2017 Aralık Anneleri

Valla dün bir şey yazmadı, bir bbek kaybımız daha var maalesef
Şimdi fark ettım , Allah esırgesın ya Allah sabır versın ama o rıskı cıkan arkadasın ıcını ferah tutmasını soylemek ıstıyorum adınıda unuttum . Bır arkadasımın ablasında yas rıskı ve kombıne rısk onunkınden daha yuksek cıktı , amnıyosentez yapıldı bebek saglıklı. Yastan dolayı sanırım bu rıskler daha yukarı cekılıyor.
Buarada yarın tedbır amaclı baska bır doktora gıdecegım , acıbademden rısklı gebelık uzmanına , gecmıs kayıplarımdan dolayı cokta tecrubelıymıs rahım agzı uzunluguna baktıacagım dıkıs gerekıyormu gerekmıyor mu dıye.

Buarada su kasıkta batma olayı bendemı var sadece , ara ara legen kemıgımde agrıyor ama uzun suren agrılar degıl bunlar

M mlkmlk123 cok uzuldum canim Allahim sabir ve saglikli bir bebek versin insallah sana. Demek ki genetik sorunlari olan bir bebekti her seyin hayirlisini diliyorum senin icin. Cok gecmis olsun

Günaydın canım..Benden bahsediyorsun muhtemelen..Bugün harmony test için gideceğim..Yüreğim pırpır..Mübarek ramazan ayında..Mübarek cuma günü Allah dualarımı kabul eder ve güzel sonuçlar alırım inşallah..Tersini düşününce kalbim duracak gibi oluyor

Evet canım senden bahsedıyordum , ıcını ferah tut bakalım Allahım ınsallah guzel sonuclar gelsın , ne kadar surede gelecek test sonucu ?
Dedıgım gıbı arkadasımın ablasının yas rıskıde kombıne rıskıde 50 altıydı , ama cok sukur hıc bıseyı yoktu ustelık bıraz maddı sebeblerden harmony de yaptıramadı amnıyosentez haftasıan kadar bekledı neysekı bır sorun cıkmadı bebısıde sapa saglam dogdu

Kızlar maalesef bebeğimi bir hafta önce kaybetmişim. Kalp atımı da yok. Bugün iki doktor gezdim ikisi de aynı şeyi söyledi ve yarin kurtaj alacağım kanamam da var
Canim başın sağ olsun. Rabbim tez zamanda acina ilaç olacak saglikli hayırlı ömürlü yeni bebisini gönderir.

Henüz gidip görüşmedik canım, bugün özeldeki doktorum yönlendirecek oraya..İnşallah aynı mucize banada nasip olur..Allah hiçbirimizi bebeklerimizin sağlığıyla sınamasın inşallah..Yaştan dolayı riskimin biraz yüksek çıkacağını tahmin ediyordum ama Papp-a değerimde çok düşük çıktığından kombine riskimde bukadar yüksek çıkında dağıldım Eğer bukadar yanılma payı varsa bukadar hassar dönemlerimizde bizi strese sokacak bu testleri niye yapıyorlar anlamış değilim..Bu çağda artık daha kesin tetkikler yapılması lazım..İhtimal üzerinden bizi bukadar üzmeye hakları yok..Benim çok şükür durumum var yaptıracağım diğer testi..Ya yaptıramayacak durumda olanlar? Yazık günah değilmi 9 ay o stresle yaşamak zorunda kalıyorlar yada aminosentezle bebeklerini riste atıyorlar..Çok üzücü

Korkma canım inan içimde hiç kötü bir şey yok, harmony içim nereden kaç paraya randevu aldın cnm?

Mucizem hayırlı sağlıklı sonuc ciksin insallah. Benim icim rahat daha önce ki tahminlerimin nedenlerini yazmistim. Bende haftaya vericem kan harmony icin. İnşallah bayramimiz bayram olur.

M Mucizem2017 cnm ben inanıyorum herşey güzel olacak içini fereh tut ve bol bol dua et rabbim yardımcın olsun. Hangi hastaneye gidiyorsun tınaztepe yapıyor biliyordum orasımı

günaydın arkadaşlar,
bebek kaybı olan M mlkmlk123 arkadaşım, allahım sana sabır versin. geçmiş olsun, dilerim sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip olur en kısa zamanda. acılarını bir nebze unutursun.

