2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

kızlar dün evlilik fuarında bernardodan çeyiz setimi aldım. bana göre büyük kısmı bitti bile artık sadece küçük şeyler kaldı bir de 12 kişilik günlük yemek takımım var fotoğrafını bulamadım bi türlü

Eklentiler

• 1000x1000-resized.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 41
  • dj-soul_1.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 59
  • frdepg2jpip5klxjeer2.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 46
  • prk-ivy_1_1.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 41
  • wedding.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 39
Hepsi çok güzel canım granit tencere takımı değil mi o Bende onun pembesini almayı düşünüyorum Günlük yemek takımını da mı 12 kişilik aldın ben onda çok kararsızım

Hepsi çok güzel canım granit tencere takımı değil mi o Bende onun pembesini almayı düşünüyorum Günlük yemek takımını da mı 12 kişilik aldın ben onda çok kararsızım
evet canım granit bu. aslında tam fotodakinden değil ama benimkini bulamadım. günlüğü 12 kişi aldım. 6 kişi bulaşık makinasını bile doldurmaz elinle yıkamak zorunda kalırsın dediler.

evet canım granit bu. aslında tam fotodakinden değil ama benimkini bulamadım. günlüğü 12 kişi aldım. 6 kişi bulaşık makinasını bile doldurmaz elinle yıkamak zorunda kalırsın dediler.
Benim şimdi 12 kişilik misafir yemek takımı var aslında ben değişik değişik kullanmak istiyorum. O yüzden acaba iki kişilik alsam da üç takım öyle mi kullansam diyorum :) zaten makine dolunca yıkıcan canım dolmasını beklicen :)

o zaman esseden 4 kişilik bi kaç sette alabilirsin ben takım seviyorum ya zaten başka tabak çanak almam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…