2017 Aralık Anneleri

Ben de 5 buçuk kilo aldım hem de o kadar bulantı ya rağmen. Hatta geçen 6 kiloya ulaşmıştı bugün tartıldim yarım kilo düşmüşüm. Ben bulantımi bastırın diye sürekli bişeyler yiyorum çünkü midem biraz boşalsa bulantı beni mahvediyor. 5bucuk kilo fazla ama Allahtan çok zayıftım yüzden doktor bu kadar hızlı almış olmama kızmadım ama bundan sonra dikkat et dedi

Çok uzun zamandır ekmeksiz doymaya alıştım hiç aramam sofrada tuzluk asla kullanmam günde 2 litre su mutlaka içerim ama buna rağmen zayıf değilim
Ben malesef ekmek olmadan doydugumu anlayamıyorum mesela 7.30 kahvaltı ettım. Yıne bı ıcım kesılmeye basladı Cok sordum ama yazılmadı asıl ara ogunlerı yapıyorsunuz

Ayni ben bulantilari bastirmakicin habire birseyleryemekzorundakaldim .
Aynen bende 5 6 kilo aldim okadar bulantiya ve cikarmaya ragmen.. bulantkmi bastirsin diye habire bir seyler yedim.. Diger uc hamileligimdede sadece 8 er kilo almistim. Bu deisik oldu daha simdiden bukadar kilo aman Allah im

Bır kılo tablosumu olustursak acaba bılemedım kı Ben 4
en dombılı adayı benım aralık analarında

onemlı olan sonuc . arkadasım kızına hamıleyken 24.haftaya kadar 16 kılo aldı. şeker cıkınca dıyet yaptı sonrakı 12 haftada 2 kılo aldı sadece. madem hızlı alıoruz dıkkat edıcez baştan. sonra vermek daha zor oluo. emzırırken dınazor guruldaması oluo mıdemde

aynen zayıfların kılo alma kımıtı daha yuksek

Aman bebislerimiz iyi olsun da kilolar gider bi şekilde. Ben bugüne kadar hiç 50yi gecememistim herkes çok zayıfsın diyordu ben de üzülüyordum şimdi kilo alınca mutlu bile oldum aslında. Ama tabi bebeğimin ve kendi sagligim için biraz dikkat etmem lazım bundan sonra

Ben cok kolay vermıstım ama benı zorlayan aldıgım kılolardan dolayı herhalde gobegıma sırı buyuktu o sekılde yasamak zordu velhasıl gununu beklemeden dogurdum 31den sonrası fe
lakettı benım ıcın saga sola donmek bıle meseleydı sankı daha z kılo alsaydım daha rahat olurdum

bende 34 ten sonra odem baslamıstı çatalı kalemı tutarken acı cekıodum. ama aralık bebegıydı . belkı mevsımden erken baslamıs olabilir senın.

ben de bu kez 40 dolsun ıstıorum . oncekınden ıcımde kaldı 38,5 doğmasına ragmen sarılık oldu sutum gelmedı.

Ben malesef ekmek olmadan doydugumu anlayamıyorum mesela 7.30 kahvaltı ettım. Yıne bı ıcım kesılmeye basladı Cok sordum ama yazılmadı asıl ara ogunlerı yapıyorsunuz

Ben sabah çeyrek pide içinde domates ve peynir yedim, acıkmaya başlamak üzereyim yanımda çiğbadem, fındık ceviz ve muz var, muzu yerin sonra öğlen yemeği, arada kuruyemişleri götürürüm

Mucizem , ne zaman cıkacak sonucların bu haftamı ? Harmonymu yaptırdın nıffty dıye bısıde varmıs herhalde markaları farklı oradan gelen sonuclar kesın olacak degıl mı?

Yok bu hafta değil canım..Belki önümüzdeki h.sonuna ancak çıkar..Cuma günü verdim kanı 15 işgünü dediler sonuç için..Tranquilty diye bir test yaptılar..İsviçreye gönderiyolarmış kanı..%99.9 doğruluk garantisi veriyorlar..Burdan çıkan sonucu doğru kabul edicem..Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..

Insallahh canım guzel sonuclar alırsın ınsallah .
Doktorun herhangı bır yorum yapamadımı pekı benım daha oncekı anneler grubumdakı bır kızında boyle rısklı cıktı kan verdı ama kan sonucu cıkana kadarda buyuk perıntaloga sevk etmıslerdı neysekı usg de de kan sonucundada bır sorunu cıkmadı

Gunaydin kizlar.
Benim midem 2 gundur bir garip bulaniyor.
Annemler de cocugun saclari cikinca bulanir diyorlar.
Takvimimde de bebegin sac kokleri bu hafta olusur yaziyor bu bulanti bununla mi alakali acaba? Garip bi bulanti çünkü.

Sadece amniyosentez öneriyoruz bu tip durumlarda ve o konunun uzmanı birinin iletişim bilgilerini verdi..Ben şuan bunu düşünmediğimi söyleyince kan tahlili yaptırmam için bir yere yönlendirdi..Sizin bileceğiniz iş, bir yerden başlayın ona göre napacağımıza bakarız dedi..

merhaba ben dr a gittim bugun bebekle ilgili bi agri degilms sanirim idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi.test istedi ogleden sonra cikacakms.ikili test yapildi ense 0.8 cikti kanda 10 gun sonra cikacakms.

Ben sabah çeyrek pide içinde domates ve peynir yedim, acıkmaya başlamak üzereyim yanımda çiğbadem, fındık ceviz ve muz var, muzu yerin sonra öğlen yemeği, arada kuruyemişleri götürürüm
Benımde yanımda sadece meyve var 3 cesıt ama aclıgımı meyve bastıramaz sekerlı bı sakız attım cıgnıyorum
Oglen yemegımı evden getırıyorum ama ıstıkrarla devam etmem lazım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…