- 10 Temmuz 2014
- 2.914
- 465
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Selam kızlarrrr :))) bu topik açıldığında yazmıştım asker bekliyordum çok şükür kavuştuk ve 4 ay önce SözlendikŞimdi Nişan için gün sayıyorum nasipse 9 Nisan 2016
hayırlı olsun tatlım :)) allah devamını getirsin inşallah
Allah tamamına erdirsin canımSelam kızlarrrr :))) bu topik açıldığında yazmıştım asker bekliyordum çok şükür kavuştuk ve 4 ay önce SözlendikŞimdi Nişan için gün sayıyorum nasipse 9 Nisan 2016
Anlıyorum canım zaten hep maddiyat bozuyor bu işleri.. Bizim de o sebeple 2017ye ertelendi. Erkek arkadaşın iş bulsa kendine güveni gelir zaten umarım bir an önce bulur.ya bi türlü işlerimiz yolunda gitmiyo erkek arkadasım yine işsiz bn yapabildiğim kadar az masraf yapcm diye söz veriyrum ama güvenemiyo herhalde biz ailelerdn bişey beklemiyoruz o yüzden bütce olarak ne zaman hazır olursak o zaman baslıcaz bu işlere
Allah tamamına erdirsin canım
Anlıyorum canım zaten hep maddiyat bozuyor bu işleri.. Bizim de o sebeple 2017ye ertelendi. Erkek arkadaşın iş bulsa kendine güveni gelir zaten umarım bir an önce bulur.
Ben de nişanlıyım canım ama düğün bir sene sonra Biz de onu bekliyoruz işteTeşekkür ederim tatlımm darısı başına hayırlısıyla
Bence 2017 olacaktır oturup konuştunuz mu peki bunu kesinleştirdiniz mi.inşallah canım :) ama ben istemiyorum ertelenmesini 2 yıl olcak tanışalı en basından beri ikimizde evlilik hayali kuruyoruz insana zor geliyo bi yıl daha geriye atmak ama şartlar bakalım nasıl olcak
Bence 2017 olacaktır oturup konuştunuz mu peki bunu kesinleştirdiniz mi.
canım hakkınızda hayırlısı olsun. işe girer elbet ertelemeyin. allah yuva kurana yardım eder. işe bi girsin bakalım illa 1 sene nişanlı kalmak zorunda değilsiniz.mayısta nişan seneye yaz düğün dendi ailelere söylendi ama onun ailesnde bi hareket yok sevgilimde işsiz malum kendi basına bişey yapamıyo iş arıyo bulursa olck yoksa eylüle falan kalır. annemin tepkisindn korkuyorm eğer olmazsa cok söyencek
Ailesi yardım etmeyecek mı peki. Bence ertelemeyin şimdilik canım dur bakalım belki iş bulur. Annen anlayacaktır canım hem neden öyle düşünüyorsun ki keyfi bir durum değil sonuçta..mayısta nişan seneye yaz düğün dendi ailelere söylendi ama onun ailesnde bi hareket yok sevgilimde işsiz malum kendi basına bişey yapamıyo iş arıyo bulursa olck yoksa eylüle falan kalır. annemin tepkisindn korkuyorm eğer olmazsa cok söyencek
Hayırlısı olsun canım benimmhersey nasip kısmet :) beklemek sorun değil sonunda kavusacaksak eger
shafferın pembe granit setini gördün mü canımm 179 tlAilesi yardım etmeyecek mı peki. Bence ertelemeyin şimdilik canım dur bakalım belki iş bulur. Annen anlayacaktır canım hem neden öyle düşünüyorsun ki keyfi bir durum değil sonuçta..
İndirimli fiyatı mı canım çok uygunmuş gerçekten :) ama diğerinin görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor benimshafferın pembe granit setini gördün mü canımm 179 tl
gittigidiyorda tesadüfen gördüm aklıam sen geldin bilmiyorum normal fiyatı mı :)İndirimli fiyatı mı canım çok uygunmuş gerçekten :) ama diğerinin görüntüsü daha çok hoşuma gidiyor benim
Granit genelde pahalı oluyor ya canım bu baya iyi geldi bana :) benim baktığım 450 lira mesela ama ben onun görüntüsüne bayılıyorum özellikle :)gittigidiyorda tesadüfen gördüm aklıam sen geldin bilmiyorum normal fiyatı mı :)