- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.641
bak bak yorumlarını da bekliyorum eksik gördüklerini filan söyle bakalımAy bilgisayara geçince bakayım benim daha hiç bişeyim yok fikir olur bana da
Totem yapıyorum ve yazıyorum o zaman. Tutarsa yine söylerim. Kızzzlaaar ben de 2017 geliniyim ve her şey muhteşem gidiyor
Şuanda aday bile yokken üstelik inanıyorum bu yıl doğru adam gelecekyaşasın polyanna modu
bakıyom şimdibak bak yorumlarını da bekliyorum eksik gördüklerini filan söyle bakalım
evet canım inşallah isteme-sözİstemen mi vartam okuyamadım düğün falan değil ama galiba
Totem yapıyorum ve yazıyorum o zaman. Tutarsa yine söylerim. Kızzzlaaar ben de 2017 geliniyim ve her şey muhteşem gidiyor
Şuanda aday bile yokken üstelik inanıyorum bu yıl doğru adam gelecekyaşasın polyanna modu
Kızlar günaydınseveceğimiz sevileceğimiz güzel güzel günlerimiz olsun inşallahhhh.... Amin... bugün yine evin eksikleri için bişeyler bakmayı düşünüyorum listem de hazır eksiklerimi için
selam tanışmış mıydıkKızlar günaydınseveceğimiz sevileceğimiz güzel güzel günlerimiz olsun inşallahhhh.... Amin... bugün yine evin eksikleri için bişeyler bakmayı düşünüyorum listem de hazır eksiklerimi için
gezmek istiyorumgaliba bi süre gezmelermiz hep eksikler için olacak
Aman daha çok var zaten
Kızlar günaydınseveceğimiz sevileceğimiz güzel güzel günlerimiz olsun inşallahhhh.... Amin... bugün yine evin eksikleri için bişeyler bakmayı düşünüyorum listem de hazır eksiklerimi için
gezmek istiyorum
tamam anlaştık
Hayırlısı İnşallaaaahhh
Günaydın canım AmiiiinnEksikler hiç bitmez Senin ne zamandı düğün az mı kaldı ?
Sen hep gezme iste zatennşu sözü atlat gezdiricem seni
sözü atlatta gezersin bol boll. ben de leyleği havada gördüm galiba artık evde oturup dinlnemke istiyorumgezmek istiyorum
Aynen kendime kıyafet almayı unuttumgaliba bi süre gezmelermiz hep eksikler için olacak
Tanıyon kız aslında yabancı değilsin yani adıma
o neydi kızzzzzzsözü atlatta gezersin bol boll. ben de leyleği havada gördüm galiba artık evde oturup dinlnemke istiyorum
dimi
Tanıyon kız aslında yabancı değilsin yani adımahayırlı olsun kuzum bu arada. Ne zamandır birliktesiniz nasıl gelişti olaylar
Aynen kendime kıyafet almayı unuttum