2017 Aralık Anneleri

Günaydın herkese
Ben sabah kahvaltıdan sonra folic iod
Öğlen regenesis Mac omega hapı
Akşam üstü aç karna Tardyferon demir hapı kullanıyorum...
Bu arada tetanoz aşısı olacak mıyız? Ne zaman ki?
Omega ya 15. Haftada başlayacağız demişti. Bir de o vardı değil mi ????

Bir tane bile ilaç almadım daha, kan hapı olacak kaçıncı ay tam hatırlamıyorum. Oğlumda da hiç bir şey kullanmadık dr vermedi daha doğrusu. İhtiyacım olduğu için sadece mide koruyucu almıştım

Günaydın kızlar benım ılac mevzum karısık
Ben kendım devamlı gıttıgım doktorumda sunları kullanıyordum(prof. tüp bebekcı)

Trioit hapım
Folbiol
benexol(b12)
balık hapı
progestan 2 tane agızdan
kan sulandırıcı ıgne

Ancak bu hafta sonu acıbademe gıdınce doktor, ya bunlar ne boyle pes artık dedı.(prof. perintalog)
Bunların hepsını bırak dedı trioit harıc.
Progestanı asagıdan atmaya basla artık dedı ,
Onun harıcınde decavit yazdı
Devit 3 10 damla verdi.
Birde adını unuttum bır hap daha verdı bunu ıctıkten 2 saat once ve sonra peynır sut vs yemeyeceksın dedı. Ancak bu ılaclara bugun baslıcam ben sımdı bır sure ıkı doktorada devam etmek ıstıyorum buarada kan sulandırıcıyı korktum bırakamadım ama vıtamın haplarının bu denlı bırııne gırmesı normal mı acaba cok kararsız kaldım hangısını dınlesem dıye

Canım benimde günde 4 tane ilacım var..Telefonuma alarm kuruyorum, sende öyle yap bence..Birde yemekte çok yiyemiyosun sende bebişinde vitaminsiz kalmayın..

Bilmiyorum ama ilaçta sonuçta sentetik bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor, ama gerçekten fazla ilaç takviyesi alıyormuşsunuz hani trioit hapına bir şey diyemem sanırım o şart.
Oğlumda yaza denk geldiği için balık bulmakta zorlanıyorum bana balık yağı yazar mısınız demiştim bana bakliyat ye dedi. Ben sadece kan hapı ve mide koruyucu kullandım bunda daha hiç bir şeye başlamadım.
Ben tetonoz aşısı da olmadım doktorum yaptırmadı.
Hepsinin tarzı farklı ya

Evet haklısın ama ılk doktor sanırım kayıplarımdan dolayı bu kadar ılac verdı, ıkıncı gıttıgım doktor tamam ama gecmıs artık normal hamılesın gerek yok bunlara dıyor acıkcası zaten cok kustugum ıcın asırı zorlanıyordum ama suanda kendı doktoruma vıtamınlerı degıstırdıgımı soyleyemem , obur doktora gıttıgımde kan sulandırıcıyıda bırak dedı perıntalog ama onuda bırakmadım ben suanda hepsını bırbırıne soktum ıkı doktorada bır mıktar yalan soylemek zorundayım galıba

Bu arada bebeği hissetmeye başladım ben... ilk hamileliğimde de bu haftalarda hissetmiştim..
Gözünaydın, ne güzel bir duygudur o şimdi..Darısı hayırlısıyla ve sağlıkla bizlerin başına..Ben 2 hafta kadar önce göz seğrimesi gibi bazı hareketler hissediyodum ama durdu şimdi..Bebeğin hareketi olmadığı kesindi ama yine onla ilgili olduğunu bilmek bile çok güzeldi..İnşallah en kısa zamanda bizde gerçek hareketlerini hissetmeye başlarız..

Evet biraz karışmış, şunu biliyoruz kan ilacı şart bence benelox ve folik asiti artık alma trioitte şart. Kan sulandırıcının önemli bir ilaç olduğunu düşünüyorum. Aslında ne kadar az ilaç o kadar iyi tabi.

Ve bu takviyelerde gereksiz kilo alımına yol açıyor canım benim

Kizlar ne cok hap ben bi folik asiti duzenli icemedim bu kadar verse kesin unuturum. Oglumda hic hap icmemistim ama cok iyi besleniyordum simdi de istahim acildi her seyi yiyebiliyorum tekrar hap vermez umarim. Cok disiplinsizim bu konuda ama benim gibi olan varsa cok guzel uygulamalar var ilac hatirlatici onlari kullanabiliriz

Onu bende hissediyordum gaz sandım ya dedim bebek olamaz, daha dur canım sanırım 7. ayına doğru resmen hıçkırdığını duyacaksın ben şok yaşamıştım

Bende dün gece uyuyamadım, artık uykularım bitti 2 ay ölü gibi uyuduğum yerde kalıyordum. dün yatakta saatlerce midem bulandı korkudan kalmadım kusarım diye bir kaç saat sonra uyumuşum

Aynen fobıol , benexol ve balık yagı hapını bıraktım
troit devam, kan sulandırıcı devam progestan aşağıdan devam edıyorum boyle
buarada 20. haftada tetanoz asısı olunacak.

canım bende özel sektördeyim ama bizde kullanıcaz neden kullanamayalımki yasal hakkımız sonuçta bunlar bizim doğum izni süt izni işçi özel yada kamu ayrılmadan bu haklara sahip

kızlar bende tedbır amaclı kullanıyorum kan sulandırıcı az once yazdım acıbademde gıttıgım doktor tedbır amaclı kullanılamaz bu ılaclar masum degıl dedı .
Kanama yapabılır , pahalı morarma yapar vs dedı . ben en son doktoruma bır gunde 2 doz vuruluyormusu gıbı gosterdı 20 tane aldım yoksa bızde yazdırıyorduk ama doktoruma 19 hazıran gıbı gıdebılecegım . ama o zamanı kurtarmıyor gene yazdırmak zorunda kalıcam bakalım . bana rapor cıkmıyor herhalde kızlar sorunum olmadıgı ıcın

Ben tetenoz aşısı olmadım canım olma bunda kim tetenozdan ölüyor allah aşkına ya

Bende dün gece uyuyamadım, artık uykularım bitti 2 ay ölü gibi uyuduğum yerde kalıyordum. dün yatakta saatlerce midem bulandı korkudan kalmadım kusarım diye bir kaç saat sonra uyumuşum
Bende herhangı bır degısıklık yok ben hala uyukluyorum dun aksam kayınvalıdemlerdeydık allah ıftardan sonra salona kactım 5 dk yatabıldım uyumamak ıcın telefonla fılan ugrastımda uyanık kaldım 12 de uyudum eve geldık yattık derken bugun yorgunum

Kızlar ben doktora dedim ki bebek 31.12 de doğacak öle hesapladım netten dedim, hayır 4 ocak dedi bi hesap yaptı 2 ordan 1 bursan falan filan 40. haftan 4 ocak ama sezo olma ihtimalini düşünürsek ki ilki öyle idi 25.aralık dedi, ama dur bakalım belki 1 ocak yaparız dedi nasıl yapacak ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…