Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle düşünme çoğu kişide var bu dediklerin.göbek deliğinin sağından solundan aşağı doğru çekşyorlar sanki beni sürekli ama normal şeyler bunlar kötü düşünüp durmaKızlar benim neredeyse transferden sonra aralıksız ağrım var ve devam ediyor. Sürekli bir baskı var göbekten aşağısında. Bazen batma bazen sızı bazen de şiddetli ağrım oluyor. Bu yüzden sonucuma sevinemedim bile. Zaten değerim de çok iyi değil kimyasal olacak diye korkuyorum. Sizde de var mı ağrı ya?
Oh oh maşallah tebriklerKizlar bende bi gaza geldim test yaptim
Hız ve sayı problemi vardı eşimdeCanım benim hayırlı olsun çok sevindim. Tüp bebek için sıkıntı sende miydi eşinde mi
Sagol canim dua edin devami gelsininsaAllahOh oh maşallah tebrikler
Kizlar bende bi gaza geldim test yaptim
8.gun canim carsamba test gunum beklicem bakalim simdi tahminim 50 ciksa kanda ikiye katlansa 4 gunde 200 filan cikar herlade carsamba gunuNe güzel ya pozitifler çoğalıyor
Kaçıncı gününde yaptın testi?
8.gun canim carsamba test gunum beklicem bakalim simdi tahminim 50 ciksa kanda ikiye katlansa 4 gunde 200 filan cikar herlade carsamba gunu
Yapma canim bosver ben gaza geldim sen gelme :) hadi insallah ikimizde guzel sonuc aliriz kacinci gun embriyosuyduAa benmim de çarşamba günü test günüm :)) ama idrar testi yapmadım
Insallah canim benim. Ya eltime aldirdim bugun dedim carsamba sabahi yaparim en azindan hazirlikli giderim diye. Sonra hic cesaretim yoktu . Dua yaziyordum defterime yarida biraktim dedim Rabbim sen buyuksun cikarsa cikar cikmazsa cikmaz.. cok sukur cikti ama insallah devami gelir@Mucizeolsakeske canım topikleri gezerken diğer topikte gördüm seni
Maşallah çok sevindim
Rabbim hakkında güzel yazılar yazsın inş devamı güzel bir şekilde gelsin inş
Belirti bişeyin varmıydı gaza geldin test yaptın peki
Öylesinemi içine düştü test yaptın?
İnş arkadaşım inş gelir devamıInsallah canim benim. Ya eltime aldirdim bugun dedim carsamba sabahi yaparim en azindan hazirlikli giderim diye. Sonra hic cesaretim yoktu . Dua yaziyordum defterime yarida biraktim dedim Rabbim sen buyuksun cikarsa cikar cikmazsa cikmaz.. cok sukur cikti ama insallah devami gelir
Insallah canim benim yok asiri koyu degil normal belki resimde oyle cikmistir. Hadi iyi geceler canim benimİnş arkadaşım inş gelir devamı
Ama epey koyu çıkmış
Burada gördüğümüz siliklerle karşılaştırınca
Sana sımsıkı tutunmuş annesi inş
Canim senin 4. Gun embriyosu taze transfermiydiBenim transferim 14 aralıktı 2 embriyo transfer edildi doktorum test günü bugün demişti ben dün dayanamayıp evde test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı bugün de kan testi yaptım
Mrb kızlar yazdiklarinizi geriye dönük bi kac sayfa okudum ve gecen seneki yaşadığım heyecanlar korkular geldi aklıma rabbim bu yolda yardimciniz olsun inş ben kuzumu kucagima aldım cok şükür ins sizde alırsınız tez zamanda dualarim hepinizle rabbim bu guzel meleklerin kokusunu almayi nasip eder hepinize ben 2.denemede pozitifi gördüm kafaniza takılan bir sey varsa yardimci olmak isterim.Gecen sene bi umut her gün bende buradaydim.
Canım inşallah olumlu sonuç alırsın bu 12 gün gerçekten çok yıpratıcı tuttumu tutmadimi stresi.Hadi insallah güzel haberlerle gelirsinKizlar gunaydin benim transfrrim 13 aralik test 25 aralik olunca benim bugun 11. Gunum oluyor degilmi burdaki arkadaslar benden sonra transfer olanlar hemen sonuclarini ogrendiler ben korkumdam idrar testi bile yapamadim ve cok korkuyorum
Moralim çok bozuk. Bizde eşimde problem vardı benim yumurtalıklarım gayet iyiydi. 11aralıkta transferim gerçekleşti bugün sonuç negatif çıktı. Anlamıyorum bende herşey çok iyiydi yine de olmadı. Nasip tabi her şey. İsyan değil bu ama sabahtan beri ağlıyorum. Korkuyorum çok korkuyorum..
canım internetten bak keçi boynuzu kürü var eşine yap bunuHız ve sayı problemi vardı eşimde