2017 Aralık Anneleri

Olmassa bunu teklif ederim doktoruma cunku dogumdan sonra hemoroid ameliyatindan cok zor uyandirmislar esim uyanamayacagim diye cok korkmus ceneme bastiktaltini gorunce.

Doktor seçenekleri söyler zaten artık ona göre tercih yaparsın. Tabi uyunamıyosun en mantıklısı uyuşturmak

Kızlar ne yersek bebek hareketlenir ben cıkolata hiç sevmem de onun yerine yine bebekleri hareket ettiren bir yiyecek var mı

İnşallah kuzum Allah razı olsun çok moral veriyosun bana..İnşallah hissettiğin gibi olur..İyiki varsınız..

Haklısın, biliyorum birçok örneği var bunun..Ama o ihtimal bile insanı fazlasıyla huzursuz etmeye yetiyor..Sırf yaş riskim yüksek çıksa takılmayacaktım ama Papp-a değerimin çok düşük çıkması beni korkuttu canım..Allah büyük inşallah atlatırız bunlarıda..

Duamı ettim canım, Allahım yavrunu sana bağışlasın..İnşallah önemli bişey yoktur, güzel haberlerini bekliyoruz..

hercal Allah yardımcın olsun canım İnşAllah bebişin iyidir M Mucizem2017 canım sıkma canını bebişe böyle daha çok zarar ediyorsun herşey Allahın elinde umudunu kaybetme Allah ol der ve olur annemin teyzesinin kızına demişkerdi kalbide delikdi bebeyin hemde down demişlerdi bizlerden uzak ama sağlam oldu çok şükr bi kalbinde problemi var oda tedavi oluyor sende dua et bolca ümidini kaybetme sakın herşey çok iyi olucak Allahın izniyle

Hercal canim insallah güzel haberler donersin dr dan.

Gobusleriniz hayırlı olsun kızlar. benimde cikti gobus ilkinde de cikmisti ilk haftalardan bu da çıktı. İç karın denilen sey bende yok sanırım

Gobusleriniz hayırlı olsun kızlar. benimde cikti gobus ilkinde de cikmisti ilk haftalardan bu da çıktı. İç karın denilen sey bende yok sanırım
O ic karindan bende de yok sanirim Kizimda da cikmisti bu seferde var goren anlar yani hamile oldugumu :)
hercal insallah iyisinizdir canm aklim sende kaldi

Kizlar bugun acibademe gittim doktor o kadar güzel baktiki anlatamam 25 dk bebegin her yerine damarlarina parmaklarına her yerine bakti çok memnun kaldim bi sure iki dr gidicem sanirim neyse bu arada cinsiyet öğrendik erkek
Hayırlı olsun. Çok bulantın olmuşmuydu. Canın hangi yiyecekleri çekmişti. Ben kendimimkini çok merak ediyorum

Ah aynı ben. Gözlerimin altı mor 300 metre yol yürüyemiyorum. Hep bir yorgunluk. Bulantımda en fazla 6 gün olmuştur

yok canim büyük oğlum ege küçük oğlum deniz olacak.
hercal

İnşallah kuzum Allah razı olsun çok moral veriyosun bana..İnşallah hissettiğin gibi olur..İyiki varsınız..
vallahi bakk. icimmden bir hiss bosuna uzuldugumuzu soyluyor. harmony temiz cikacak ve bu uzuntulu gunlerii hicc hatrlamadan hazirliklara koyulacaksinn. su zamnn bi gecsin dee. hayrlisiyla al sonuclarini. ugras bul kndinee. oyalann. ne zamn cikacak sonuc.

Kızlar doktordan çıktım şimdi normalde kendi doktorumda randevum haftaya cuma ama dayanamadım görmek istedim. Eşim de hiç görmemişti bebeğimizi çok şükür herşey yolunda doktor ağzını burnunu herşeyini gösterdi ama ense kalınlığı filan bişey demedi. Ben de sormadım kendi doktorum nasılsa ölçer belki şuan erkendır diye. Ama anormal bir durum olsa söylerdi herhalde dimi doktor. Ne yaparsam yapayım evhamımı yenemiyorum:)) bu arada doktor bu haftalarda yanılma payı çok yüksek ama cinsiyeti erkeğe benziyor dedi :)) allah hepimizin bebeklerini bizlere bagislasin

Canım bizi haberdar et mutlaka allah bebeğini sana bagislasin. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…