Canım benim doktor kesti onu çok kilo almışsın dedi yapıyormuşKızlar Decavit kilo yapiyormu?
Birde babalar gününe ne hediye almayı düşünüyorsunuz??
Canım benim doktor kesti onu çok kilo almışsın dedi yapıyormuş
Kızlar Decavit kilo yapiyormu?
Birde babalar gününe ne hediye almayı düşünüyorsunuz??
Günaydın canım..Hayırlı uğurlu birgün olsun inşallah..gunaydinn kizlarr.
canım bende özel sektördeyim ama bizde kullanıcaz neden kullanamayalımki yasal hakkımız sonuçta bunlar bizim doğum izni süt izni işçi özel yada kamu ayrılmadan bu haklara sahipArkadaslar ne guzel izin gunlerunizi dogu, izni sut izni konusabiliyosunuz ben gibibozel sektorde gunluk 9 saat calisip haftada bir olan iznimizi bile kullanamayip 15 de bir izin kullanan arkadaslarim hoc birinden faydalanamiyoruz ya masaallah sizin adiniza olsun cok sevindim.☺
Ben oglumu 10.5 aylikken sunnet ettirdim ama bayagi zor oldu hem emkledigi icin durmadi hem de ertesi gun bandaji acarken cok agladi kuzum bir gece boyunca cisini tutmus bandaj varken cok uzulmustum açınca aglaya aglaya cis yapmisti
ins. cnmm.Günaydın canım..Hayırlı uğurlu birgün olsun inşallah..
Cok guzelllBu arada bebeği hissetmeye başladım ben... ilk hamileliğimde de bu haftalarda hissetmiştim..
Folic 3. aydan sonra bıraktiriyo doktorlar ama.Günaydın herkese
Ben sabah kahvaltıdan sonra folic iod
Öğlen regenesis Mac omega hapı
Akşam üstü aç karna Tardyferon demir hapı kullanıyorum...
Bu arada tetanoz aşısı olacak mıyız? Ne zaman ki?
Benimki de karpuz yiyince coşuyordu. Bu sefer karnımdaki gariban aç... ceviz ve kuru ekmeği ne yapayım anne diyip paso uyur belki....Gerci oglum o kadar cok hareket ediyordu ki uyumak imkansizdi resmen. Hatta bi keresinde 6saat hareket etmedi diye acile kosmustuk bisey oldu sandik. Bu bebegim dozunda hareket ederse sevinirim
Ben geç başladım folic e 90 tablet daha bitmedi... Bir ay daha kullanıncam mecbur...Folic 3. aydan sonra bıraktiriyo doktorlar ama.
Ası 5. ayda olunuyodu galiba ondan once ayrintili ultrason var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?