Beni az once hastaneden aradilar 5.gun embriyo transferi yapilacak persembe sabahtann gelisimleri guzel ilerliyormusss cok heycanliyimm@umutolsun A arya1234
hoşgeldiniz kızlar
umarım güzel sonuçlar alırsınız
benim 5. gun yapıldı bugün 8. günüm
dün test yaptım hayalet çizgiyi gördüm elhamdülillah
nasip olursa haftaya sali da ins kan vereceğim :)))
had,i bakalım hayırlısı olsun tam çizgiyide görürsün inş.
Tesekkur edrim canim insallah guzel haberler veririm burdan size kanunda kac embriyo yerlestiriliyor bilgisi olan varmi
Beni az once hastaneden aradilar 5.gun embriyo transferi yapilacak persembe sabahtann gelisimleri guzel ilerliyormusss cok heycanliyimm
Evet doktorum eger uygunsa 5.gune gitmeyi planliyor hep %70 basari orani oldugunu söylüyor ins hayirli oluraaa süpermiş yaaaaa şansın daha yuksek bende 5. gun embryosu tutunma daha yuksek oluyor
Evet doktorum eger uygunsa 5.gune gitmeyi planliyor hep %70 basari orani oldugunu söylüyor ins hayirli olur
Canım Bende Malatya da Yaşıyorum Kasımda taşındım İstanbul'dan Malatya'ya :)
Ama Tedavim İstanbul Bahçeci Fulya Tüp bebek merkezinde oluyor Bu süreçte Anneciğim de kalıyorum
hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruzCanımmm evet Yarın sona geldim Test günüm inşallahCumartesi 16.4 dü transferimin 8.gününde
İnşallah dua edin bana katlanmış olsun öyle heyecanlıyım ki :))))
hadi bakalım hayırlısıyla transferin olsun ve sıkı sıkı tutunsun bebeğin güzel haberlerini bekliyoruzSelam arkadaslarrr :) bende transfere gun sayanlardanim cts gunu yumurtalarim toplandi cok sukur dollenmis ve kalitesi iyiymis yarin haber bekliyorum transfer günü bilgilendirmesi icin duam odur ki rabbim hepimize bol betalar nasip etsin
benim 5. gün yapıldı cnm seninde hayırlısıyla günün gelsin ve sağlıklı evlatların olsun inşaAllahArkadaslar bende transfer icin bekliyorum kacinci gun transfer edildi sizlere bizim embriyolar pgt yspilacak
ay ne güzel ya çok seviniyorum sizden böyoe şeyler duydukç.a benim test gününm c.tesi test gününden önce kendim evde yapmak istemiyorum sonuç olumsuz olur diye çok korkuyorum@umutolsun A arya1234
hoşgeldiniz kızlar
umarım güzel sonuçlar alırsınız
benim 5. gun yapıldı bugün 8. günüm
dün test yaptım hayalet çizgiyi gördüm elhamdülillah
nasip olursa haftaya sali da ins kan vereceğim :)))
oy maşaallah hamd olsun darısı bize iinş.dijital test yaptım onda da çıktı kız elhamdülillah:)))))))
teşekkür ederiz cnm güzel bir liste hazırlamışsın ellerine sağlık16 aralik cumartesi test bekleyenler
Efsa_=5 aralik transfer
Dumanikara=6 aralik transfer
Helen cleopatra= 5 aralik transfer
Muji =4 aralik trans.
Hisira=4 aralik trans.
18 aralik pazarteai test bekleyenler
Mavisaclikiz= 7 aralik trans.
Ondamcz=5 aralik transfer
19 aralik sali test bekleyenler
Umudunuyitirmekyok
Hatice yakup=5 aralik transfer
20 aralik carsamba test
Kübra= 8 aralik transfer
Melekk3= 9 aralik transfer
22 aralik cuma test
Mutinyo=11 aralik transfer
Pontik= 12 aralik transfer
Daha sonraki transferler
Mucizeolsakeske 16 aralik transfee
herkeste belirtiler aynı olmuyor cnm buna kafanı takmaNe zaman başladı canim belirtilerin...bende tık yok yaa((
amin amin inş. sanada Allah kolaylşık versin hayırlı sağlıklı imanlı evlatlarımız olsun inş.Slm arkadaşlar benimde bugün trasferim var saat birde hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah yardımcımız olsun buyolda
İnşAllah cümlemizin canım hakkımızda hayırlısı:)amin amin inş. sanada Allah kolaylşık versin hayırlı sağlıklı imanlı evlatlarımız olsun inş.
oy maşaallah hamd olsun darısı bize iinş.
Slm arkadaşlar benimde bugün trasferim var saat birde hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah yardımcımız olsun buyolda