2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Yazın hele hiç çekilmez

Şaka bi yana bi şekilde hepsi halloluyo canım takılma çok

Detaylar bitmiş ama ona bak sen benmde seninle hemen hemen aynı mutfağımı tamamladım banyoya hiç girişmedim yatak odasıda bi kaç eksik kaldı. Halı perde vs sonraki iş tabikii

Evet canıım çok şey kalmadıı ikimizinde

Günaydın kızlarrr

kaçla atandın canım ya nasıl çalıştın
kuzum bunlar şans işi hep.. anlatayım . ben evet kpss ye baya çalıştım işten ayrıldım part time çalışmaya başladım. kursa gittim son 3 ay işten tamamen ayrılıp sadece kursa gittim. son denemelerde 88 i gördüm. ama sınav öyle bir şey ki 77 aldım. o heyecan bambaşka oluyor. bölümümde 25.ydim ve 2 senede 15 kadro anca veriliyordu. yani olmıcak diye düşünmeye başlamıştım sonra şuanki kurumum mülakat açtı 10 kişi birden alıyordu. ona başvurdum çok şükür mülakatımda çoookk güzel grçti çünkü bu işte gerçekten çok iyiydim.. müdürm mülakatta tamam bu kız bzm bölümde demş. öyle oldu yani.
kpss ye girdikten sonra açıktan alımları da sürekli takip et. benm için tek kötü yanı başka bir şehre gelmek oldu. ama bunlar hep tecrübe oluyor. tek başıma ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim. sorumluluk aldım. şimdi de işte tayin için nikahımızı yaptık bekliyoruz bakalım. kurumumu ve işimi gerçekten inanılmaz seviyorum. darısı sana olsun inşallah..

Şaka bi yana bi şekilde hepsi halloluyo canım takılma çok

Evet canıım çok şey kalmadıı ikimizinde

Günaydın kızlarrr
günayydıın

yarın tek rakamlara düşüorsun

iyiym canımm sen naslsnn

İyiyim bende pembeyim şuan dün solaryuma girdim ayakta 5 dk kaldım çamaşırımı falanda sıyırmıştım çıkar çıkmaz bebe yağı sürdüm eve gelince duş aldım ılık , sonra tekrar bebe yağı sürdüm sabah uyandım çamaşırımın oraya baktım pembemsi olmuş şimdiden,salondaki yetkiliyede sordum dedim dengelenir dimi tenim yanmış yerim ile tabii dedi yarında 8 dk giricem , cumartesi İnegöle gitmezsek o günde gidicem , dedim ki çok bronz olmak istemiyorum ben dedim daha sonra da hafta 1 gelirsiniz bayrama kadar dedi çok koyulaşmaz teniniz dedi rahatlattı çok güzellik salonu ztn tertemiz 1 dksı 1
5 tl öyle işte canıım

oo hadi bakalım deneyimlerini merakla takipteym bende canım ay zenci oluyormuşsun bi de

Hangi kurumdasın canım sen? Açıktan alım derken onu anlamadım kuzum ya seninki gibi kurumun mülakatla alımını mı diyorsun ? Ben hiç duymamıştım desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…