Dun dr bana verdi krilom omega3. Dr una yada eczanene sorup gelisimi icin kullanman onemli.Günaydın kızlar
Göbüşler cok tatlı
Bende daha hamilelik göbeği gibi yok az Bişi cıktı da dar gitmezsem belli olmuyor
İştekiler duyunca ee hiç belli olmuyo dediler
Kızlar balık yagı hapı kullanan var mı ben düzenli balık yiyemiyorum hapını içeyim bari dedim hamileler için önerilen bildiğiniz var mı doktora da soracam da varsa aranızda kullanan bilgi edineyim dedim
Evet 3 oglan canim ama bir kiz ebladi gorsem icim.eriyor anlatamam size Rabbim vermistir gonlumdekini insaallah bu seferoy maşşallah 3 oğlan
inşallah 4. gönlüne göre olsun
Selam canım..Nasıl olunabilirki bu durumdaKızlar merhaba eski profilim sehnez geri döndüm durumlar nasıl?Mucizem nasıl oldun?
Canim cok gecmis olsun derdin ne bilmiyprum yeni uye oldugim icin Rabbim tum.korkularindan emin eylesin seni..Selam canım..Nasıl olunabilirki bu durumdaBir yandan yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum..Diğer yandan bişeyler beni yiyip bitiriyor..Heran gözlerim dolup taşmaya hazır..Gerçekten üstesinden kolay gelinebilecek bir duygu değil..Rabbim kimseye yaşatmasın ve benim bebeğimide sağlıkla hayırlısıyla bana bağışlasın..Yazılanları okuyorum..Kilo, alışveriş, cinsiyet muhabbetleri dönüyor çoğunlukla..Keşke benimde tek derdim bunlar olsaydı İnşallah bende güzel haberler alırımda böyle aslında çokta önemli olmayan klasik muhabbetlere dönebilirim..Tek dileğim bu..Hepiniz ve yavrularınız Allaha emanet olun..
haklisin canm ya kemiterapi agir bir tedavi ama iste yapacak bsy yok demekki kitleler kaybolmus cok sevindim umarim tekrarlamaz pet temzse bitmis gitmistr artk 3 aya bir kontrole gder tomografi yada ultrasonla takio edilir. ama hap yada hormonoterapiyede mi gerek gormediler femara die bir hap var kanseri biten hastalara biz 5 sene tekrarlamasin die ondan baslariz yada letrozol muhtemelen vardir gunde 1 hapi.. ama tabi bilemem en iyisini hekimi bilir
oğlumda hep ekşi yedim sonuçta oğlan oldu. Bunda canım hiç birşey istemiyor.
Annene bol şifa diliyorum...
bir de ben 3 ay bitince söyledim etrafıma, Yen'i görenler koca bir göbekle görünce şok oluyor. Yarın umarım spora başlayacağım , ben de kilo konusunda dikkatli gitmek istiyorum. Dün 34-36 beden hamile mayoları aldım, Eylül'e kadar içlerine sığmam Laz'ım .....
Acıbadem de eltim Doğum yapacak. Ona sorarım . Aöa çağrı merkezi ya da hastanede hasta yatıştan da alınır fiyat. Ben memorialdan çok memnunum , büyük bir aksilik olmazsa değiştirmem , ama ters giden bir şey olursa direk Acıbadem'de yaparım doğumu. Memorialdan da fiyat henüz almadım . Bu hafta alayım . 5 sene önce 7 bindi. Şimdi kimbilir ne oldu fiyatlar...
15. Haftadayım hala akşam 9 da bayılıyorum . İlk hamileliğim böyle değildi ...
Öyle denir mi hiç? O kocaya kafa atarım... Ben dün ilk kez göbek gösteren bir elbise giydim ve eşim de şok oldu. Bu göbek ne böyle diyor. Farkındaysan hamileyim dedim ....
Ay alışverişe bile başlamışsınız , güzel günlerde giysin Deniz...
ilk hamileliğin mi? İlk hamilelikte daha geç çıkıyor göbek . Ben de kilo almadım hatta verdim ama göbek aldı başını gitti...
Çok sağol canım..Hoşgeldin sende aramıza..2li test sonucum riskli çıktı canım derdim o..Allah büyük, inşallah mucizelerini eksik etmeyecek ve herşey yoluna girecek..Buna inanmaktan başka birşey gelmiyor elimden şuan için..Canim cok gecmis olsun derdin ne bilmiyprum yeni uye oldugim icin Rabbim tum.korkularindan emin eylesin seni..
