- 16 Aralık 2017
- 207
- 189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım elbette küçük de olsa çıkabilir ama şöyle düşün bazen gec çıkabiliyor .
ya moralini bozarsan belki gec döllenecek olan bebeğin senin üzüntünle ona zarar vermiş olursun Sabret bak ne kaldı ki Perşembe ye Seni en iyi Bizler anlarız ama Sabret 2 güncük kalmış :)
Bence umut var :)Eki Görüntüle 2081330 Kızlar bu umut vermeli mi?? Dayanamadım yaptım 7.günüm
Dondurulmuş cnm , 105 çıktıdondurulmuş trasnfermiydi canım peki değerin kaçtı? dondurulmuşlar daha yüksek çıkıyor deniliyorda o nedenle sordum
Bence koş hemen kan testineEki Görüntüle 2081330 Kızlar bu umut vermeli mi?? Dayanamadım yaptım 7.günüm
Ayy inşallah yarın sabah kan vereyim diyorum umarım istediğimiz gibi sonuç alırız...Bence umut var :)
Koşacağımda yağmur var :)))))) yarın gideyim şimdi çıkarım soğuk alırım bide onun vicdan azabını çekmeyeyimBence koş hemen kan testine
:))).Koşacağımda yağmur var :)))))) yarın gideyim şimdi çıkarım soğuk alırım bide onun vicdan azabını çekmeyeyim
Eki Görüntüle 2081330 Kızlar bu umut vermeli mi?? Dayanamadım yaptım 7.günüm
Dondurulmuş cnm , 105 çıktı
silik bariz gözüküyor canım tebrik ederim
Aminnn cnmmm, güzel haberlerini bekliyorumcanım çok saol varsa bence de çıkar gibi bakalım akşam iğne olmaya giderken veririm cesaret edersem kanı:)
seninde gözünaydın olsun rabbim tamamıma erdirsin sağlıcakla bebeğini yada bebişlerini kucağına alırsın inş.
Tamamen çıplak oluyorsunuz ama hasta gömleği veriyorlar heryerini kapatıyor gömlek hiç düşünme o kısmını tatlım.sadece işlem sırasında normal muayenede olduğu kadar çıplak görünüyorsun zaten narkozlu verdikten sonra en fazla 3 saniye sonra gidiyor kafa :))) gözünü yatağında açıyorsun.narkoz benim çok hoşuma gitmişti uyanınca çok dinlenmiş hissediyorsun )))Kıxlarrr yarın yumurta toplama işlemim varrrr bişi sorucam şimdi işleme girerken sadece altın çıplak mı oluyor yoksa komplemi? Birde benim dudağımda ucuk çıktı onun yumurta kalitesine olumsuz etkisi olur mu acaba saçmasapan sorular soruyorum biliyorum ama kafamda deli sorular
Uçuk stresten çıkmıştır merak etmeTamamen çıplak oluyorsunuz ama hasta gömleği veriyorlar heryerini kapatıyor gömlek hiç düşünme o kısmını tatlım.sadece işlem sırasında normal muayenede olduğu kadar çıplak görünüyorsun zaten narkozlu verdikten sonra en fazla 3 saniye sonra gidiyor kafa :))) gözünü yatağında açıyorsun.narkoz benim çok hoşuma gitmişti uyanınca çok dinlenmiş hissediyorsun )))
Tamamen çıplak oluyorsunuz ama hasta gömleği veriyorlar heryerini kapatıyor gömlek hiç düşünme o kısmını tatlım.sadece işlem sırasında normal muayenede olduğu kadar çıplak görünüyorsun zaten narkozlu verdikten sonra en fazla 3 saniye sonra gidiyor kafa :))) gözünü yatağında açıyorsun.narkoz benim çok hoşuma gitmişti uyanınca çok dinlenmiş hissediyorsun )))
Kuzum benim Allah razı olsun Darısı tüm bekleyen benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımın başına diyorum İdrar testi olarak Predictor 6 gün önce testini öneririm ben öyle ögrendim açıkcası Kanda 16.4 çıkmıştı o denli minicik yükselmeye rağmen gösterdihaklısın canım ama eşim çok ısrarcı dün gece tutturdu idrar testi yap diye istemedim yapmadım . şimdiye kadar idrarda hiç çift çizgi görmedim çünkü:)
tüp bebekte geç döllenme olmuyor deniyor ne kadar doğru bilmiyorum. kararsız kaldım . sende taze annesin gözünaydın canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş.
Hadi Maşallah Resmen görünüyor kanda rahatlıkla çıkar Çok Sevindim Canım oh maşallahEki Görüntüle 2081330 Kızlar bu umut vermeli mi?? Dayanamadım yaptım 7.günüm
Hiç korkma bende korkmuştum ama en kolay kısmı yumurta toplama bence.şu bekleme olayında canından can gidiyo heyecandan.Yaaa inanılmaz heycanlıyım ve korkuyorumm alllahım güzel sonuçlar alırız inşalllah