Canım benim doktorum da söylemedi 18. haftayı bekleyeceğiz dedi yanıma olmaması için.Arkadaslar siz kacinci haftada ohrendiniz cinsiyeti benim doktorum neden soylemiuor. Kiz istedigimi cok biliyorda ondanmi soylemiyor diye endiselenmeye basladim. Bakiyorum.arkadaslarin cogu cinsiyeti ogrwnmis
Şimdi 36 bedenim 36 beden pantolon aldım 38 çok bol oldu ilerde kilo alınca ona göre alırım artık.Hiçbir pantolonum olmuyor çünkü.hamile pantolonları kac beden almalıyız normal bedenımızın bır buyuğu fln mı alalım
yanı şimdiki bedeninimi alsam sonlara doğru sığar mıyım ona
Icimde kötü his varHadi gözün aydın canım niye üzüldün
Aynen uzun lazim kisalar yandan filan gosteriyor penye kismiBuarada lcw pantolon aldım
Bunların uzerlerıne uzun bıseymı gıymek gerekıyor ag kısımlarının ustu penye hemen , hıc oyle tunık tarzı bıseyım yok.
Eki Görüntüle 2005395 Eki Görüntüle 2005396
Bu ishalliğemi kabızlıgamı pek hatırlamıyom ama .kuru çay iyi geliyormuşKızlar ya ben dünden beri ishalim korktum şimdi bişey olurmu
Bu ishalliğemi kabızlıgamı pek hatırlamıyom ama .kuru çay iyi geliyormuş
9 ayda 8 kilo tam hayalim hadi en fazla 11 kilo almak istiyorum açıkçası Nasıl sadece 8 kilo aldınız ne yaptınız?Eki Görüntüle 2005351 Eki Görüntüle 2005351 Eki Görüntüle 2005352 arkadaslar benim gobusde bu ben bu hamileligimde baya kilo aldim digerlerinin cock cok aksine, digerlerinde toplam 9 ayda 8 er kuli ile doguma gitmistim. Bunda ise hamile.kalmaya calistigim ay demir ilaci dolayisiyla 5 kilo aldim . Halmile kaldiktan sonra 3 ay icind3de 5 kilo aldim. Sonumu dusunemiyorum. Hamile kalmayi dusundugumde 59 kilo idim simdi 69.bucuk
İyi ki burda değilsiniz meraktan ne hale gelirsiniz.Burada kolay kolay vermiyorlar randövü.Muz falan yicem bakalım inşallah bişey olmaz yarına bende randevu alayım
İyi ki burda değilsiniz meraktan ne hale gelirsiniz.Burada kolay kolay vermiyorlar randövü.
herhangi bir kriter yok hoca kendi çocuklarına da yaptırıcakmış evlenince.
toplumdaki taşıyıcılık oranının çok fazla olduğunu ve tedavisinin olmadığını söyledi.devlet tedaviyi karşılamıyor.
bizde de yok tabi ki, sadece önceden tespit edilebilen bir durumun neden evlenirken basit bir kan alma işlemi ile tespit edilemediğini anlayamıyorum.talasamiye bakılıyor mesela evlenirken.
Canim cok gecmis olsun allah sifasini versin insDua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun kanser hastasıydı ocak ayından beri kemoterapi alıyordu kızlar çok şükür 24 mayısta girdiği ped temiz çıktı ama bu seferde solunum sıkıntısı yaşadık nefes alamıyordu gögüse götürdük kamera ile ciğerlerine bakıldı sıvı verilip sıvı alındı ve akcigerde sertleşme olduğu anlaşıldı. Hiç bir şekilde tedavisi olmayan sadece kortizon ile hastalığı ilerletmiyecekler fakat oda kalbini yorduğu için kalp krizi geçird ve anjio oldu. Durum dahada ciddileşti hemen yogun bakıma alındı doktor herşeye hazırlıklı olun diyor. Yani kemoterapi bir yeri düzeltti bir yeri bozdu Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Allah korusun canım benım oyle olsa bı sekılde belırtı verırdıIcimde kötü his varAllahım tüm benekleri korusun
bende ishaldim. bir bardak suya bir kaşık bal karıştırıp içtim ishali kesti. bi dene istersenMuz falan yicem bakalım inşallah bişey olmaz yarına bende randevu alayım
bende ishaldim. bir bardak suya bir kaşık bal karıştırıp içtim ishali kesti. bi dene istersen
Uzun süre gitmediğin için öyle düşünüyorsun ben de stres yapıyorum kontrolden önce emin ol bebişin gayet iyiIcimde kötü his varAllahım tüm benekleri korusun
Uzun süre gitmediğin için öyle düşünüyorsun ben de stres yapıyorum kontrolden önce emin ol bebişin gayet iyi
Allah korusun canım benım oyle olsa bı sekılde belırtı verırdı
sakın korkma
Allah razı olsun bakalım nolacak inşallah iyidir.kontrole gittiğim zaman kalbim çıkacak gibi oluyo zatenUzun süre gitmediğin için öyle düşünüyorsun ben de stres yapıyorum kontrolden önce emin ol bebişin gayet iyi
Benim ilk bebegim olcak insallah saglikla.valla dogumdan sorada 58de kalmak isterim vermek istemiyorum.simdi esim diyor kilo yakisiyormus sana.allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin aminnValla kalıyor o kilolar sonra. Ben oğluma hamile kaldığımda 48 kiloydum, 57 ile doğum yaptım eve geldim 1 ay sürmeden 42 ye kadar düştüm (oğlum kolik bebekti diyeyim siz anlayın gerisini) 3,5 ay işe başladım 2 ay sonra tekrar 55 oldum.
59 a kadar çıktım dedim böle olmaz ufak bir dikkat ettim yediklerime içtiklerme 55 e düştüm çok şükür bi baktım hamile kalmışım 10 haftada 3 kilo aldım.
Tek korkum bu hamilelikte te aldığım kiloların da kalması...
Canım yanlış hatırlamıyorum değilmi, senin eşinle bazı sıkıntıların vardı? O konuda naptınız değişiklik varmı çok merak ediyorum..İnşallah herşey yoluna girmeye başlamıştır..Başlangıç kilom:52. Güncel:55. 10.haftam az mı almışım kızlarya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?