :/ :)

Ağustos 2017 geliniyim ben de nasipse :) eşyalara da ufaktan başladım indirimlerden bakmak en mantıklısı

Selaaaaaammm kızlaaaarrr bende 2017 gelini oluyoruum Eylül 7-8 düğün düşünüyoruz zmaan geçmiyormuş gibi geliyor sizede öyle oluyor mu

Arkadaslar Merhaba, bizde kismetse ya 6 Mayis yada 27 Mayis'ta dugun yapmayi planliyoruz.Ancak su dugun masraflari bizi cok korkutuyor. Hadi evin dayanip dosenmesi kismen tamamlanabilirde, su dugun salonu,ikramlar vs kim bilir kaca cikacak.

Gelinligide kiralamayi dusunuyorum. Bildiginiz kaliteli, guzel gelinlik kiralayan bir yer biliyor musunuz? Ankara'dan kiralamayi tercih ederim.

Valla aynı korkuları bizde yasıyoruz kafanı çevirdiğin yer ayrı bir masraf otoruyoruz kağıt kalem haydi babam nerde ne kadar masraf olur yazıp duruyoruz deli gibi :) Allah kolaylık versin herkese tatlı ama zor telaslar

Selaaaaaammm kızlaaaarrr bende 2017 gelini oluyoruum Eylül 7-8 düğün düşünüyoruz zmaan geçmiyormuş gibi geliyor sizede öyle oluyor mu
merhabaa evet zaman hiç geçmiyor biz de temmuz için düşünüyoruz daha salonu tutmadık ama 1 temmuz istiyoruz inşallah. hazırlıkların nasıl gidiyor
Arkadaslar Merhaba, bizde kismetse ya 6 Mayis yada 27 Mayis'ta dugun yapmayi planliyoruz.Ancak su dugun masraflari bizi cok korkutuyor. Hadi evin dayanip dosenmesi kismen tamamlanabilirde, su dugun salonu,ikramlar vs kim bilir kaca cikacak.
merhaba canım evet malesef çok masraflı her şey. yvaştan halletmeye başlamalı

Gelinligide kiralamayi dusunuyorum. Bildiginiz kaliteli, guzel gelinlik kiralayan bir yer biliyor musunuz? Ankara'dan kiralamayi tercih ederim.

ben de ankaradayım. kiralamayla satın alma arasında çok bi fark yok malesef. yine de ankarada büyük çarşı ve and çarşısına bakabilirsin.

Hazırlıklara eylül olduğu için henüz tam anlamıyla başlamış değiliz beyaz eşyalarımız alındı ocak subat gibide mobilyaları halledicez insallah birde şuan için önümüzde hazırlık haftaya düğün salonunbakmaya başlıyoruz malum hemen doluyor şimdiden dolmuş heryer ilk onu halledelim dedik sizlerin nasıl gidiyor hazırlıkklar :) ben antalyadayım kızlar o konuda size pek fikir veremiyorum malesef ama bende gelinliği kiralamaktan yanayım evde dursa nolucak diye düşünenlerdenim birdaha giyilmiyor ...

biz de yavaştan başladık canım. nişanlım ocakta bana evlenme teklifi etmişti o zamandan beri çeyiz alıyorum ben. şimdi süpürge ütü ve yastık yorgan gibi eksiklerim kaldı sadece. haftasonu mobilyalarımızı seçtik yatak odasını aldık nişanlımında ailesi yemek odasıyla oturma grubunu alacak biara. en azından modellerimizi seçebildik. bi de ben uzakta yaşıyorum arada gidince çoğu şeyi halletmeye çalışıyoruz. beyaz eşyaları netleştirdik sayılır nişanlım halledecek bi ara. mekana da ben yavaştan bakmaya başlıcam elemesini yapcam ankaraya gidince beğendklerimizle görüşcez. ben yapmazsam kime ilgilenmiyor çnkü böyle işte canım durum bizdedemobilyayı da halletmeye çalışın buaralar ölü sezon olduğu için baya indirim var her yerde aklınızda olsn

merhaba kızlar. biz de 20 mayısta evleniyoruz. salonu tuttuk. çamaşı makinesi buzdolabı ve tv var. başka da bişi yok şimdilik. hepimize kolay gelsin

bizim beyaz eşyalar ve mobilyalar tamam, çeyizime hala başlamadım nereden başlayacağımı bilmiyorum

Merhaba kızlar bizde insallah 2017 de evlenecek ciftlerdeniz dugunumuz ankarada olacak mobilyalari da ankaradan almayi düşünüyoruz onerebileceginiz cokta pahali olmayan kaliteli mobilyacilar var mii??*melinda* benimde hic ceyizim yokk napicam bilmiyorum.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…