- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- Konu Sahibi KarrTanesii
ay ben hala hediyelik ne dağıtıcaamda kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala kahve diyorumm. Sonsuzluk magnetlerini gördün mü ? Onlarda çok güzelay ben hala hediyelik ne dağıtıcaamda kaldım
Canım sen granit tencere takımını kaça aldın :)Ben hala kahve diyorumm. Sonsuzluk magnetlerini gördün mü ? Onlarda çok güzel
canım paketin içindeydi o tek fiyatını bilmiyorumkiCanım sen granit tencere takımını kaça aldın :)
Çok iyiye almışsın o zaman canım iyi günlerde kullancanım paketin içindeydi o tek fiyatını bilmiyorumki
12 kişilk yemek takımı
12 kişilik günlük yemek takımı
12 kişilik kahvaltı seti
12 kişilik çatal kaşık bıçak seti
çelik tencere takımı
granit tencere takımı
çaydanlık
hepsi 3 bin tl oldu toplamda..
Teşekkür ederm canım bugün bernardoya baktım 399 tl ydi granit setlerÇok iyiye almışsın o zaman canım iyi günlerde kullan
İndirimde mi acaba canım ben baktığımda daha pahalıydıTeşekkür ederm canım bugün bernardoya baktım 399 tl ydi granit setler
Canım bernardonun sitesinden bak bi istersen 329 tl granit set internete özelİndirimde mi acaba canım ben baktığımda daha pahalıydı
Evet canım gördüm ama benim istediğim bu değil ben pembe olanlardan istiyorum :)Canım bernardonun sitesinden bak bi istersen 329 tl granit set internete özel
hangisi canım fotoğrafını paylaşır mısın? benm grantiimde bu çelik setimin kenarları pembe. seramik vardı pembe bi de granithiç görmedim deEvet canım gördüm ama benim istediğim bu değil ben pembe olanlardan istiyorum :)
Bu işler hiç belli olmaz canım bir bakarsın bizde bile önce evlenirsin :) o kadar açmışsın topiği bence sen de katıl konuşmalaraKizlar ne güzel tatlı telaşlariniz var maşallah
Konuyu açtım ama bende durumlar değişti. Ortada artık ne fol var ne yumurta.
Neyse bunlar kısmet işi.
En azından açtığım konuda bu kadar mutlu insanların olduğunu görmekte beni mutlu ediyor.
Allah hepinizi coook mutlu etsin
Bu işler hiç belli olmaz canım bir bakarsın bizde bile önce evlenirsin :) o kadar açmışsın topiği bence sen de katıl konuşmalara
Bende ilk 2016 topiğindeydim mesela ama kısmet değilmiş buraya geçiş yaptım Sizin neden kesin değil pekiİnşallah canım, bunlar gerçektende nasip işiymiş
Dediğin gibi nasipse belki 2017ye kadar bende araniza katılırım
aa çok güzelmiş ben bunun seramik olanını gördüm işte.. istersen onu alabilirsin dedi.Tabi canım paylaşırım :) Ben de mağaza gezerken gördüm görüntüsü falan da çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 1762920
canım ksımet bu işler. 2017 ye daha çok var zatenKizlar ne güzel tatlı telaşlariniz var maşallah
Konuyu açtım ama bende durumlar değişti. Ortada artık ne fol var ne yumurta.
Neyse bunlar kısmet işi.
En azından açtığım konuda bu kadar mutlu insanların olduğunu görmekte beni mutlu ediyor.
Allah hepinizi coook mutlu etsin
ben de 2016 topiğindeyidm ama şimdi 2017 inşallah 2018 e geçmeyizBende ilk 2016 topiğindeydim mesela ama kısmet değilmiş buraya geçiş yaptım Sizin neden kesin değil peki
Evet ben de çok beğendim, bunu alacağım inşallah ama sen seramik almamakla iyi yapmışsın bildiğim kadarıyla granit daha iyi :) Aman Allah korusun ağzından yel alsın O kadarını kalbim kaldırmazaa çok güzelmiş ben bunun seramik olanını gördüm işte.. istersen onu alabilirsin dedi.
canım ksımet bu işler. 2017 ye daha çok var zaten
ben de 2016 topiğindeyidm ama şimdi 2017 inşallah 2018 e geçmeyiz
Aa ne oldu nedenahahah günaydın kızlar :) bana 2018 e yol göründü galiba