- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
Kızlar benim akşamdan bu yana adet ağrım var. Uyutmadı beni. İki kere test yaptım çıkmadı. Sanırım aranızdan ayrılma vakti geldi. Bugün adet olurum artık.
kaçıncı günündesin tatlım bir kan testi mi versen acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim akşamdan bu yana adet ağrım var. Uyutmadı beni. İki kere test yaptım çıkmadı. Sanırım aranızdan ayrılma vakti geldi. Bugün adet olurum artık.
Arkadaslar transferden sonra kacinci gun banyo yaptiniz
Bugün öğlene bende ayrılacağım aranızdan muhtemelen...kan verdim geldimKızlar benim akşamdan bu yana adet ağrım var. Uyutmadı beni. İki kere test yaptım çıkmadı. Sanırım aranızdan ayrılma vakti geldi. Bugün adet olurum artık.
Kızlar 10. Gün kan tahlili 15.96 çıktı. Çok düşük değil mi gerçi ilk defa bu değerleri görüyorum ama bilemedim
Canim onemli olan ikiye katlanması inşallah katlanarak devam ederse sorun olmazKızlar 10. Gün kan tahlili 15.96 çıktı. Çok düşük değil mi gerçi ilk defa bu değerleri görüyorum ama bilemedim
geçmiş olsun cnm alllahım sağlıklı sıhatli kucağımızamalmayı nasip etsin inşallah benimde 22 si inşallah pozitif haber vericez çok zor bir süreç rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın aminnnselam kızlar..
benimde 2. tüp bebek denemem(ilkinde bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken)
12 aralıkta 5. gün dondurulmuş embriyo transfer edildi. 22 aralık cuma test günüm. beklemek gerçekten çok zor.
şuana kadar hissettiklerim idrara sıkışma ve gaz. çok fazla idrara çıkıyorum ve genelde çok sıkışarak, resmen koşa koşa gidiyorum tuvalete.
allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Cnm sonuçta 5 ve üzeri pozitif. Bence bir doktorunu ara kendimi rahat hissetmek içinKızlar 10. Gün kan tahlili 15.96 çıktı. Çok düşük değil mi gerçi ilk defa bu değerleri görüyorum ama bilemedim
hadi inşşallah hayırlı haber ver cnm sıkma canını benım de bi berirtim yok 2 gundur adet sancım wardı geçti anlamadım bu işi ne zaman gelirsin haber ver muhakakkkBugün öğlene bende ayrılacağım aranızdan muhtemelen...kan verdim geldim
cano senın belirtin warmıydıCnm sonuçta 5 ve üzeri pozitif. Bence bir doktorunu ara kendimi rahat hissetmek için
5 yumurta cnm sadece inşallah hepsi tutarCanim kac yumurta toplandi
Yok kuzum , halada yok. Sadece gece 11-2 arası ayak altlarım yanıyorcano senın belirtin warmıydı
çok teşekkür ederim canım. allah inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder 22 sindegeçmiş olsun cnm alllahım sağlıklı sıhatli kucağımızamalmayı nasip etsin inşallah benimde 22 si inşallah pozitif haber vericez çok zor bir süreç rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın aminnn
Canim kaci dolledi5 yumurta cnm sadece inşallah hepsi tutar
ya ben 8,günü yaptım çıkmadı herkez erken dedi daha kana geçmemiştir dedi umarım öyledir pozitifi görüürürm kandaçok teşekkür ederim canım. allah inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder 22 sinde
sen idrar testi yaptın mı peki?
sadece idrar testi yaptım eczaneden alıp cnm dün işte 8,günüya ben 8,günü yaptım çıkmadı herkez erken dedi daha kana geçmemiştir dedi umarım öyledir pozitifi görüürürm kanda
Kaçıncı gün embriyosu cnm ?ya ben 8,günü yaptım çıkmadı herkez erken dedi daha kana geçmemiştir dedi umarım öyledir pozitifi görüürürm kanda