Benim de ağrım var sanırım normal büyüdüğü için birde ben geceleri uyuyamiyorum sola dönsem ağrım oluyor sağa donsem oluyor sırt ustu uyumakta bebek için iyi değilmiş zaten velhasıl sabah kalktıgımda bütün vucudum ağrımış şekilde uyanıyorum bu arada ben bebegin olduğu yerde kelebek uçuyor gibi bir şey hissediyorum gidiklanma falan sanırım hareketlerini yavaş yavaş hissediyoruzDünden belli giremedim Karnim agriyo Daha gecmedi
Üye adi:AvustPekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?
Allahim bebegimizi korusun ilk üc ay cok iyidi benimki her sey yiyodum ögürmüyodum ikinci üc ay Zor oluyo biraz bazen kalp atmasi gibi bi sey oluyo bazende solumda bi sey toplaniyo.bazende sagimda toplaniyo.Hissetmek istiyorum artikBenim de ağrım var sanırım normal büyüdüğü için birde ben geceleri uyuyamiyorum sola dönsem ağrım oluyor sağa donsem oluyor sırt ustu uyumakta bebek için iyi değilmiş zaten velhasıl sabah kalktıgımda bütün vucudum ağrımış şekilde uyanıyorum bu arada ben bebegin olduğu yerde kelebek uçuyor gibi bir şey hissediyorum gidiklanma falan sanırım hareketlerini yavaş yavaş hissediyoruz
İnşallah dediğiniz gibidir canım..Yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..Bu ihtimal insanı dert sahibi yaparM Mucizem2017 canım benim yaştan dolayı biliyoruz böyle riskli çıkacağını, lütfen üzülme harmony yaptır direk, valla bende pazartesi soracağım hepsini geçip harmony yaptırsak mı diye.
Ve bence hiç birşey yok bebeğinin
Canım benim de çikolata kistim var iki yumurtaligimda da ama doktorum bana progeston vermedi belki miyomla alakalı olabilir. Miyom rahim içinde olduğu için belki rahim kalınlığını artırmak istemiş olabilir. Hiç bişey olmasa da veriyor bazen doktorlar tedbir amacliBişey sormak istiyorum doktorum bana gebelik kesesini görmesinden itibaren progestan isimli ilacı verdi ve coraspin kullanmamı söyledi. Mevcutta 5,5 cm çikolata kistim ve 1,5 cm myomum var. Bu sebeple olabilir mi? Yada benim gibi bu ilaçları kullananlar varsa ne sebeple kullanıyorlar acaba?
Bana da kahverengi akıntı oldu..geçti sonra..korkmayın; doktordan da güzel haberler umarım..yorulmayın dinlenin..Şimdi kahverengi iplik iplik gelen bi akıntıya döndü doktora mesaj attım cevap bekliyorum
Yanlis hatirlamiyorsam kullananlar var bu ilaclardan.progestan icin Sunu söylüyebilirim.Alttan aliniyodu bebegi korusun diye Risk olmasin diye .sersemlik yapiyodu.bide kabizlik yapiyomus.Ben kullanmiyom ama bilgim var.coraspinde pıhtılaşması olanlara veriliyorBişey sormak istiyorum doktorum bana gebelik kesesini görmesinden itibaren progestan isimli ilacı verdi ve coraspin kullanmamı söyledi. Mevcutta 5,5 cm çikolata kistim ve 1,5 cm myomum var. Bu sebeple olabilir mi? Yada benim gibi bu ilaçları kullananlar varsa ne sebeple kullanıyorlar acaba?
Ay ne kadar güzel ya inşallah en kısa zamanda bizde hissederizBenim de ağrım var sanırım normal büyüdüğü için birde ben geceleri uyuyamiyorum sola dönsem ağrım oluyor sağa donsem oluyor sırt ustu uyumakta bebek için iyi değilmiş zaten velhasıl sabah kalktıgımda bütün vucudum ağrımış şekilde uyanıyorum bu arada ben bebegin olduğu yerde kelebek uçuyor gibi bir şey hissediyorum gidiklanma falan sanırım hareketlerini yavaş yavaş hissediyoruz
Ablacım sen bebeğin icin iyi düşün minnosun etkilenmesin inşallah sağlıkla gelir.. Ben riskin sadece yaştan dolayı o şekilde çıktığını düşünüyorum harmony testte temiz çıkacak gibi hissediyorum Allah gönlünüze göre versin sağ salim alırsın inşallah kucağınaİnşallah dediğiniz gibidir canım..Yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..Bu ihtimal insanı dert sahibi yapar
Kendimizi düşünmekten başka çaremiz Yok canim. Bizi bizden başkası düşünmezDoktor bana sinir stress olmaz dedi bide bolca yürüyüş ve açık havada olmak lazım hiçbirnide yapamıyorum((
Sıkma canını bebeği düşün.İnşallah dediğiniz gibidir canım..Yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..Bu ihtimal insanı dert sahibi yapar
Canım ben progestan kullanıyorum. Doktor genelde ilk 3 ay verdiğimiz gebeler çok dedi. Tedbir amaçlı kullanıyorum şu anda. Ama kesemde parça parça kanamalar varmış. Önemli olmadığını söyledi. Ramazandan dolayı bıraktım kullanmayı ama oruç ta tutamıyorum iki gündür tekrar başlicamBişey sormak istiyorum doktorum bana gebelik kesesini görmesinden itibaren progestan isimli ilacı verdi ve coraspin kullanmamı söyledi. Mevcutta 5,5 cm çikolata kistim ve 1,5 cm myomum var. Bu sebeple olabilir mi? Yada benim gibi bu ilaçları kullananlar varsa ne sebeple kullanıyorlar acaba?
Bence süper olmus canım ellerine sağlık bende katılayım.Pekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?