- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Aynen benim eşim de benden güzel süpürüyor cidden :) Allah razı olsun..Temizligi esim yapiyor ben de siliyorum viledayla arkasindanbize de gelmiyor artik abla ramazanda is basa dustu. Bence esinizden yardim isteyin guclu guclu bi guzel ovup temizliyor ki lavabolari falan
Cok alerjik cok hassas maalesef surekli korumam lazim. Biz de annemle bayilarak sectik modelleri kadin aylarca ordu yelek kazak battaniye tulum. 1saat icinde kizardi hep penye ya da merserize giydirdim simdiki bebegime de boyle hazirlik yaparim muhtemelen. Battaniye de cok tatli valla icim gidiyor gorunce deaa oylemı , ılk defa duydum acıkcası ben yelekelrı cok sevıyorum bebekler ıcın ufacık seyler pek olmuyor yelekler cok ıdeal oluyor abımızden epey yelegımız var hatta nerden bulduysam 0-3 aylık sweetımız var pek guzel
İnşallah rabbim cümlemize sağlıklı bi hamilelik geçirmemizi ve sonunda sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza almamızı sağlarcnmm hemn yaz bize kontrolden cikinca. merak edoyrum senii. ins. guzel hberlerle gelirsin.
ohh afiyet olsun canimm.
hayrli olsun cnmm. rabbim saglik mutluluk versin. guzel hberlerine cok sevindim. darisi bizee
Yelekler kalın oluyo ve terletiyo. Evlerimizde sukurki kis bile olsa sicak. Iyi dusunun kizlar ole orun zamaniniza yazik olmasin sonra. Battaniye gzl fikir hatirada kalirCok alerjik cok hassas maalesef surekli korumam lazim. Biz de annemle bayilarak sectik modelleri kadin aylarca ordu yelek kazak battaniye tulum. 1saat icinde kizardi hep penye ya da merserize giydirdim simdiki bebegime de boyle hazirlik yaparim muhtemelen. Battaniye de cok tatli valla icim gidiyor gorunce de
Bendensin :) benim de elimden hiç gelmez..anneannesi babaannesi yapacak artık napalımBen zincir bile cekemiyorum yaaama annem bi dunya ormustu oglum icin bi giydirdik kafa derisi yuzu boynu nokta nokta kizardi yavrumun 1aylik falandi. Tek isime yarayan patik olmustu. O kadar hassas ciltli beyaz ki. Daha kapidan girerken doktor diyor alerjisi mi var beyaz ten renkli goz diye .Kardesi de oyle hassas olacak gibi geliyor
Ayyyy kendiminmis gibi sevindim valla masallah size. Hep boyle saglikli olsun ins
Bi beginner dahaslm kızlar nasılsınız?
bende örgü cok severım ama ters düzden baska bişi bilmem baslamak ve kesmek bıle beceremıyorum valla
öyle model fln hayatta yapamam da begendıgım seylerı anneme ve teyzeme atıyorum onlar yapar
tığ işi de hıc bılmem zincirden öteye gıdemem lıf bıle beceremedım yanııı
bnm sevıyeme göre battanıye gögursenız paylaşın deneyım kendımı vıdeo ızleyerek yaparım belkı
ayy aynen valla cnmBi beginner daha. Sen de bizdensin H hopefully2305 biz 3umuz ayri model bulalim bari. Ben de cok sıkılırsam orerim belki süs amacli.
Bende Bir gün esimi yakalayip Is yaptirdim.Cok Güzel yapti.kiz olsaydi Evde kalmazdi kesin.camalari sildiremedim Biri görürde rezil olurum diye Ondan silmediAynen benim eşim de benden güzel süpürüyor cidden :) Allah razı olsun..
popcornmuş cnm bunun adı bende asla yapamam böyle bişyiKızlar bunuda arkadaşım yaptı ben bu modeli bezeremem mecbur anneme ördürücem çok beğeniyorum bu modeli
Tamam canim iyi olur.2 gün var aramızda bende 12 haziranda 2 li taramaya girecem doktoruma tekrar sorarım kan değerlerime bakılacak o günde sanada söylerim canım
Bu battanıyede duz ortu aslında canım kenarlarıda prınc kuzulara gelınce benımde bır fıkrım yok vıdeolardan yaparım dıye dusunuyorum.slm kızlar nasılsınız?
bende örgü cok severım ama ters düzden baska bişi bilmem baslamak ve kesmek bıle beceremıyorum valla
öyle model fln hayatta yapamam da begendıgım seylerı anneme ve teyzeme atıyorum onlar yapar
tığ işi de hıc bılmem zincirden öteye gıdemem lıf bıle beceremedım yanııı
bnm sevıyeme göre battanıye gögursenız paylaşın deneyım kendımı vıdeo ızleyerek yaparım belkı
düz örgü kısmını yaparım pirinç nasıl oluyo bılmıyorumBu battanıyede duz ortu aslında canım kenarlarıda prınc kuzulara gelınce benımde bır fıkrım yok vıdeolardan yaparım dıye dusunuyorum.
of bunu bende cok sevıyorum bebek arabasındayken fılan bacaklarına atmak ıcın harıkaKızlar bunuda arkadaşım yaptı ben bu modeli bezeremem mecbur anneme ördürücem çok beğeniyorum bu modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?