Halama bebeğin Özürlü olacak Down olabilir demişlerdi çocuk gayet normal sağlıklı. Allah verirse de böyle bir kader zaten cana kıyacak değiliz. ve şunu da asla unutma ki bu testler sadece bir olasılık ifade ediyor. 79 gebeliğinden birinde olma olasılığı. dua et ve olumlu düşün. mutsuz etme bebeği o hisseder.Dün yaptırdığım 2li testin sonucu çıkmış..Ve sonuç inanılmaz kötü(( 1:79 gibi çok yüksek bir risk çıkmış..Ne yapacağımı şaşırdım..Sonucun doğru olmaması için dua etmekten başka şansım yok..En çok korktuğum şey başıma geldi..Cuma günü kendi doktoruma gideceğim ve direk harmony testi yaptırmasını isteyeceğim..
Bu test sonuçlanana kadar nasıl geçiririm günlerimi bilmiyorum..Burda da sonuç kötü çıkarsa naparım onu hiç bilmiyorum(( Sizde benim için dua edin nolur..Bu yaştan sonra buldum bebeğimi..dayanamam (
Günde 1 litre içmeye dikkat ediyrum amaBende öyleyim suyu az içiyorsun ve bence idrar yollarında iltihap var ben pazartesi gideceğim doktora
Kızlar dün bende aynı sorunları yaşadım valideyle çok kötü sinir oluyorum ya((Bu arada hakkını helal et. Burda eşimden başka dertleşeceğim kimsem Yok. Ona da her şeyi anlatamıyorum. Böyle birimi buldum mu konuşasın tutuyo. Psikolojimi bozdular resmen. Ben böyle değildim
Harika olur guliiiPekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçıncı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedir hanimlar?
Allah vicdan versin ne diyeyim. Şu halimizle bizi üzmekten başka bi şeye yaramıyolarKızlar dün bende aynı sorunları yaşadım valideyle çok kötü sinir oluyorum ya((
Geçmiş olsun, haberdar et...Şimdi gidiyirum inşallah yoktur hiç bi sey
önemli değil canım kolay değil bu tarz şeyler... ama böyle bir dönemde canını bunlara sıkmamalısın...Bu arada hakkını helal et. Burda eşimden başka dertleşeceğim kimsem Yok. Ona da her şeyi anlatamıyorum. Böyle birimi buldum mu konuşasın tutuyo. Psikolojimi bozdular resmen. Ben böyle değildim
bende olmuştu doktora git mutlaka ben progestana başlamıştım.Kızlar Günaydın .biraz önce lavaboya gittiğimde de akıntı ile birlikte kan geldi çok korkuyorum böyle olan var mi aranızda
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bizi haberdar et mutlaka.Kahverengi değildi ya pembe kırmızı gibi bişeydi şimdi gidiyorum doktora dua edin de meleğime bi şey olmasın nolur
Liyammm inşallah bebisin de sende iyisinizdir.haber kuzum.Günde 1 litre içmeye dikkat ediyrum ama
canım tablomuz çok güzel ellerine sağlık beni de eklermisinPekala o zaman konunun hamis listesini kasim ayi annislerinden kopya cekerek hazirlamak istiyorum :)
listeyi ; Üye Adı, Yaş, Şehir, Son Adet Tarihi, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Kaçınsecı Bebek, Bebek İsmi. gibi basliklarla olusturmayi dusunuyorum, sizin fikriniz nedi
r hanimlar?
Doktor bana sinir stress olmaz dedi bide bolca yürüyüş ve açık havada olmak lazım hiçbirnide yapamıyorum((Allah vicdan versin ne diyeyim. Şu halimizle bizi üzmekten başka bi şeye yaramıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?