• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Selam bende senin gibiyim iki yıldır bebek istiyoruz ama kısmet olmadı aşılama tedavisi gördüm geçen hafta hamile kaldığımı öğrendim ikinci aşılamam tuttu inşallah sağlıklı büyür gelişir bebeklerimiz. Bende 5+6 dayım şu an

kızlar banada dua edın bat yarın ama hıc belırtım yok sağ kasık batması dısında. 18 ay oldu beklıyorum gecen ay rahım fılmı cekıldım ama hamıle kalamadım ınsallah Rabbım bu ay mucızemı bana gonderır aranıza katılırım

Bende 2 yil beklemenin sonunda cok sukur tedavi falan almadan bebegim tutunmus bana bizde 7+1 deyiz ins hepimiz saglikli bi sekilde bebklerimizi kucagimza aliriz

Merhaba kızlar bende Reglin 27. Gününde yani bugun kan tahlili verdim 77.9 cikti
doktora gittim pazartesi günü gel testi tekrarlayalım dedi sonuca göre kese için gün söyleyeyim dedi

Çok heyecanlıyım ne kadarlık hiç bilmiyorum 4 haftalık sanırım değil mi

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herkese bu duyguyu yaşatsın

17 nisanda ameliyat olacakken anne adayı olduğumu öğrendim;)

Aralık anneleri hepiniz hoşgeldiniizzz :) dilerim hepimiz sağ salim kucağımıza alırız mucizelerimizi. O kadar zor süreçler atlatıp bu heyecanı yaşamak bile başlı başına umut dolu. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Bende 2 yil beklemenin sonunda cok sukur tedavi falan almadan bebegim tutunmus bana bizde 7+1 deyiz ins hepimiz saglikli bi sekilde bebklerimizi kucagimza aliriz
Canım keseyi ne kadarlıkken gördünüz. Kalp atışı ne zaman alındı? Şimdi onları bekliyorum ben de hem heyecan hem de korku ile

Merhaba kızlar bende Reglin 27. Gününde yani bugun kan tahlili verdim 77.9 cikti
doktora gittim pazartesi günü gel testi tekrarlayalım dedi sonuca göre kese için gün söyleyeyim dedi

Çok heyecanlıyım ne kadarlık hiç bilmiyorum 4 haftalık sanırım değil mi

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herkese bu duyguyu yaşatsın

17 nisanda ameliyat olacakken anne adayı olduğumu öğrendim:KK66:

Canım ben de ilk baktırdıgım da 3+5 günlüktü 60.50 çıktı degerim. Sonra 4+ 1 de 269 a yükselmişti

Canım ben de ilk baktırdıgım da 3+5 günlüktü 60.50 çıktı degerim. Sonra 4+ 1 de 269 a yükselmişti
O zaman benim bugün 3+6 günlük tahmini canım

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız çok korkuyorum bişey olacak diye dinleniyorum çok sık

Ne yiyip ne içelim canım

Bol bol su içiyorum ve tatlı yemiyorum şimdilik
Önerilerin var mı

O zaman benim bugün 3+6 günlük tahmini canım

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız çok korkuyorum bişey olacak diye dinleniyorum çok sık

Ne yiyip ne içelim canım

Bol bol su içiyorum ve tatlı yemiyorum şimdilik
Önerilerin var mı
Kuzum yemek konusunda p.tesi görüşücez doktorumla. Ama ben dikkat etmeye çalışıyorum. Fast food ve hazır içecek yiyecek tüketmemeye çalışıyorum. Su ayran hariç bişey içmiyorum diyebilirim.

Kuzum yemek konusunda p.tesi görüşücez doktorumla. Ama ben dikkat etmeye çalışıyorum. Fast food ve hazır içecek yiyecek tüketmemeye çalışıyorum. Su ayran hariç bişey içmiyorum diyebilirim.
Bende su dışında içmiyorum canım çayı da kestim günde 1 bardak
Maydanoz taze nane tüketme düşük yapıyormuş allah korusun

Sosis salan sucuk yeme az pişmiş et yeme
Bol meyve sebze
Şeker un ve yağ dan da uzak durmaya calis;)

Kızlar bisey sorcam çarşamba beta 722 çıkmıştı bugün 1.177 cıktı tam iki katı artmamış bi sorun olmaz umarım demi

Back