Merhaba benbilk defa bir siteye uye oldugum icin nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Bililer ve liste derken inan anlamadim birsey ama kendi bilgilerim 20 yillik evliyim 34 yasindayim 3 erkek evladim var bir dusuk ve simdi yeniden yeni bir gebelik . Cok sıkıntılı bir hamilelik yasamama ragmen yinede cesaret ettim .Hoşgeldin canım Rabbim gonlundekini hayırlısi ile nasip etsin insAllah. Paylaşmak istediğin bilgileri paylasirsan listeyi duzenlerim
erkekle nasıl baş ede biliyorsunuz.? galiba benimde 3 cu erkek geliyor çok korkuyorum erkek çocuklar çok zor (((Merhaba benbilk defa bir siteye uye oldugum icin nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Bililer ve liste derken inan anlamadim birsey ama kendi bilgilerim 20 yillik evliyim 34 yasindayim 3 erkek evladim var bir dusuk ve simdi yeniden yeni bir gebelik . Cok sıkıntılı bir hamilelik yasamama ragmen yinede cesaret ettim .
Çok sağol canım..Hoşgeldin sende aramıza..2li test sonucum riskli çıktı canım derdim o..Allah büyük, inşallah mucizelerini eksik etmeyecek ve herşey yoluna girecek..Buna inanmaktan başka birşey gelmiyor elimden şuan için..
Canim cok gecmis olsun yabiki bir anne icin cok korkunc bor durum ama gonlunu gerah tutmaya calis bol bol.dua et okadar cok duydumki cevremde test sonucu bebiginin saglikli olmayacagi aldirilmasi gerekli oldugunu soyleyenleri ama hic nir tanidigimda buna yanasmadi ve cocuklari dogdu saglikli hepsininde . Ama tabi bor anne icin cok zor Rabbim hoc nor anneyi icindede bizleri boyle sinamasin insaallahÇok sağol canım..Hoşgeldin sende aramıza..2li test sonucum riskli çıktı canım derdim o..Allah büyük, inşallah mucizelerini eksik etmeyecek ve herşey yoluna girecek..Buna inanmaktan başka birşey gelmiyor elimden şuan için..
Canim oldujtan sonra kizda oglanda inanin fark etmeksizin seviliyor . Sevildigi icinde zorluklari goze gorunmuyor. Ama benimki baska bir hos kiz evladim olsun hayorlisi ise tabi cok istiyorum. Ama yine diyorum Rabbim bana yine erkek evladi nasip etmisse vardir bildigi cunku ben hep hayirlisiyla ver diye dua ettim3
erkekle nasıl baş ede biliyorsunuz.? galiba benimde 3 cu erkek geliyor çok korkuyorum erkek çocuklar çok zor (((
Rabbim sanada gonlundekini saglikli hayirli bi sekilde nasip etsin insallah. Ali imran suresinde kiz bebek icin olan ayeti meryem suresini okumanizi tavsiye ederim.Merhaba benbilk defa bir siteye uye oldugum icin nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum. Bililer ve liste derken inan anlamadim birsey ama kendi bilgilerim 20 yillik evliyim 34 yasindayim 3 erkek evladim var bir dusuk ve simdi yeniden yeni bir gebelik . Cok sıkıntılı bir hamilelik yasamama ragmen yinede cesaret ettim .
Canim oldujtan sonra kizda oglanda inanin fark etmeksizin seviliyor . Sevildigi icinde zorluklari goze gorunmuyor. Ama benimki baska bir hos kiz evladim olsun hayorlisi ise tabi cok istiyorum. Ama yine diyorum Rabbim bana yine erkek evladi nasip etmisse vardir bildigi cunku ben hep hayirlisiyla ver diye dua ettim
Allah iyligini versin canim grcmis olsunCnm suan için onkoloji doktoru ciger düzelmeden ordaki doktor bize onay vermeden ilaç veremeyiz dediler zor hastalık rabbim kimseye vermesin çok saol herşey için
cook guzelllrr canimm. ins. uzerlerinde de goruruz o zsmana kadar buralarda olup gorusuruz..Bende ama gün icinde uyuyamiyorum veb
Bu arada Günay din birşeyler atistirip (kusmamak için) utu yapmam lazim ama dunku alisverisimi eklemeden edemicemEki Görüntüle 2004406
cok guzel gorunuuorsunn valla. madallh.Eki Görüntüle 2004409
Normalde bu kadar alt dar üst dar giymem ana resimlerden anliyorumki renkli eteği uzun sure giymemeliyim .4 kg aldim 64 kg gebelik haftam 13 yarin itibariyle .
