Sağol canım Allah razı olsun tsk ederim önerilerin için:)hadi sıkı sıkı tutunurlar annelerine ins
en zoru şimdi başlıyor bol su istirahat ve moral canım unutma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Allah razı olsun tsk ederim önerilerin için:)hadi sıkı sıkı tutunurlar annelerine ins
en zoru şimdi başlıyor bol su istirahat ve moral canım unutma
buda dijital sonucum kızlar:))
Cnm tutmuş bence 5.gun için güzel bir değer benim arkadaşımda 5.gun 17 ydi tuttu onunkikizlar kizlar kimse benim sonucu gormemis bence beşinci gunde 10 betahgc iyi bir deger tuttu mu acaba
Bence de iyi ya 5. Gün nasil yaptın cnm korkup yaptırmayan birbenmiim acaba çok korkuyorum benim bugün 8. Gunumkizlar kizlar kimse benim sonucu gormemis bence beşinci gunde 10 betahgc iyi bir deger tuttu mu acaba
Dijital test nasıl oluyor hiç duymamıştım, 1-2 nasıl yorumlanıyor? Birbirimizden neler öğreniyoruz çok faydalı valla buralar :))
Cnm tutmuş bence 5.gun için güzel bir değer benim arkadaşımda 5.gun 17 ydi tuttu onunki
Canım ne yaptın tahlil nun bugundu senin inş bebisin siki siki tuunmusur güzel haberlerini bekliyorumBenimde 1 Aralık'ta transferim oldu Salı günü sonuç alacağım bugün 7.günüm :) ilk günler çok iştahlılık hali yaşadım bel agrım hiç gitmedi kasık agrısı ve göğüs hassasiyetim azaldı ama dolgunluluk devam ediyor.Bugün ilk kez baş dönmesi göz kararması yaşadım ondan mı bilmiyorum İnşallah hepimize Rabbim Mucizelerimizi gönderir
Bence de iyi ya 5. Gün nasil yaptın cnm korkup yaptırmayan birbenmiim acaba çok korkuyorum benim bugün 8. Gunum
Bir cesaret gittim simdi bu deger beni sevindirdi tabiki ama kuskular hala geçmiyor. Ya kimyasalsa ya dis gebelikse ya ilerki gunlerde devam etmezse diye
Testin bir anlami kalmadi gibi hissettim eheh
Canım kötü düşünceleri at kafandan hep güzel düşün güzel olsun insBir cesaret gittim simdi bu deger beni sevindirdi tabiki ama kuskular hala geçmiyor. Ya kimyasalsa ya dis gebelikse ya ilerki gunlerde devam etmezse diye
Testin bir anlami kalmadi gibi hissettim eheh
Hayırlı olsun dondurulmuş embriyomu sizinki çok erken yapmissiniz testikizlar kizlar kimse benim sonucu gormemis bence beşinci gunde 10 betahgc iyi bir deger tuttu mu acaba
Dijital test nasıl oluyor hiç duymamıştım, 1-2 nasıl yorumlanıyor? Birbirimizden neler öğreniyoruz çok faydalı valla buralar :))
Hayırlı olsun dondurulmuş embriyomu sizinki çok erken yapmissiniz testi
Kızlar merhaba , merak ettiğim birşey var .5. Gün dondurulmuş embriyolar çözdürülüp transfer ediliyor ya o embriyo 6. Gün embriyosumu oluyor acaba?
Teşekkür ederim canım cevap İÇİN , çünkü embriyom çözüldükten sonra biraz tip olarak değişmişti merak ettim ozaman 6.gün embriyosu konulduEvet tatlim 6.Gun embriyosu deniliyir çözündugu gun tranfser oluyormus.
Kızlar benim bugün transferimin 8.günü, normalde en son 13 kasımda adet gördüm bugün adet olmam gerekiyordu normal şartlarda. Olmadım ama sanki olacakmış gibi bir kasık ve bel ağrısı başladı bugün. Adet mi olucam acaba ya stres oldum şimdi bir de sıkça idrara çıkıyorum
Ha şimdi adet oldum olucam gibi mi senin de ağrın canım?Benimde deli bel agrisi kasik agrisi var tatlim telas etme.