2017 Aralık Anneleri

9 ayda 8 kilo tam hayalim hadi en fazla 11 kilo almak istiyorum açıkçası Nasıl sadece 8 kilo aldınız ne yaptınız?
Ilk hamileliklerimde bulantidan dolayi hicbirsey yiyemiyordum ilk dort ay kilo veriyordum. Dort aydan sonrada anca 7 sekiz kilo alabildim. Ama bu gebeligimde hem bulanti hem cikarmama ragmen istahim cok acik surekli acikiyorum. Birde ilk hamileliklerimde cikarmadan dolayi hic bir vitamin kan kalsiyum yada folik asit bile kullanamamistim. Simdi ise hamile kalmadan basladim. Galiba istahimin acilmasi ilaclardan dolayi.

Son düzenleme:
Cok sevindim sizin adiniza. Bende yarin kan vericem insaallah.
Inşallah herşey güzel olacak olumlu bakın ben çok olumsuz baktım canımı sıktım boşuna canımı sıkmışım genişlerimiz sağlıkla gelsin ınsallahhh...

eyyay bana da kabuklu bi garip geldiği için cesaret edemedim. Bahsettiğim kişinin kızı da aynı sıkıntıları yaşadı. Bunu yapmışlar ve geçmiş bulantısı. Ben yapamam herhalde. Doktordan bulantı için bi ilaç istedim en son dayanamayıp. Hem fiyatı çok geldi hem de ilaç neticede. Vazgeçtim almadım. Çekecek mecbur. Bu arada burun kanamaları bende de oluyo. Normalmiş. Östrojen hormonlarından dolayı damarlarımız genişlediği için burun kanamaları oluyomuş.

Kızlar cuma verdiğim idrar sonuçları çıkmış sizce nasıl anlamıyorum ben enfeksiyon varmı

Eklentiler

• IMG_6782.PNG
    87 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6784.PNG
    71,7 KB · Görüntüleme: 53
Bana verdi cnm 55ttlydi zencefilli bitkisel tamamen dedi aldım iki kere kullandım ama bnm bulantı başlayınca cok geç olmuş oluyo her gün de içmem yani
Kivi bnm kafama yatmadı cnm
Burun kanamasını sık olursa kbbye gidin dedi doktorum ama sık olmadı

Kızlar cuma verdiğim idrar sonuçları çıkmış sizce nasıl anlamıyorum ben enfeksiyon varmı
Üreme olmadı demek, enfeksiyon olmadığı anlamına geliyor canım..Ama diğer değerlerini bir göster doktora..Protein ve lokösit sayısı biraz yüksek çıkmış gibi geldi bana..Sormakta fayda var canım..

Tamam cnm saol

Meraba kızlar nasılsnz... kan sulandırıcı ilaç için rapor çıkardınız mı..: çok kararsızım çıkarsam çıkarmasam mı her 10 gündr bir gidip tekrar yazdırmak zorunda kalıyrm raporla 9-10 kutu birden alabilirmişiz

Doktorunz muhtemelen enfeksiyon var demiştir az da olsa ben anladığım kadari ile çok değil gibi de tabi doktor daha net bilgi verir

Meraba bende kullanıyorum ..ikidebir gidip almaktansa rapor cıkarttirmak mantikli geldi iyide oldu ..5 kutu aldim rahatım simdi bittimi bitecekmi telası olmuyor...
Peki sen sadece ignemi kullanıyosun yaninda aspirin de iciyomusun bazen korkuyorum yeterli gelmiyecek diye doktor yeter dedi ama ....bende faktor 5 heterezigot bide mtfr1298 homozigot durumu var

Selam canım..Geçen hafta 9 eylül ünv.hast.kontrole gittiğimde iğnem bitti yazarmısınız dedim..Raporun varmı dediler, yok dedim..Orda 2 dk da yazdılar raporu..Ne prosüsür ne imza işi hiçbişeyi yokmuş..5 kutu yazıyordu raporda..Zor bişey değilmiş yani..10 günde bir hem iğne hem muayene parası vermektende kurtulursun..

Ben de çıkarmak istyrm çok zor git gel ilaç al..: ama benm doktrum özel muayane rapor olmuyr.. Canm ben o testleri yapmadım bilmşyrm sadece koruma amaçlı verdi doktrum bi kürtajım olduğu için... 3 ay dolsun bu testleri yaparız dedi doktrum

Canım Allah şifa versin tum hastalarımıza çok geçmiş olsun
hamile pantolonları kac beden almalıyız normal bedenımızın bır buyuğu fln mı alalım
yanı şimdiki bedeninimi alsam sonlara doğru sığar mıyım ona
Canım valla ben normalde 38 beden giyiyordum gittim 38 beden aldım lcw den açık renk bir hamile kotu sonrasında kilo vermeye devam edince bosbol geliyor bana şuanda hicbir şekilde giyemiyorum üstümden düşüyor gittim beli lastikli pantolon aldım efil efil bir pantolon sanırım bir daha hamile pantolunu almam yerine böyle lastikli şeyler alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…