masallh cnmm.Eki Görüntüle 2004412 Kızlar günaydın sizin gobekler çok.güzel maşallah harikasınız bayıldımbende 63 kiloda takılı kaldım ama benim göbeğim böyle neden çıkmıyor anlayamıyorum
bn marincap killniyordum. zma biraz ara verdimm. midem almiyo cunku.Günaydın kızlar
Göbüşler cok tatlı
Bende daha hamilelik göbeği gibi yok az Bişi cıktı da dar gitmezsem belli olmuyor
İştekiler duyunca ee hiç belli olmuyo dediler
Kızlar balık yagı hapı kullanan var mı ben düzenli balık yiyemiyorum hapını içeyim bari dedim hamileler için önerilen bildiğiniz var mı doktora da soracam da varsa aranızda kullanan bilgi edineyim dedim
4 D ye girfiysen bnce degismez canimm. ama yinne de belli olmaz tabii. bu arada hos geldimn.kızlar merhaba bende aralık annesiyim duzeltemedim takvim .2 erkek cocugum var dün 4 D ultrasonografiye girdim doktor 100 De 100 erkek dedi çocuk için başka bir yerde de baktırdım oda erkek dedi tahmini doğum tarihim 12 aralık 2017 tabii önce Allahım sağlıklı sihhatli evlat versin ama kız çok istemisdim acaba yanılma ola bilirim
canimmsinnn. hepsi gececek. testin temiz cikacak ve bu uzuntulerin ucuuup gidecek ben eminimm.Selam canım..Nasıl olunabilirki bu durumdaBir yandan yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum..Diğer yandan bişeyler beni yiyip bitiriyor..Heran gözlerim dolup taşmaya hazır..Gerçekten üstesinden kolay gelinebilecek bir duygu değil..Rabbim kimseye yaşatmasın ve benim bebeğimide sağlıkla hayırlısıyla bana bağışlasın..Yazılanları okuyorum..Kilo, alışveriş, cinsiyet muhabbetleri dönüyor çoğunlukla..Keşke benimde tek derdim bunlar olsaydı İnşallah bende güzel haberler alırımda böyle aslında çokta önemli olmayan klasik muhabbetlere dönebilirim..Tek dileğim bu..Hepiniz ve yavrularınız Allaha emanet olun..
Bak aynı yaştayız Ve dr um moralinin bozulmasını istemiyorum çünkü 2 li test sonucun yaştan dolayı iyi çıkmayacak diyerek 2 li testi atladı. Harmony sonucu da güzel çıktı. Önündeki en güzel örneğim. Lütfen harmony sonucunu görmeden moralini daha da bozma. İyi çıkacak .....iyi dileklerim seninle..Selam canım..Nasıl olunabilirki bu durumdaBir yandan yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum, bol bol dua ediyorum..Diğer yandan bişeyler beni yiyip bitiriyor..Heran gözlerim dolup taşmaya hazır..Gerçekten üstesinden kolay gelinebilecek bir duygu değil..Rabbim kimseye yaşatmasın ve benim bebeğimide sağlıkla hayırlısıyla bana bağışlasın..Yazılanları okuyorum..Kilo, alışveriş, cinsiyet muhabbetleri dönüyor çoğunlukla..Keşke benimde tek derdim bunlar olsaydı İnşallah bende güzel haberler alırımda böyle aslında çokta önemli olmayan klasik muhabbetlere dönebilirim..Tek dileğim bu..Hepiniz ve yavrularınız Allaha emanet olun..
İlk hamileliğimde rüyamda hep kız bebek görüyordum . Öyle havaya girmiştim ki kız olacak diye. Erkeği duyunca çok bozulmuştum. Erkek çocuğun varmış , biliyorsun erkek de daha az sevilmiyor. Sağlıklı olsunlar , 4 göz arasında büyüsünler de ne gelirse gelsin....kızlar merhaba bende aralık annesiyim duzeltemedim takvim .2 erkek cocugum var dün 4 D ultrasonografiye girdim doktor 100 De 100 erkek dedi çocuk için başka bir yerde de baktırdım oda erkek dedi tahmini doğum tarihim 12 aralık 2017 tabii önce Allahım sağlıklı sihhatli evlat versin ama kız çok istemisdim acaba yanılma ola bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?