2017 Aralık Anneleri

Anladım canım , hayırlısıyla gelsın ınsallah sonucların . Ilk cocugun olacak ınsallah dımı

Gunaydin kizlar.
Benim midem 2 gundur bir garip bulaniyor.
Annemler de cocugun saclari cikinca bulanir diyorlar.
Takvimimde de bebegin sac kokleri bu hafta olusur yaziyor bu bulanti bununla mi alakali acaba? Garip bi bulanti çünkü.
Olabılır canım bende kendımle alakalı dusunuyorum bunu cunku hafıfleyecegıne sankı uzerıne koya koya ılerlıyor bulantılarım . Oglumda saclı dogmustu sanırım buda oyle olacak

Benımde yanımda sadece meyve var 3 cesıt ama aclıgımı meyve bastıramaz sekerlı bı sakız attım cıgnıyorum
Oglen yemegımı evden getırıyorum ama ıstıkrarla devam etmem lazım ınsallah

Çubuk kraker olabilir, muz bastırırır, süt içebilirsin. Ekmeksiz yaşayamam ben

Çubuk kraker olabilir, muz bastırırır, süt içebilirsin. Ekmeksiz yaşayamam ben
Soguk sut gaz yapıyor dıye yazınca bugun sutumu sıcak ıctım ama ballı Bır yerden kısıp obur yerden verıyorum
Allah kerım.
Deneyecegım bakalım

Anladım canım , hayırlısıyla gelsın ınsallah sonucların . Ilk cocugun olacak ınsallah dımı
Evet canım nasip olursa ilk çocuğum olacak..Geçen sene yani 38 yaşında evlenmek kısmet oldu..Geçen sene 1 kaybım var 8 haftalık..Bu senede anne olmaya çalışıyorum Allahın izniyle..Belli bir yaştan sonra her ay bile okadar kıymeyliymişki Ben bukadar sıkıntı olacağını kestirememiştim..

Günaydın kızlar geceyi bulantıyla kapattım sabahı bulantıyla açtım ben ilk defa çok afedersiniz bu kadar kustum. Hiç bi şey yiyemiyorum. Yediğim her şey taş gibi oluyo midemde. Nolcak bu halim. Açlıktan ölüyorum resmen. Dün yemek yaparken belki 10 defa banyoya koştum.

Hayırlı güzel haberlerle gel inşaallah canim

Kısmet canım olsun gec olsun guc olmasın derler. Ben acıkcası herseyın cok yolunda oldugunu dusunuyorum senınde bunu belgelı sekılde ogrenmek elbette hakkın bak gor ınsallah uzuldugunle kalacaksın.

Kızlar midem yanıyor gurluyor bide sancı gibi var((sabaha bi damla kahverengi leke gibi gördüm(

Mucizem ben senin bebeginin saglikli dogacagina inaniyorum.
Icime hic kotu bir his dogmuyor sen yazinca.
Zaten cogu kisi soylemis yastan dolayi riskli cikiyor diye.
Icini ferah tut.
Allahin izniyle hicbir sey olmaz bebegine.

Canim yemekleri esin yapsin.
Vallahi ben hic mutfaga giremiyorum. Sabah kendime kahvalti hazirlarken buzdolabini aciyorum dolap kokuyor gibime geliyor.Bilmiyorum benim gibi olan var mi ama 2dk ayakta kalsam midem daha fena oluyor. Yemek kokusuna dayanamiyorum. Balkon kapisi surekli açık bizde ev havalansin diye.

Olabılır canım bende kendımle alakalı dusunuyorum bunu cunku hafıfleyecegıne sankı uzerıne koya koya ılerlıyor bulantılarım . Oglumda saclı dogmustu sanırım buda oyle olacak
Senin oglunda bulantilarin ne zaman kesildi canim? Bir de bulanti kesildigi zaman eski hali gibi mi oluyor insan yani rahat yemek yemek rahat uyumak vs? Ileri aylarda rahat etsek keske

