- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
Kızlar transferi saymazsak benim bugün 2.i gün akşamdan beri çok gerginim sınır var içimde atamıyorum niye böyleyim bilmiyorum birde biraz önce bıçak saplanır gibi bı sancı girdi gitti Bikac saniye ayağa kalkınca oldu çok tedirgin oldum
ben görüyorum ayy
Canım yeni farkettim maşallah ne guzel çıkmış çok sevindimkızlar 5. gün embryosu koyuldu
ve bugün 7. gün böyle bi testim var
sizce de var demi :)
6.gun embriyosu cnm 5a 4a birde4 olan kalitede 3 embriyo transferim oldu inşallah cnmkorkma yerlesiyordur inş canım olur sancılar artık
kacinci gün embriosu??
kızlar 5. gün embryosu koyuldu
Ayyy ne kadar guzel rabbim bizede pzorifleri göstersin inşallahkızlar 5. gün embryosu koyuldu
Kaçıncı denemem canim ki pgt yapıyorlar 5.gun dondurulmuş transfer edildi bana bekliyorum ama tik yok bende hayırlısı nasip kısmet tabiArkadaslar bende transfer icin bekliyorum kacinci gun transfer edildi sizlere bizim embriyolar pgt yspilacak
Ahhh o sinir bende de var ve 2 3 seferdir ortada pek birsey yokken en ufak şeye hungur hungur ağlayasım geliyor tutuyorum kendimi bakalim nereye kadar tutacağım...insallah yerlesmislerdir sana canimKızlar transferi saymazsak benim bugün 2.i gün akşamdan beri çok gerginim sınır var içimde atamıyorum niye böyleyim bilmiyorum birde biraz önce bıçak saplanır gibi bı sancı girdi gitti Bikac saniye ayağa kalkınca oldu çok tedirgin oldum
benim yaşım 31 sen,in kaç canımBenimde test gunum cumartesi canim. Senin yas kacti?
oy maşallah ya Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. çok sevindim darısı bizlere inş.Az önce aldım haberi çok şükür 360 çıkmış değer 11. Günde. Rabbim devamını da sizlere de bana da nasip etsin inşallah :)
had,i bakalım hayırlısı olsun tam çizgiyide görürsün inş.kızlar 7. gun bugün dayanamadım eşimin yap yap demesine dayanamadım test yaptım.
hayalet çizgiyi gördüm:))))))
benim yaşım 31 sen,in kaç canım
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinoy maşallah ya Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. çok sevindim darısı bizlere inş.
Tesekkur edrim canim insallah guzel haberler veririm burdan size kanunda kac embriyo yerlestiriliyor bilgisi olan varmi