2017 Aralık Anneleri

Herkese günaydın ben aranıza yeni katıldım. Bende Aralık annesi olacağım inşallah Mutemel doğum tarihi 30 yada 31 aralık. 36 yaşındayım ve ilk bebeğim. İnşallah burda sizinle yeni ve çok faydalı şeyler öğreneceğim. Allah hepimize meleklerimizi kucağımıza almak nasip etsin.

melekkiz2
yas: 31
Sehir: İstanbul
Sat: 06 Mart 2017
Bdt: 11 Aralik 2017
3.bebek
cinsiyet belli dgl
Emegine ellerine saglik gulii7

Günaydın kızlar tablomuz varmış artık :)

Sat: 24-şubat-2017
Beklenen Doğ. tar.: 01-Aralık-2017
İlk Bebek
Cinsiyet %90 erkek
eline sağlık canım gulii7

Hosgeldin canım.

Kızlar Günaydın .biraz önce lavaboya gittiğimde de akıntı ile birlikte kan geldi çok korkuyorum böyle olan var mi aranızda

Kızlar Günaydın .biraz önce lavaboya gittiğimde de akıntı ile birlikte kan geldi çok korkuyorum böyle olan var mi aranızda
Bu durumda kızlar hemen dr a gitmislerdi. Önlem amacli. Bence sizde gidin. Gecmis olsun.

Doktorum 10 da gelcekmis aradım ondan bilgi alıp gidicem hemen ama çok korkuyorum şimdi bi şey olduysa
Canım kanın rengi nasıldı pembe mi kırmızı mi kahverengi mi. Eğer kahverengiyse normal herkeste oluyor ama pembe ya da kırmızıysa hiç vakit kaybetmeden bir an önce doktora git. Yoğunluğu nasıl devam ediyor mu. Bu haftalarda normal herhalde herkeste oldu ama sen tedbirini al gerisi allaha kalmış. Allah bebeğini sana bagislasin

Doktorum 10 da gelcekmis aradım ondan bilgi alıp gidicem hemen ama çok korkuyorum şimdi bi şey olduysa
Sen 10 da hastanede ol. Bol bol dua et. Korkma oluyo bole akintilar. Bebegin buyumus Allah in izniyle biseyi yoktur.
Bebegini görki sakinles. Dualarim seninle. Haber vermeyi unutma

Selam kızlar,
bu tablo olayı nedir?

ArreQuiPpA
Sat: 26-Şubat-2017
Beklenen Doğum tarihi: 17-Aralık-2017
İlk Bebek
Cinsiyet belli değil

Kızlar Günaydın, iki gündür akintim koyulasti yani normalde açık sarı - beyaz gibiyken iki gündür koyu sarı hatta sanki kahverengi ye doğru gidiyor. Ne yapsam bilemedim. Kimi normal diyor var mı bir tavsiyeniz

ben de suan kayinvalidelrrdeyim cok rahatim ama haftaya ev tasicaz valla kara kara dusunuyorum
Kayınvalidende rahatsan sorun yok. Ben de rahattım. Ta ki görümce sorunsalıyla karşılaşana kadar. Evde bekar görümce olması çok kötü. Yaşça benden büyük ve ben saygısızlık olmasın diye bu zamana kadar ne kırıldıysam birinde bile tepki göstermedim huzursuzluk çıkmasın diye. Eşimle anlaşamıyolar zaten. Ben tepki gösterseydim eşim ifrit olurdu ama son olaydan sonra artık çizgiyi aşınca eşime havale ettim. Şimdi kaynanamlarda gitmiyoruz. Çünkü istenmeyen gelin olduğumu öğrendim. Hem de sosyal medya üzerinden bu ilan edildi resmen. Bütün hesaplarımı kapattım. Bana rezil bi gece yaşattı bu mübarek ayda. Allah razı olsun eşimden. Eşim benim yanımda. O yüzden içim rahat. Ama bu kez de "oğlumuzu elimizden aldı" diyecekler. Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. Rabbim hayırlı bi kapı açsın

Kızlar Günaydın, iki gündür akintim koyulasti yani normalde açık sarı - beyaz gibiyken iki gündür koyu sarı hatta sanki kahverengi ye doğru gidiyor. Ne yapsam bilemedim. Kimi normal diyor var mı bir tavsiyeniz
Canım benim de öyle olmuştu. Herkes normal dedi sıkıntı yapma dedi ama içim rahat olsun diye doktora gittim yine. Progestan verdi doktor. Ciddi bi şey olmadığını önlem amaçlı kullanmam gerektiğini söyledi. İçin içini yiyeceğine git doktora rahatla.

Selam kızlar,
bu tablo olayı nedir?

ArreQuiPpA
Sat: 26-Şubat-2017
Beklenen Doğum tarihi: 17-Aralık-2017
İlk Bebek
Cinsiyet belli değil
Beklenen dogum tarihiniz dogru mu? Benim sat mart ayi dogum tarihi daha onde. Bebegin gelisimiylemi alakali bole yaptiniz acaba isterseniz bi kontrol edin. Bebisiniz 13 haftalik olmali.

arkadaşım sıkma canını bebeğini de üzme. bu test otomatik olarak yaşından dolayı yüksek çıkacaktı zaten.
ben de ilk çocuğumda bu testlerin hepsini yaptırdım hiç bir sorunu yoktu 2.5 yaşına kadar. şimdi kaç tane ilaç kullanıyor ama iyi çok şükür.
bu hamileliğimde sırf bu yüzden direkt olarak prenatal testleri yaptıracağım, riskle kendimi uğraştırmak istemiyorum.
sen de ikiliyi unut, koy kenara. boşwer onu hiç olmamış gibi düşün.
harmony, prenatal, maternit21 vs bir sürü test var yaptır rahatla.

Sehnez
Sat:04.03.2017
Beklenen Doğum Tarihi:09.12.2017
İlk bebek

gulii7 beni de ekler misin listeye
Cansekeri
Diyarbakır
Sat: 24.03.2017
Beklenen Doğum tarihi :28.12.2017
Kaçıncı Bebek: ilk Bebek

Son düzenleme:
Kahverengi değildi ya pembe kırmızı gibi bişeydi şimdi gidiyorum doktora dua edin de meleğime bi şey olmasın nolur

Sen 10 da hastanede ol. Bol bol dua et. Korkma oluyo bole akintilar. Bebegin buyumus Allah in izniyle biseyi yoktur.
Bebegini görki sakinles. Dualarim seninle. Haber vermeyi unutma
İnşallah hiç bi sey yoktur ben de rahim ağzı genişliği var haftaya dikiş atilacakti inşallah önemli bi şey değildir haber vericem mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…