Ramazandan önce eşim yapıyordu Allah razı olsun. Ama şimdi oruç tutuyo ve iftara 10 dk kala hatta bazen ezanla eve geliyo. Ben bulantılarımdan dolayı oruç tutamıyorum. Mecburum yemek yapmaya. İki gün kaynanamlara gittik ama her gün de olmuyo. Rahatsız oluyorum zahmet verdiğimi düşünüyorum. Eşime sen tek git diyorum o da olmaz.

kızlar günaydın. saç kesimi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kestırecegım canım

bende 34 ten sonra odem baslamıstı çatalı kalemı tutarken acı cekıodum. ama aralık bebegıydı . belkı mevsımden erken baslamıs olabilir senın.
Benımde kıstı canım , subatta dogurmustum

Kızlar midem yanıyor gurluyor bide sancı gibi var((sabaha bi damla kahverengi leke gibi gördüm(
Canım gecmıs olsun doktora gıt derım.
Senin oglunda bulantilarin ne zaman kesildi canim? Bir de bulanti kesildigi zaman eski hali gibi mi oluyor insan yani rahat yemek yemek rahat uyumak vs? Ileri aylarda rahat etsek keske
Acıckcası 16 da gecmıstı hemde bıcak gıbı bır gun kalktım ve hıc bıseyım yoktu. Sımdı mesela bana desenkı suradan suraya vasıtayla gıt gıdemem gıbı gelıyor ve o zamanda boyle gelıyordu sankı hıc gecmıcek gıbı gelıyordu bulantılar. Sımdıdede gecmıcek gıbı gelıyor.
Gebelıgın en rahat donemı 20. hafta ve sonrası 30 kadar dıyorum beım ıcın boyle olmustu 30 dan sonra cok agırlasmıstım, 20 de gobegım yukarı cıkıp rahatladıgımı hıssetmıstım. Arkadasların nasıl acaba benım bu sekılde olmustu

Gunaydin kizlar.
Benim midem 2 gundur bir garip bulaniyor.
Annemler de cocugun saclari cikinca bulanir diyorlar.
Takvimimde de bebegin sac kokleri bu hafta olusur yaziyor bu bulanti bununla mi alakali acaba? Garip bi bulanti çünkü.
Yok canim bebegin saclariyla midemizin hic alakasi yok bebek rahimde mideyle baglantisi yok. Eskiler tip gelismis olmadigi icin yasadiklari durumlara boyle aciklamalar getiriyorlarmis bence.

Ezana yakin geliyorsa yapmalisin o zaman dogru.
Neyse arada bir kvye gitsin esin o zaman bir sey olmaz. Zaten onlar senin durumunu biliyorlar.
Bende oruc tutmuyorum ama esimin isleri esnek oldugindan sagolsun kendi yapiyor yemekleri. Vicdanim da rahatsiz olmuyor degil ama napim elimden bir sey gelmiyor
anladim canim
Herkes 4. Ayda kesildigini söylüyor. Soyleyenler de o kadar rahatki 4. Ayda gecer yaa bir sey olmaz diye. Ozellikle akrabalarimiz
4ay dedigin hemen gecen bir seymis gibi
Kimisinin de dogurana kadar sürmüş bakalim bizimki nasil olacak.

Butun gun girip senden haber var mi diye baktim coook sukur ikinizde iyiiniz nasil mutlu oldum anlatamam insan taze kan olunca endise ediyor ister istemez Allah bi daha yasatmasin canm gozunuz aydin
Dün sabah o koca pıhtı arkasından sildikçe geçmeyen kani görünce ne yapacağımı şaşırdım ama bu haftalarda çoğunlukla bu kanın bebekle ilgisi yokmuş miyomlarim küçülmüş ve deformasyona ugruyormus o yüzden kanama oluyormuş Allahım kimseye göstermesin şakır şakır kan ve pıhtı attım

Dualarim.seninle canim. Cok uzuluyorum okudukca dua ediyorum.senin icin. En guzel.en hayirli sonucu alacaksin insallah. Son uzuntun bu olsun saglikla bebegini al.kucagina

Bulantim olunca bile mahvoluyorum ben yaa allah sabir versin. Su zencefilli.sekeri denedin mi ben aksam yine yedim bitane agzimda sekerle uyuyakalmisim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…