2017 Aralık Anneleri

Cok alerjik cok hassas maalesef surekli korumam lazim. Biz de annemle bayilarak sectik modelleri kadin aylarca ordu yelek kazak battaniye tulum. 1saat icinde kizardi hep penye ya da merserize giydirdim simdiki bebegime de boyle hazirlik yaparim muhtemelen. Battaniye de cok tatli valla icim gidiyor gorunce de

cnmm hemn yaz bize kontrolden cikinca. merak edoyrum senii. ins. guzel hberlerle gelirsin.

ohh afiyet olsun canimm.
hayrli olsun cnmm. rabbim saglik mutluluk versin. guzel hberlerine cok sevindim. darisi bizee
İnşallah rabbim cümlemize sağlıklı bi hamilelik geçirmemizi ve sonunda sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza almamızı sağlar

Yelekler kalın oluyo ve terletiyo. Evlerimizde sukurki kis bile olsa sicak. Iyi dusunun kizlar ole orun zamaniniza yazik olmasin sonra. Battaniye gzl fikir hatirada kalir

Bendensin :) benim de elimden hiç gelmez..anneannesi babaannesi yapacak artık napalım

slm kızlar nasılsınız?
bende örgü cok severım ama ters düzden baska bişi bilmem baslamak ve kesmek bıle beceremıyorum valla
öyle model fln hayatta yapamam da begendıgım seylerı anneme ve teyzeme atıyorum onlar yapar
tığ işi de hıc bılmem zincirden öteye gıdemem lıf bıle beceremedım yanııı
bnm sevıyeme göre battanıye gögursenız paylaşın deneyım kendımı vıdeo ızleyerek yaparım belkı

Ayyyy kendiminmis gibi sevindim valla masallah size. Hep boyle saglikli olsun ins
Allah razı olsun artık o kadar sorunlu bi gebelik olmustu ki çok zor günler geçirdim bi cogumuzdada vardı bu sorunlar rabbim inşallah bi daha yasatmaz sağlıklı güzel haberler alırız tekrardan teşekkür ederim

Bi beginner daha. Sen de bizdensin H hopefully2305 biz 3umuz ayri model bulalim bari. Ben de cok sıkılırsam orerim belki süs amacli.

Bi beginner daha. Sen de bizdensin H hopefully2305 biz 3umuz ayri model bulalim bari. Ben de cok sıkılırsam orerim belki süs amacli.
ayy aynen valla cnm
cok guzel hırka begendım haroşa onu bılıyorum da onu eksiltme arttırma fln o kısım karışık
en ıyısı battanıye
2-3 renk ıple yaparsak model gıbı olur hem

bunu yapabilirim mesela böyle basit seylerı yaparım yaaa

Eklentiler

• düz-örgü-bebek-battaniyesi.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 94
bunndn yapmaya karar verdim

Eklentiler

• basit-bebek-battaniyesi.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bunuda arkadaşım yaptı ben bu modeli bezeremem mecbur anneme ördürücem çok beğeniyorum bu modeli

Eklentiler

• IMG_6770.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 71
2 gün var aramızda bende 12 haziranda 2 li taramaya girecem doktoruma tekrar sorarım kan değerlerime bakılacak o günde sanada söylerim canım
Tamam canim iyi olur.
Bana da taramadan bahsetmemisti doktorum bakalim ne dicek gidince

annem böyle model siparişi verdim
kış bebekleri ya dışarı cıkarken kullanışlı olur dıye düşündüm

Eklentiler

• Örgü-Battaniye-Modelleri-20.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu battanıyede duz ortu aslında canım kenarlarıda prınc kuzulara gelınce benımde bır fıkrım yok vıdeolardan yaparım dıye dusunuyorum.

Bu battanıyede duz ortu aslında canım kenarlarıda prınc kuzulara gelınce benımde bır fıkrım yok vıdeolardan yaparım dıye dusunuyorum.
düz örgü kısmını yaparım pirinç nasıl oluyo bılmıyorum
kuzular sonra ilave mı acaba

Kızlar bunuda arkadaşım yaptı ben bu modeli bezeremem mecbur anneme ördürücem çok beğeniyorum bu modeli
of bunu bende cok sevıyorum bebek arabasındayken fılan bacaklarına atmak ıcın harıka
bundanda ormek ıstıyorum
annekusu kristinnn baska kım vardı 2. cocugunu doguracaklar
o kuzulu battanıyeden oglana yatak ortusu ormek ıstıyorum ama doguma kadar bıtıremem dıye tırsıyorum cok fena halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…