- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.621
kaçla atandın canım ya nasıl çalıştınİnşallah gönlüne göre olur. Ben de 2014 önlisansla atandım. 9.5 ay oldu. Darısı sana olsun canım
Yazın hele hiç çekilmez
Detaylar bitmiş ama ona bak senbenmde seninle hemen hemen aynı mutfağımı tamamladım banyoya hiç girişmedim yatak odasıda bi kaç eksik kaldı. Halı perde vs sonraki iş tabikii
son 10 günnnnn
kuzum bunlar şans işi hep.. anlatayım . ben evet kpss ye baya çalıştım işten ayrıldım part time çalışmaya başladım. kursa gittim son 3 ay işten tamamen ayrılıp sadece kursa gittim. son denemelerde 88 i gördüm. ama sınav öyle bir şey ki 77 aldım. o heyecan bambaşka oluyor. bölümümde 25.ydim ve 2 senede 15 kadro anca veriliyordu. yani olmıcak diye düşünmeye başlamıştım sonra şuanki kurumum mülakat açtı 10 kişi birden alıyordu. ona başvurdum çok şükür mülakatımda çoookk güzel grçti çünkü bu işte gerçekten çok iyiydim.. müdürm mülakatta tamam bu kız bzm bölümde demş. öyle oldu yani.kaçla atandın canım ya nasıl çalıştın
Şaka bi yana bi şekilde hepsi halloluyo canım takılma çok
Evet canıım çok şey kalmadıı ikimizinde
Günaydın kızlarrr
son 10 günnnnn
iyiym canımm sen naslsnnGünaydın canıım nasılsııın
iyiym canımm sen naslsnn
oo hadi bakalım deneyimlerini merakla takipteym bende canımİyiyim bende pembeyim şuandün solaryuma girdim ayakta 5 dk kaldım çamaşırımı falanda sıyırmıştım çıkar çıkmaz bebe yağı sürdüm eve gelince duş aldım ılık , sonra tekrar bebe yağı sürdüm sabah uyandım çamaşırımın oraya baktım pembemsi olmuş şimdiden,salondaki yetkiliyede sordum dedim dengelenir dimi tenim yanmış yerim ile tabii dedi yarında 8 dk giricem , cumartesi İnegöle gitmezsek o günde gidicem , dedim ki çok bronz olmak istemiyorum ben dedim daha sonra da hafta 1 gelirsiniz bayrama kadar dedi çok koyulaşmaz teniniz dedi rahatlattı çok güzellik salonu ztn tertemiz 1 dksı 1
5 tlöyle işte canıım
oo hadi bakalım deneyimlerini merakla takipteym bende canımay zenci oluyormuşsun bi de
Ayy sus kızzz deme öyle olmam olmam pembemsi olucam ben koyu bronz olmucam
inşallahhhhçok çok az kaldıı cidden bak göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. eksik var mı bakalım sen onu söyle
cidden bişey kalmamış yainşallahhhh
eksik yok sadece pasta yapılacak, hediyelikler süslenecek
Hangi kurumdasın canım sen? Açıktan alım derken onu anlamadım kuzum ya seninki gibi kurumun mülakatla alımını mı diyorsun ? Ben hiç duymamıştım desemkuzum bunlar şans işi hep.. anlatayım . ben evet kpss ye baya çalıştım işten ayrıldım part time çalışmaya başladım. kursa gittim son 3 ay işten tamamen ayrılıp sadece kursa gittim. son denemelerde 88 i gördüm. ama sınav öyle bir şey ki 77 aldım. o heyecan bambaşka oluyor. bölümümde 25.ydim ve 2 senede 15 kadro anca veriliyordu. yani olmıcak diye düşünmeye başlamıştım sonra şuanki kurumum mülakat açtı 10 kişi birden alıyordu. ona başvurdum çok şükür mülakatımda çoookk güzel grçti çünkü bu işte gerçekten çok iyiydim.. müdürm mülakatta tamam bu kız bzm bölümde demş. öyle oldu yani.
kpss ye girdikten sonra açıktan alımları da sürekli takip et. benm için tek kötü yanı başka bir şehre gelmek oldu. ama bunlar hep tecrübe oluyor. tek başıma ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim. sorumluluk aldım. şimdi de işte tayin için nikahımızı yaptık bekliyoruz bakalım. kurumumu ve işimi gerçekten inanılmaz seviyorum. darısı sana olsun inşallah..
günayydıın
yarın tek rakamlara düşüorsun
cidden bişey kalmamış yapasta modeli seçtin mi ?
Aman daha çok var zatenŞaka bi yana bi şekilde hepsi halloluyo canım takılma çok
Evet canıım çok şey kalmadıı ikimizinde
Günaydın kızlarrr
İstemen mi var
seçtim canım whatsaptan atayım
evet yaa. çeyiz topiğime bakabilirsin aldıklarımaAman daha çok var zaten
İstemen mi vartam okuyamadım düğün falan değil ama galiba
Ay bilgisayara geçince bakayım benim daha hiç bişeyim yok fikir olur bana daevet yaa. çeyiz topiğime bakabilirsin aldıklarıma
isteme sözü var