- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
Hayirlisi olsun canim tebrik ederim simdidenbende de sadece teklif var şuanbizde ay sonunda söz yapacağız inşallah mayıs gibi nişan seneye düğün diye düşünüyoruz bakalım
teşekkürler canımm. ben de sizi tebrik ederimHayirlisi olsun canim tebrik ederim simdiden
Gittigim ulkelerden bi kac bisey aliyorum eve diye ama ceyiz kismini burdan halledemiyorum annemler falan yapiyorlar biseylerde asil kismi donunce artikteşekkürler canımm. ben de sizi tebrik ederimçeyiz almaya başladın mı
en güzelii. belki netten alabilirsin eve kargolatırsın fln o şekilde halolur zaten daha var zamanGittigim ulkelerden bi kac bisey aliyorum eve diye ama ceyiz kismini burdan halledemiyorum annemler falan yapiyorlar biseylerde asil kismi donunce artik
aynen canimen güzelii. belki netten alabilirsin eve kargolatırsın fln o şekilde halolur zaten daha var zaman
Merhaba canım hoşgeldinMerhabaa kizlar bende nasipse 2017 gelini olucam gerci 2017 sonlari ama olsun size katilayim dedim
Hepsi çok güzel canım granit tencere takımı değil mi okızlar dün evlilik fuarında bernardodan çeyiz setimi aldım. bana göre büyük kısmı bitti bileartık sadece küçük şeyler kaldı bir de 12 kişilik günlük yemek takımım var fotoğrafını bulamadım bi türlü
evet canım granit bu. aslında tam fotodakinden değil ama benimkini bulamadım. günlüğü 12 kişi aldım. 6 kişi bulaşık makinasını bile doldurmaz elinle yıkamak zorunda kalırsın dediler.Hepsi çok güzel canım granit tencere takımı değil mi oBende onun pembesini almayı düşünüyorum Günlük yemek takımını da mı 12 kişilik aldın ben onda çok kararsızım
Benim şimdi 12 kişilik misafir yemek takımı var aslında ben değişik değişik kullanmak istiyorum. O yüzden acaba iki kişilik alsam da üç takım öyle mi kullansam diyorum :) zaten makine dolunca yıkıcan canım dolmasını beklicen :)evet canım granit bu. aslında tam fotodakinden değil ama benimkini bulamadım. günlüğü 12 kişi aldım. 6 kişi bulaşık makinasını bile doldurmaz elinle yıkamak zorunda kalırsın dediler.
o zaman esseden 4 kişilik bi kaç sette alabilirsinBenim şimdi 12 kişilik misafir yemek takımı var aslında ben değişik değişik kullanmak istiyorum. O yüzden acaba iki kişilik alsam da üç takım öyle mi kullansam diyorum :) zaten makine dolunca yıkıcan canım dolmasını beklicen :)
ayy teşekkür ederiiim bi de etiket yapaymda o zaman görkahve kavanozlarına bayıldım
Ben esseyi takip ediyorum indirim falan yapıyorlar özellikle bir kere denk geldi çok iyi oldu ama yemek takımına bakamadım hiç güzel modeller var mıo zaman esseden 4 kişilik bi kaç sette alabilirsinben takım seviyorum ya zaten başka tabak çanak almam artık
arkadaşım esseden 20 tl ye makarna tenceresi almış çok kıskandımBen esseyi takip ediyorum indirim falan yapıyorlar özellikle bir kere denk geldi çok iyi oldu ama yemek takımına bakamadım hiç güzel modeller var mı
al al canım maliyetide adeti 1.25 gibi birşey oldu buaradahemen kopya cekiyrm ve bi yere not alıyorum bu kahve olayını
Nasıl bir indirim yakalamış o öylearkadaşım esseden 20 tl ye makarna tenceresi almış çok kıskandım
Nasıl bir indirim yakalamış o öyleBen bile kıskandım şuan
sormayın kızlar bi iki gün sonra gittim 40 tlydi almadmindirime bak sen