ins. soylerler canimm. kacta randevun. haber bekliyim sendenn.Kızlar ben yarın doktora gideceğim 11+3 oluyor sizce cinsiyet söyler mi belli olur mu yani bu haftada tabi onceligim inşallah sağlıklı olduğunu öğrenmek
Saat 10da canım cok heyecanliyim valla ya inşallah güzel sonuçlar olur ikili testte yapılacak burda 12.haftada cinsiyet öğrenen arkadaşlar var duydukça bende heyecanlandım bakalim kısmetins. soylerler canimm. kacta randevun. haber bekliyim sendenn.
Cinsiyet bu kadar erken öğreniliyor mu Hadi bakalım önce sağlıklı olsun inşallah. O zaman ben de haftaya öğrenebilirim sanırım. Ay beni de bi heyecan bastı. İlk bebeğin mi canimSaat 10da canım cok heyecanliyim valla ya inşallah güzel sonuçlar olur ikili testte yapılacak burda 12.haftada cinsiyet öğrenen arkadaşlar var duydukça bende heyecanlandım bakalim kısmet
evet canım ilk bebeğimiz olacak inşallah bi arkadaş bu haftada erkek olduğunu öğrendi biride kız olduğunu öğrendi bende heveslendim şimdi bize de kısmet olur mu acabaCinsiyet bu kadar erken öğreniliyor mu Hadi bakalım önce sağlıklı olsun inşallah. O zaman ben de haftaya öğrenebilirim sanırım. Ay beni de bi heyecan bastı. İlk bebeğin mi canim
İnşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın. Kaçıncı haftada tam olarak yapılıyo bu testler yapmasak bi kaybımız olur mu acaba? Ben fıtraten de evhamlı biriyim. Yüzde birlik kısım bile benim hamileliğimi berbat geçirmeye sebep olur diye düşünüyorum. Öneriyor musunuz. Tam olarak ne işe yarıyo bu testlerKızlar bugün ikili testimin sonucunu gösterdim 1/279 çıktı.sınıra yakın olduğu için amniyosentez veya harmony test önerdiler 2 doktora gittim bu arada.yaşımdan dolayı sinira yakın olduğumu üzülmememi söylediler.ama ben ikisini de yaptırmayı düşünmüyorum.ben de sınıra yakın olmamı yaşa bağlıyorum.içim de kötü bir his yok Allah a tevekkül ediyorum.Rabbime emanetler sağlıklı sıhatlı hayırlısı ile kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.lütfen bizim için de dua edin.bu arada bebeğim kızmış.kusura bakmayın geçmisi okumadan yazdım bugün benim için biraz zor bir gündü.iyi haberleri olanları tebrik ederim.hasta olanlara da acil şifalar diliyorum.
canimm ne guzel bk icinde hic kotu bir his yok.ins. rabbim sagsalim kucagina alirsin. ne guzeel cinsiyette ogrenmissin.Kızlar bugün ikili testimin sonucunu gösterdim 1/279 çıktı.sınıra yakın olduğu için amniyosentez veya harmony test önerdiler 2 doktora gittim bu arada.yaşımdan dolayı sinira yakın olduğumu üzülmememi söylediler.ama ben ikisini de yaptırmayı düşünmüyorum.ben de sınıra yakın olmamı yaşa bağlıyorum.içim de kötü bir his yok Allah a tevekkül ediyorum.Rabbime emanetler sağlıklı sıhatlı hayırlısı ile kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.lütfen bizim için de dua edin.bu arada bebeğim kızmış.kusura bakmayın geçmisi okumadan yazdım bugün benim için biraz zor bir gündü.iyi haberleri olanları tebrik ederim.hasta olanlara da acil şifalar diliyorum.
Ay hadi bakalım. Çok heyecanlı bi süreç ya. 9 ay + bi de 10 gün nasıl geçecek. İnşallah önce sağlıklı olduklarını öğreniriz de cinsiyet çok önemli değil. Kız da evlat erkek deevet canım ilk bebeğimiz olacak inşallah bi arkadaş bu haftada erkek olduğunu öğrendi biride kız olduğunu öğrendi bende heveslendim şimdi bize de kısmet olur mu acaba
Bu arada benim de ilk bebeğim. Her gün programdan bakıyorum bugün hangi gelişmeler olacak diye. Acaba ben nasıl anamın karnında beklemiş. Ayyy beklemeyi hiç sevmiyorumevet canım ilk bebeğimiz olacak inşallah bi arkadaş bu haftada erkek olduğunu öğrendi biride kız olduğunu öğrendi bende heveslendim şimdi bize de kısmet olur mu acaba
bende antepliyimmYok gı ben Antepliyim
Ay hadi bakalım. Çok heyecanlı bi süreç ya. 9 ay + bi de 10 gün nasıl geçecek. İnşallah önce sağlıklı olduklarını öğreniriz de cinsiyet çok önemli değil. Kız da evlat erkek de
Aynen ne canım kızda olsa erkekte olsa Bebegim o benim bizdeki sadece merak işte önemli olan sağlıklı olması inşallah :) benim gibisin sende o zaman resmen gün gün takip edip kendi.kendime yorumluyorum birde okudugum şeyleri:)Bu arada benim de ilk bebeğim. Her gün programdan bakıyorum bugün hangi gelişmeler olacak diye. Acaba ben nasıl anamın karnında beklemiş. Ayyy beklemeyi hiç sevmiyorum
