2017 Aralık Anneleri

Arkadaslar siz kacinci haftada ohrendiniz cinsiyeti benim doktorum neden soylemiuor. Kiz istedigimi cok biliyorda ondanmi soylemiyor diye endiselenmeye basladim. Bakiyorum.arkadaslarin cogu cinsiyeti ogrwnmis
Canım benim doktorum da söylemedi 18. haftayı bekleyeceğiz dedi yanıma olmaması için.

Kızlar ya ben dünden beri ishalim korktum şimdi bişey olurmu

hamile pantolonları kac beden almalıyız normal bedenımızın bır buyuğu fln mı alalım
yanı şimdiki bedeninimi alsam sonlara doğru sığar mıyım ona
Şimdi 36 bedenim 36 beden pantolon aldım 38 çok bol oldu ilerde kilo alınca ona göre alırım artık.Hiçbir pantolonum olmuyor çünkü.

9 ayda 8 kilo tam hayalim hadi en fazla 11 kilo almak istiyorum açıkçası Nasıl sadece 8 kilo aldınız ne yaptınız?

İyi ki burda değilsiniz meraktan ne hale gelirsiniz.Burada kolay kolay vermiyorlar randövü.

Evet ya çok kötü bişeey. Sende olumsuz dtşünme bebişin iyidir merak etme olumlu düşün

Hmm anladım canım ve evet o konuda çok haklısın. Belki gelecekte bi akıllı çıkıp evlenmeden önceki testlere bunuda ekler :))

Canim cok gecmis olsun allah sifasini versin ins

Benim ilk bebegim olcak insallah saglikla.valla dogumdan sorada 58de kalmak isterim vermek istemiyorum.simdi esim diyor kilo yakisiyormus sana.allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin aminn

Başlangıç kilom:52. Güncel:55. 10.haftam az mı almışım kızlarya
Canım yanlış hatırlamıyorum değilmi, senin eşinle bazı sıkıntıların vardı? O konuda naptınız değişiklik varmı çok merak ediyorum..İnşallah herşey yoluna girmeye başlamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…