2017 Aralık Anneleri

Uye adı: yesilruya
Yas: 29
Sehir: Ankara
Sat: 21.03.2017
Muhtemel dogum: 26.12.2017
Cinsiyet belli değil
İlk bebek (inşallah)
Şimdiden teşekkürler gulii7

Leke gören arkadaşlara çok geçmiş olsun inşaallah önemli birşey yoktur dualarım sizinle mutlaka doktora gidin.

Merhaba
Tablo yapiliyormus bende katilayim dedim
Yas:35
Sehir:usak
Sat:17.03.2017
Dogum tarihi:23.12.2017
2.bebek

Lekelenme yasayan arkadaslar,ilk hamileligimde kahvesi pembesi kirmižisi her turlusu olmustu benimde.kese yirtilmis ayrilmaya baslamis demislerdi.cok sukur ki gecti o gunler...Allah korusun bebeklerinizi

Dünden belli giremedim Karnim agriyo Daha gecmedi
Benim de ağrım var sanırım normal büyüdüğü için birde ben geceleri uyuyamiyorum sola dönsem ağrım oluyor sağa donsem oluyor sırt ustu uyumakta bebek için iyi değilmiş zaten velhasıl sabah kalktıgımda bütün vucudum ağrımış şekilde uyanıyorum bu arada ben bebegin olduğu yerde kelebek uçuyor gibi bir şey hissediyorum gidiklanma falan sanırım hareketlerini yavaş yavaş hissediyoruz

Üye adi:Avust
Yas:19
Sehir:Antep
Son adet:21 Mart
Dogum tarihi:2 aralik
Bebek ismi:kiz olursa "SIDIKA " oglan olursa "VAKKAZ"
Kacinci Bebek :ilk bebegim olacak

Allahim bebegimizi korusun ilk üc ay cok iyidi benimki her sey yiyodum ögürmüyodum ikinci üc ay Zor oluyo biraz bazen kalp atmasi gibi bi sey oluyo bazende solumda bi sey toplaniyo.bazende sagimda toplaniyo.Hissetmek istiyorum artik

Bişey sormak istiyorum doktorum bana gebelik kesesini görmesinden itibaren progestan isimli ilacı verdi ve coraspin kullanmamı söyledi. Mevcutta 5,5 cm çikolata kistim ve 1,5 cm myomum var. Bu sebeple olabilir mi? Yada benim gibi bu ilaçları kullananlar varsa ne sebeple kullanıyorlar acaba?

İnşallah dediğiniz gibidir canım..Yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..Bu ihtimal insanı dert sahibi yapar

Canım benim de çikolata kistim var iki yumurtaligimda da ama doktorum bana progeston vermedi belki miyomla alakalı olabilir. Miyom rahim içinde olduğu için belki rahim kalınlığını artırmak istemiş olabilir. Hiç bişey olmasa da veriyor bazen doktorlar tedbir amacli

Bende bugun kontrolden ciktim 2 li taramada olcumler gayet iyi dedi kan testleride yarin cikicak bakalim ama cinsiyet icin erken dedi zaten bacaklarini kapatmis dedi sonrada. Ama okadar hareketliydiki icimde dans ediyodu resmen olcumlerini cok zor aldi bende bu sayede en az 45 dakika buyuk bi zevkle izledim minigimi bende bi foto atiyim bari varmi cinsiyet tahmini olan acabaaa

Eklentiler

• 20170601_113510.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 68
Yanlis hatirlamiyorsam kullananlar var bu ilaclardan.progestan icin Sunu söylüyebilirim.Alttan aliniyodu bebegi korusun diye Risk olmasin diye .sersemlik yapiyodu.bide kabizlik yapiyomus.Ben kullanmiyom ama bilgim var.coraspinde pıhtılaşması olanlara veriliyor

Ay ne kadar güzel ya inşallah en kısa zamanda bizde hissederiz

İnşallah dediğiniz gibidir canım..Yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum..Bu ihtimal insanı dert sahibi yapar
Ablacım sen bebeğin icin iyi düşün minnosun etkilenmesin inşallah sağlıkla gelir.. Ben riskin sadece yaştan dolayı o şekilde çıktığını düşünüyorum harmony testte temiz çıkacak gibi hissediyorum Allah gönlünüze göre versin sağ salim alırsın inşallah kucağına

Canım ben progestan kullanıyorum. Doktor genelde ilk 3 ay verdiğimiz gebeler çok dedi. Tedbir amaçlı kullanıyorum şu anda. Ama kesemde parça parça kanamalar varmış. Önemli olmadığını söyledi. Ramazandan dolayı bıraktım kullanmayı ama oruç ta tutamıyorum iki gündür tekrar başlicam

Bence süper olmus canım ellerine sağlık bende katılayım.
Üye adi: pinApple
Yas:26
Sehir:Ankara
Sat: 7 mart 2017
Doğum tarihi: 14 aralık 2017
İlk bebeğimiz olacak nasipse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…