Down sendromu olma olasiligina bakiliyor canim. Eger oyleyse bi onlem alamayiz zaten ama dr bana boyle bir durum varsa dogum sonrasi alinacak onlemler icin gerekli olabilir dedi bebekte kalp rahatsizligi falan oldugunda dedi ben de yaptirmayacaktim normalde. Allah hepimize hayirli sonuclar versinİnşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın. Kaçıncı haftada tam olarak yapılıyo bu testler yapmasak bi kaybımız olur mu acaba? Ben fıtraten de evhamlı biriyim. Yüzde birlik kısım bile benim hamileliğimi berbat geçirmeye sebep olur diye düşünüyorum. Öneriyor musunuz. Tam olarak ne işe yarıyo bu testler
Anladım canım. Yaptırmakta fayda var sanırım. Rabbim kimseyi kaldıramayacağı şekilde imtihan etmesin. İnşallah sağlıklı yavrularımız olurDown sendromu olma olasiligina bakiliyor canim. Eger oyleyse bi onlem alamayiz zaten ama dr bana boyle bir durum varsa dogum sonrasi alinacak onlemler icin gerekli olabilir dedi bebekte kalp rahatsizligi falan oldugunda dedi ben de yaptirmayacaktim normalde. Allah hepimize hayirli sonuclar versin
Ay sorma. Bir de her hafta hangi şekle girdiğine bakıyorum. :) bazen eşime de gösteriyorum. Beni çocuktan soğutacaksın diyoAynen ne canım kızda olsa erkekte olsa Bebegim o benim bizdeki sadece merak işte önemli olan sağlıklı olması inşallah :) benim gibisin sende o zaman resmen gün gün takip edip kendi.kendime yorumluyorum birde okudugum şeyleri:)
11-14.haftalar arası yapılıyor canım.senin tercihine kalmış bir durum.yaşın 35 ve üzeri ise zaten ya risk çıkıyor ya da risk sınırına yakın çıkıyorsun.diğer iki oğlumun temiz çikmisti bu da saniyorum yaştan böyle çıktı.yani 35 in altındaysan yaptır bence canım.İnşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın. Kaçıncı haftada tam olarak yapılıyo bu testler yapmasak bi kaybımız olur mu acaba? Ben fıtraten de evhamlı biriyim. Yüzde birlik kısım bile benim hamileliğimi berbat geçirmeye sebep olur diye düşünüyorum. Öneriyor musunuz. Tam olarak ne işe yarıyo bu testler
Rabbim bebeginin saglikli sihhatli olmasini nasip etsin canim.Kızlar bugün ikili testimin sonucunu gösterdim 1/279 çıktı.sınıra yakın olduğu için amniyosentez veya harmony test önerdiler 2 doktora gittim bu arada.yaşımdan dolayı sinira yakın olduğumu üzülmememi söylediler.ama ben ikisini de yaptırmayı düşünmüyorum.ben de sınıra yakın olmamı yaşa bağlıyorum.içim de kötü bir his yok Allah a tevekkül ediyorum.Rabbime emanetler sağlıklı sıhatlı hayırlısı ile kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.lütfen bizim için de dua edin.bu arada bebeğim kızmış.kusura bakmayın geçmisi okumadan yazdım bugün benim için biraz zor bir gündü.iyi haberleri olanları tebrik ederim.hasta olanlara da acil şifalar diliyorum.
Bizde netten açıp açıp o haftanın ultrason görüntülerine bakıyoruz ama ben eşime dedim yarın kameranı aç kaydet videoya diğer muayene gelene kadar önceki muayenede kolunu şöyle oynatmıştı bacağını böyle kaldırmıştı diye hatırlamaya çalışmaktan sıkıldım :) kaydet direk izleyelim hergun dedim :)Ay sorma. Bir de her hafta hangi şekle girdiğine bakıyorum. :) bazen eşime de gösteriyorum. Beni çocuktan soğutacaksın diyoerkekler niye bizim gibş olmaz ki yaaa. Evet ilk başlarda çok tuhaf şekli şemali ama sonra Allah öyle güzel süslüyor ki bakmaya kıyamıyosun
Evet 35in altındayım. O zaman sanırım bi dahaki kontrolümde yaptırmam lazım. Devlet hastaneleri yapıyor mu peki. Özeldeki doktorum çok dolu olduğu için görüşme fırsatım olmadı. Yoksa valla gidip doktorun kapısında çadır kuracam artık.11-14.haftalar arası yapılıyor canım.senin tercihine kalmış bir durum.yaşın 35 ve üzeri ise zaten ya risk çıkıyor ya da risk sınırına yakın çıkıyorsun.diğer iki oğlumun temiz çikmisti bu da saniyorum yaştan böyle çıktı.yani 35 in altındaysan yaptır bence canım.
bende antepliyimm
En mantıklısı kaydetmek. Biz daha eşimle birlikte gidemedik ne yazık ki. Daha hiç bebişi görmedi. Bu kez birlikte gidicez inşallah. Artık o da görsün yani. Çok heyecanlı bi şey ya.Bizde netten açıp açıp o haftanın ultrason görüntülerine bakıyoruz ama ben eşime dedim yarın kameranı aç kaydet videoya diğer muayene gelene kadar önceki muayenede kolunu şöyle oynatmıştı bacağını böyle kaldırmıştı diye hatırlamaya çalışmaktan sıkıldım :) kaydet direk izleyelim hergun dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?