2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

bide derler ki erkeğin yükü daha agır yalan :KK70: biz doğdugumzda başlıyo annelerimiz çeyiz yapmaya :KK45:

Aman onlar ne anlar :KK70: büyük gözle görülen şeyleri alıyorlarda ondan.. E mutfağı komple biz alıyoruz mutfak eşyaları ne kadar pahalı biliyorlar mı acaba

dimi ama taksit ödemekten iflahım kesildi :KK53::KK53:
daha da bi dünya alınck aman evlenelimde sonra devam ederiz ödemeye yine yeter ki bişeyler başlasın devamı gelck işallah :110::oops:

dimi ama taksit ödemekten iflahım kesildi :KK53::KK53:
daha da bi dünya alınck aman evlenelimde sonra devam ederiz ödemeye yine yeter ki bişeyler başlasın devamı gelck işallah :110::oops:
Ben evlenince borç ödemek istemiyorum ya, o yüzden düğünü bir sene erteledik zaten. Yine olur tabi ufak tefek ama ne kadar az olursa o kadar iyi :)

bende teklifte yok etme ihtimalide yok etmicen galiba dedim ikimizinde niyeti belli etsem kabul etmicen mi dedi sen bi ette düşünürüz dedim :KK70: :KK70: gerci cocuga sunu istemem bunu istemem diye diye tekliftn de soguttm:KK76::KK76:

kendime cicili bi nevresim diktirdim :KK28::KK28:

bi tane özel dikim olsun dedim diğerlerini satın alcam hadi bismillah tekstile de başladım:KK48:

Eklentiler

• IMG-20160207-WA0003.jpeg
    IMG-20160207-WA0003.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 44
bende teklifte yok etme ihtimalide yok etmicen galiba dedim ikimizinde niyeti belli etsem kabul etmicen mi dedi sen bi ette düşünürüz dedim :KK70: :KK70: gerci cocuga sunu istemem bunu istemem diye diye tekliftn de soguttm:KK76::KK76:
Onu ben de yapmıştım :KK70: ama yine de etti, eder senin sevgilin de merak etme :)
kendime cicili bi nevresim diktirdim :KK28::KK28:

bi tane özel dikim olsun dedim diğerlerini satın alcam hadi bismillah tekstile de başladım:KK48:

İyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :KK36:

X