2017 Aralık Anneleri

Cok.gecmis olsun canim bebeklerimize zarar gelmesin insallah gerisi umrunda olmuyor insanin

Ben malesef ekmek olmadan doydugumu anlayamıyorum mesela 7.30 kahvaltı ettım. Yıne bı ıcım kesılmeye basladı Cok sordum ama yazılmadı asıl ara ogunlerı yapıyorsunuz
Ara öğün öğleden önce bir avuç çiğ badem fındık ceviz yiyorum... Öğleden sonra da genelde meyve tabağı yapıyorum... Aslında bir ara öğün yoğurt da olabilir ama ben yoğurdu tek başına yiyemiyorum

Bayilmisim resmen yaa korkarim aslinda ben de. Gece 10kere uyaniyorum gunduz hic uyumuyorum aksam yikiliyorum resmen
Bende öyleyim. Gece saga sola dönerken bile uyanıyorum.
Sabah da 6 7 dedim mi kendiligimden uyaniyorum.
Bir de bebek olunca zaten uykuyu mumla arariz.
Insallah huzurlu bebegimiz olur da ne o sıkıntı ceker ne biz.

Senin oglunda bulantilarin ne zaman kesildi canim? Bir de bulanti kesildigi zaman eski hali gibi mi oluyor insan yani rahat yemek yemek rahat uyumak vs? Ileri aylarda rahat etsek keske

benim de 17 de bulantım kesılmıstı 19.da 3 gun cok sancılandım mıyomum vardı kalsıfıkıye olmus megerse ondanmıs. sonra 34 e kadar rahattım ben oğlumda 32.hfatada doğum ıznını ertelemıstım 36 da aldım artı ellerım kalem tutmayınca.

merhaba ben dr a gittim bugun bebekle ilgili bi agri degilms sanirim idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi.test istedi ogleden sonra cikacakms.ikili test yapildi ense 0.8 cikti kanda 10 gun sonra cikacakms.
Çok sağol bende yarın doktoru arayıp randövü alıcam halim kötü durumda.iyi olur inşallah

Kızlar merhaba ikili tarama sonucum çıktı doktoru aradım risk aralığının dışında dedi çok şükür.. 1194 e 1 dedi. Sizde sonuçları çıkan var mı değer aralığınız kaç ?
Bu yazdıgın hangı rısk ama down rıskı var , down yas rıskı var, trımozomı 18 , trımozomı 18 yas rıskı var

Selam kızlar Bugün 12haftaya girmiş oldum. Yaklaşık bir haftadır bulantim kalmadı. Kusma hiç olmamıştı zaten. Halsizlik de kalkti üstümden. Hafif göğüs ağrısı ve kasik ağrısı dışında normal hayata döndüm diye bilirim. 12.haftada bicak gibi kesilir dedikleri bu mu acaba kimler benimle aynı durumda ? Çarşamba günü randevum var

Evet cnm sıkışık olunca rahimimi daha belirgin hissediyorum sende fark ettinmi? baskı yapıp üste doğru çıkıyor sanki, sert sert hissediyorum:))
Bı haftadan sonra o baskı geçiyor diye okumuştum ama daha ulaşamadık galiba o haftaya bakalım ne zaman geçecek:))

Valla al bendende okadar bende cok gidiyorum ve cok sikildim wc e gitmekten. Isyerindede ayni durumu yasiyorum tam patron yanimda bi is yapioz adami kaldiriorum surekli
Sıkıldığında inanırım canım, hadi ev ortamında neyse işte daha farklı olsa gerek :)))) bı çaresi yoktur herhalde sık idrara çıkmanın?

Tabloya kilo başlığı ekledim cnm - ve + diye , haftayı da eklesemi?

Bir yandanda tedavi oluyorsun canım anladığım kadarı ile? Benimde iki yumurtaligimda daha yeni oluşmuş 21mm çikolata kistlerim vardı, doktorum bunun en güzel tedavisi gebelik demisti

gunydinn... bn de bugun iyi hissediyorum kedimii.guzelll bi temizlik yaptimm oh.. mis gibi kokuyor evimm.ins bitecek artik o halsizlik. bulanti yorgunlukk.
Günaydınnn
Yemeğime dikkat programının ilk günündeyim .Doğru mu bilmiyorum ama sabah kahvaltısı harıcınde ekmek yemeyeceğim bundan sonra
bende bu uysam cok guzel olacak valla. iyi ki soyledin cnmm. bnde artik ekmek yemeyeyimm. en azindan deneyeyimm.

merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir tüm yorumları okuyamadım.
bugün harmony için kan vereceğim doktorumun önerisiyle bunu yaptırmaya karar verdik.
ikili istemedim temiz de çıksa içim rahat etmeyecek diye. hayırlısı olur inşallah.

Merhaba cnm, masAllah sana ozaman:)) benimde çok şükür 12.haftadan sonra bulantı halsizlik gibi semptomlarim kalmadı, arada bir iştahsızlık şişkinlik oluyor birde çok çabuk yoruluyorum markete gidip gelene kadar sanki sabahtan akşama kadar iş yapmış gibi hissediyorum:)))

kristinnn insAllah güzel sonuçlar alırsınız canm

canım guliiii
bence ara ara kılo bıldırımı yaptıkca guncelleyelım
yanı baslangıc ve guncel dıye yazalım
baska fıkrı olan arkadas varsa baska turlu de olabılır

ilk kılo bıldırımı de benden gelsın baslangıc 55,3 guncel 58,0

çok ıyı yapmıssın canım
2 li olmasa 4 lu de problem cıkabılıo
cıkınca yıne amnıosentez e cesaret edemeyıp bunu yapıoruz. bastan yapıp rahatlıcaksın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…