- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.661
nasıl oldu düğün ne zamandimi sağol canım teşekkürler biraz hızlı gelişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl oldu düğün ne zamandimi sağol canım teşekkürler biraz hızlı gelişti
Orya hayır canımm Allah kısmet ederse 26 Ocak da.. Okullar açılana kadar zamanım var çünkü Urfa ya gidince orda pek alıl verişe çıkamıyorum..zatrn okulum 3 de bitiyor. Öğrencilerim sağolsun çok yaramazlar o yüzden hafta sonum kalacak bende onu mobilya bakmak ve yeni evimi dizmkle geçirmek istiyorum o yüzden eksiklerimi bitirmeye çalışıyorum canım benim
Ben emsan dan aldım çelik tencere setim çaydanlık cezve setim yemek takımım kahvaltı takımım emsan.çatal kaşık setim ve su setim Karaca. Hepsini 3800 e aldım  çok süperler istersen resim atarımMerhaba herkese , deli gibi gözüm ev eşyalarına bakıyor :) Allahım Allahım daha tanışma - söz nişa hiç bişey yok Bugün Beyazıt'ta işim vardı , inerken Mercan yokuşunda Züccaciyeler vardır bilirsiniz belki . Talan ettim dükkanları . ama tabi birşey almadım . Kütahya Porselen'in internet sitesinde oluşturduğum paket 2800 Tl civarındaydı ordan günlük tenceresi ve günlük takımı hariç MErcan Züccaciyelerinden bir dükkan 2000 tl fiyat verdi . Ama akılsız kafam peşin mi karta taksit mi sormadım
Ayy öyle oluyor zaten o taraflarda daha uygun zaten. Eğer yapabiliyorsan para biriktir yapamıyorsanda taksidine başla şimdiden derm ben.Merhaba herkese , deli gibi gözüm ev eşyalarına bakıyor :) Allahım Allahım daha tanışma - söz nişa hiç bişey yok Bugün Beyazıt'ta işim vardı , inerken Mercan yokuşunda Züccaciyeler vardır bilirsiniz belki . Talan ettim dükkanları . ama tabi birşey almadım . Kütahya Porselen'in internet sitesinde oluşturduğum paket 2800 Tl civarındaydı ordan günlük tenceresi ve günlük takımı hariç MErcan Züccaciyelerinden bir dükkan 2000 tl fiyat verdi . Ama akılsız kafam peşin mi karta taksit mi sormadım
Güle güle kullan canım :) ben emsandan hiç bişey almadım ben de bernardodan aldım tüm takımlarımı çeyiz topiğimden bakabilirsin :)Ben emsan dan aldım çelik tencere setim çaydanlık cezve setim yemek takımım kahvaltı takımım emsan.çatal kaşık setim ve su setim Karaca. Hepsini 3800 e aldım  çok süperler istersen resim atarım
Merhaba hoşgeldin. Kendinden bahset biraz :)Selam kızlar
aranıza katılmak istiyorum bende :)
hoşbuldum . 23 yaşındayım. ingilizce öğretmeniyim atama bekliyorum.Ayy öyle oluyor zaten o taraflarda daha uygun zaten. Eğer yapabiliyorsan para biriktir yapamıyorsanda taksidine başla şimdiden derm ben.
Güle güle kullan canım :) ben emsandan hiç bişey almadım ben de bernardodan aldım tüm takımlarımı çeyiz topiğimden bakabilirsin :)
Merhaba hoşgeldin. Kendinden bahset biraz :)
Sevgilimin ailesi hazırlıklara başlamış bile, ama ben daha anneme geleceklerini söyleyemediğim için beklemedeyim ailesi bize gelmeden söylemem lazım. Nasıl olacak bilmiyorum. Önce annesi, kız kardeşi ve teyzesiyle bize gelip annemle konuşacaklar ben o gün ne giysem diye onun telaşımdayım Maşallah, hayırlı olsun, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah çok sevindim, darısı başıma bahara ben de gelin olacağım inşallahSüper canım çok az kaldıı desene. Hazırlıklar ne alemde pekii ?
Ya evet çok güzel duygular
Benimde 2 gün önce nikahım oldu hala inanamıyorum
oldu işte seneye inşallah canımnasıl oldu düğün ne zaman
Selam kızlar
aranıza katılmak istiyorum bende :)
Merhaba kızlar yaklaşık 2 aydır giremiyorum ama artık döndüm
İsteme&söz olaylarını atlattık çok şükür sıra nişanda
2017 de çoook gelin çıkacak galiba burdan
oldu işte seneye inşallah canım
kışın bana da zor geliyor ama burda var kış gelinleri. hayırlısı olsun canım. inşallah bi an önce atanırsın da kurarsın düzenini..hoşbuldum . 23 yaşındayım. ingilizce öğretmeniyim atama bekliyorum.
8 aydır bir ilişkim var. Allah kısmet ederse 2017 şubat gibi evlilik düşünüyoruz. kışın çok zor olur diyenler o yüzden bahar aylarınada kalabilir.
oo hoşgeldin kuzu. hayırlı uğurlu olsun sözün. nişan ne zaman hazırlıklar ne alemdeMerhaba kızlar yaklaşık 2 aydır giremiyorum ama artık döndüm
İsteme&söz olaylarını atlattık çok şükür sıra nişanda
tek rakamlara düştüükkkkkkk
oldu işte seneye inşallah canım
günaydıın canıımMerhaba canım hoşgeldin aramıza , hayırlısı olsun inşallahh
Merhaba canımm nerelerdeydin ya atlatmana sevindim nasıl geçti anlatsana birazz
Herkese günaydııınnn
2017 de çoook gelin çıkacak galiba burdan
günaydınn canım nasılsn napıyorsunntasarimcibayan Günaydınn canım benimm
günaydınn canım nasılsn napıyorsunn
Kimler onlarkışın bana da zor geliyor ama burda var kış gelinleri. hayırlısı olsun canım. inşallah bi an önce atanırsın da kurarsın düzenini..
oo hoşgeldin kuzu. hayırlı uğurlu olsun sözün. nişan ne zaman hazırlıklar ne alemde
tek rakamlara düştüükkkkkkk
günaydıın canıım
2016 gelinleri de var ki burdaaa