2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Selam kızlar. Eminönündeydim bugün söz için tüm hazırlıklarımı tamamladım artık. Tepsimi yaptım hediyelikleri ve şeker hamuru aldımm :KK200:

atsana fotoğraflarını canım :) Ben de kurabiye yapmıştım söz için hey gidi :KK70:
Hemen ataymm :KK49:
İlk halleri ve son halleri :KK49::110:
Ben kurabiye değilde lokum yapacağımm:KK45:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 61
  • image.jpeg
    image.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpeg
    image.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 62
Her şey çok güzel görünüyor canım :KK51: El emeği olacak bence çok kıymetli :) Ben kurabiye yaptım ama epey yoruldum bir daha sanmıyorum yapacağımı :KK70:
Beğendin mi gerçekten :KK22: ben de erkek arkadaşıma doğum gününde yapmıştm kurabiye bi tepsiyi dedikoduya dalıp yakmışız:oops:iyi ki yanmış :KK70:bbu kdr zor bişey olamaz y :stop:

Beğendin mi gerçekten :KK22: ben de erkek arkadaşıma doğum gününde yapmıştm kurabiye bi tepsiyi dedikoduya dalıp yakmışız:oops:iyi ki yanmış :KK70:bbu kdr zor bişey olamaz y :stop:
Gerçekten beğendim :) Evet hazır hediye demişken sevgililer günü için bir şey düşündün mü ben de hediye kalmadı artık 3.5 senede :KK70:

Gerçekten beğendim :) Evet hazır hediye demişken sevgililer günü için bir şey düşündün mü ben de hediye kalmadı artık 3.5 senede :KK70:
Aynı durumdayız 3 senedir beraber olunca ben de her şeyi yaptım.. Ne yapıcam ne alıcam bilmiyorm. Aslında söz için takım elbise alması lazım ona ihtiyacı var şuan ama onu da kendisi alsın istyorm belki ayakkabı alabilirim klasik bi tane

Aynı durumdayız 3 senedir beraber olunca ben de her şeyi yaptım.. Ne yapıcam ne alıcam bilmiyorm. Aslında söz için takım elbise alması lazım ona ihtiyacı var şuan ama onu da kendisi alsın istyorm belki ayakkabı alabilirim klasik bi tane
Bence onları kendi alsın sen alma ayakkabıyı da alsın. Hediye başka bir şey olsun :KK51:

Ben 2016 diliyordum ama şu an imkansız gibi
sanırım ve inşallah hayırlısıyla 2017 gelini olabilirim:))
Herkese mutluluklar :)

Bence onları kendi alsın sen alma ayakkabıyı da alsın. Hediye başka bir şey olsun :KK51:
Düşünelim bakalım aklıma bişey gelmedi henüzz

Ben 2016 diliyordum ama şu an imkansız gibi
sanırım ve inşallah hayırlısıyla 2017 gelini olabilirim:))
Herkese mutluluklar :)
Hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın ben de 2016 diyordum 2017 olacak.. Nişanlı mısın

Düşünelim bakalım aklıma bişey gelmedi henüzz

Hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın ben de 2016 diyordum 2017 olacak.. Nişanlı mısın
Ben de düşünüyorum sürekli ama benim de aklıma gelmiyor bir şey :) kutu mı yapsam dedim o da içime sinmedi şimdilik beklemedeyim :)

Ben de düşünüyorum sürekli ama benim de aklıma gelmiyor bir şey :) kutu mı yapsam dedim o da içime sinmedi şimdilik beklemedeyim :)
ya ben her şeyi yaptım ve aldım :KK17: bilmiyorum o yüzden :oops:
Merhabaa kizlar bende nasipse 2017 gelini olucam gerci 2017 sonlari ama olsun size katilayim dedim:KK49:
merhaba canım hoşgeldin. şimdi nişan söz fln var mı neden 2017 ye kdr bekliceksin sen de anlat bakalım:KK14:

Ben suan yurtdisinda okuyorum ve okulum 2017 yazinda biticek Turkiye'ye de 2017 yazinda donucem hemen nisan yapicaz ama evlilik kasimi bulur sanirim. Simdilik evlilik teklifi var :110:

Ben suan yurtdisinda okuyorum ve okulum 2017 yazinda biticek Turkiye'ye de 2017 yazinda donucem hemen nisan yapicaz ama evlilik kasimi bulur sanirim. Simdilik evlilik teklifi var :110:
bende de sadece teklif var şuan:oops: bizde ay sonunda söz yapacağız inşallah mayıs gibi nişan seneye düğün diye düşünüyoruz bakalım:KK68:

X