CuteMom hoşgeldin özledik valla, ikili sonucuna sevindim. benim de akıbetim yarın belli olacak riskli gebelik uzmanına randevu aldım. hangi testi yapalım diyecek göreceğiz. oğlumun gen taramasını yapan merkezle görüştüm onlar da işi hızlandıracaklar, inşallah genetik olarak epilepsi denen zıkkımı taşımıyoruzdur.

3 kilo da ben almışım. üzülme, boyum da bit kadar benim. ilkinde de 18 kilo almıştım. yeterki çocuklarımız sağlıklı olsun.

M Mucizem2017 güzel haberlerle gelecegine inaniyorum ben. Kendine ve ozelliklede bebegini artık uzme. Hersey yolunda gidecek Rabbimin izniyle. Icini ferah tut. Tevekkülü unutma.

Çok haklısın yada doktor direk demeli senin yaşın var büyük ihtimal riskli çıkacak sana şu testi yapalım vs.
Bak tanıdığımın başına geldi bebeğe ayrıntılı yapıldı yapan doktor kılıklı yok kalbinde parlama yok bağırsağında nokta, yok böbreğinde şöle böle ve dünyanın parasını verip yaptırdı özel bir muayenede down sendromu vs var dediler.

Kendi doktoruna gitti, cd yi inceledi eve biraz parlıklar var kalbinde ama bu tek başına hiç bir sonuç vermez, bana güveniyorsan ben diyebilirim ki bu bebek gayet sağlıklı ama için rahat etsin dersen hamony yaptır ama hiç gerek yok dedi ve yaptırmadı şuan 3 aylık sapasağlam bir oğlu var. Kadın 4 ay kendini helak etti doğru düzgün hazırlanamadı bile bebeğinin doğuma Allah ıslah etsin böylelerini

Hamıleyken ogrenılıyormuymus canım bu ?
Sen nereye gıdeceksın? Esım dıyor kı bızım bu gıttıgımız doktor ıcın hıc uzun bakmıyor ya 5 dk bıle bakmıyor usg acaba bıseylerı atlıyormuya getırıyor ısı.
Ozel sıgortamız var bızım bu doktorun muaynesı 90 tl, yarın gıdecegımızın ıse 480 acıbadem maslaktan. Gonul ıster orada devam etmek ama can dayanmaz gıbı gelıyor orayada adamlada konusup ara ara sıze devam etmek ıstıyorum demeyı dusunuyorum esım cok huylandırdı benı nedense.

Kıloya gelınce epey bır artık kıyafetlerın ıcıne gıremez oldum Korkum ılkındekı kadar cok kılo almak yahu ama sureklı soyle bı hıs ıcındeyım. Sankı canım bısey ıstıyorda ben onu yıyemıyorum, yedıgımden tatmın olmuyorum ve aranma pesındeyım

Bende 3 kilo alanlardanim. O kadar bulantiya kusmaya ragmen nasil başardım bilmiorum.ustelik oglumda 13 kilo ile tamamlamistim. 10 kilo hakkim kaldi sağlıklı hayirli omurlu olsunlarda verilir nasılsa.

M mlkmlk123 canım seninde basin sagolsun. Rabbim en kisa zamanda saglikli bi bebek versinki acini unut. Sagliksiz bi bebekmis demek. Sabir diliyorum.

evet canım anlaşılıyor özel genetik merkezleri var, ankarada yapılıyor hacettepenin hocaları.
ilk doğumumu tobb da yapmştım bunu da öyle düşünüyorum tabi allah doğuma kadar gitmeyi nasip ederse.sigorta işi karışık devlet memuruna ne kadar indirim olursa o kadar işte. zaten oğlumun hastalığından sonra biz sağlık sektörüne çalışmaya başladık gibi geliyor eşimle, aldığımız maaş doktor ve testlere gidiyor.
benim asıl korkum tek başına epilepsi çıkması değil de sendromlu, engellilik durumu olan,ömür boyu yatağa bağımlılık gerektiren ağır hastalıklar.bunların olmadığını bilmem lazım yoksa göz göre ikinci çocuğumda da çıkarsa ilerde bana demeyecekler mi anne sen salak mısın birmiz hstayız diğerimizi niye böyle doğurdun...

Allah korusun kuzum , bende korkuyorum bu dedıklerınden ama oglunda sadece epilepsi var degılmı baska herhangı bırsey yok ?

Benım cok yakınlarımda sonradan olusan engellılık durumalrı var o kadar zor kı , bır o yandan itelieniyorlar, bır bu yandan zor ısler Allah hepımıze saglıkla nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…