2017 Aralık Anneleri

Bence kişiden kişiye ve doktora göre değişiyor sezeryanın iyileşme süreci, 6 sene önce spinal anestesi ile sezeryan oldum, ne yattım, ne ağrım oldu, hastaneye gelenler ne güzel ayaklanmışsın normal doğum tabi falan bile dediler ki benim canım çok kıymetlidir.

Doktorum bence çok iyiydi, biz pansuman bile yapmadık sanırım dikişlerimde bant vardı, iki gün sonra çıkar dedi çıkardım geçti bitti. Sütüm anında geldi ben gerçekten çok memnun kaldım doğumumdan.

Ama tabi ki normal doğum en güzeli olması gerektiği gibi ama işte mecbur kalıyorsun bizde bekledik normali ama maalesef olmadı hele ki ilk doğumum nasıl ısrarla normal istedim nasip dedim.

ama oradan bebek çıkması fikri beni ürkütmüyor değil açıkcası

Doğumlar konusunda kızlar nacizhane tavsiyem normal yada sezeryan hiçbirine kendinizi şartlamayın akışına bırakın hakkınızda ne hayırlı ise o olsun bitsin gitsin
Çünkü herkesin doğumu süreci herşeyi çok farklı
Kimi sezeryan yapar 2 güne dikilir
Kimi normal yapar alttan dikişleri olur
Yada tam tersi
Sizin ve bebeğiniz için ne iyise o olsun
Hepsi gelip geçiyor çünkü

Benim görümüm Valla cok agriyo diyo gerci Onlarda Hic bis durmaz her isi yapiyolarlar.Hali yika Ev yika agir kaldiriyo bzen sancilaniyom diyo

Bizim bi tanidik kide normal demis Bebek asagiya inmemis yukarida tutunmus sezeryan olmus .neye niyet neye Kismet.Duydugum kadariyla simdiden doktorun nasil dogum yapacagini söylüyormus.
aynen öyle..dünkü kontrolümde plasenta yani bebeğin eşini aşağıda gördü doktorum..ani hareketlerden kaçın dedi kanamaya sebebiyet verebilirmiş..zamanla rahim büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama olur da Allah korusun çıkmazsa normal doğum zor gözüküyor..umarım hakkımızda hayırlısı olur...

Benim görümümkide öyle Bebek assagidaymis.Hic yerinde durmuyo bebege bi sey olur felanda demiyo.kaynanasiyla Ayni Evde kaliyo onu da anliyorum Ama Bebek bu.cocugu olmayanlari düsünsün

Benim görümümkide öyle Bebek assagidaymis.Hic yerinde durmuyo bebege bi sey olur felanda demiyo.kaynanasiyla Ayni Evde kaliyo onu da anliyorum Ama Bebek bu.cocugu olmayanlari düsünsün
ben olabildiğince zorlayacak bişey yapmamaya çalışıyorum..çok ayakta bile kalma dinlen hep dedi doktor..gerçekten de yorulunca kasıklarımda bir ağrı oluyor..annem, eşim yardımcı oluyor sağolsunlar..zorunluluğu olan ve ağır işi olanlar için zor bir süreç cidden..dikkat etmek lazım..

Bana dua edin herseferinde korkarak gidiyorum Doktora.bende ye ic yat modundayim iyi hissedersem Is yapiyom hissetmezsem yapmiyom.

Bana dua edin herseferinde korkarak gidiyorum Doktora.bende ye ic yat modundayim iyi hissedersem Is yapiyom hissetmezsem yapmiyom.
korkacak bir durum yok aslında...onlar da hisseder korkmayın.. bebişlerimiz Allah'a emanet, tedbirli olucaz elbette ama takdir Allah'tan...olabildiğince stres yapmamak lazım...

korkacak bir durum yok aslında...onlar da hisseder korkmayın.. bebişlerimiz Allah'a emanet, tedbirli olucaz elbette ama takdir Allah'tan...olabildiğince stres yapmamak lazım...
Ben ne zaman sevinerek gitsem Doktora kötü bi sey oluyo.sevinmeyerek gitsem iyi Haber aliyom.

selam arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir umarım.

doğum konusunda naçizane tavsiyem şu aşamalarda doğumu düşünmeyin.
son haftalar belirleyici oluyor.
bebeğin gelişimi, annenin durumu, tansiyon şeker böbrek, bebeğin pozisyonu, kordon dolanması, son günlerde ise kakasını yapması vs gibi sebepler olabiliyor.
demek istediğim sezeryan olursanız da korkmayın, benim çok sorunsuz geçmişti doğumum. doğum kendi başlamıştı, planlı sezeryan günümden önceydi ve acil sezeryan oldum ama sorun yaşamadım.
kendi sağlığımdan ötürü tercih etmiştik, oğlum da iriydi. hiç bir sorun yaşamadım diyebiliyirm.
pansuman falan yok zaten artık sezeryanlarda, bir sprey sıktı doktorum bandaj bile kullanmadım. doğumun ikinci günü banyo da yaptım ayaklandım.zaten zorla yürütüyorlar. sadece ilk ayağa kalkış epidural+spinalden dolayı zor oluyor bacaklar zor tutuyor.

Massallah cnm insAllah sonraki doğumunda böyle rahat geçer

Bide bebeleriniz iştahlı olsun inşallah
Böyle gazsız, bol uykulu kendiliğinden düzenli saatli
Çocuklu olan anneler anlar beni
Ayy insAllah insAllah

Evet canım aslında haklısın.Ama onda da şöyle düşünüyorum 5. ayda sanırım detaylı ultrason yapılıyomuş orada zaten bebeğin bütün organlarına bakılıyormuş ayrıntılı

Maasallah canim rahat gecirmissin.
Ben normal dogum istiyorum Allah izin verirse insallah kolay saglikli olur.
Sezaryen de bildigim ameliyat oldugundan sanki cok zor geliyor bana.
Tabi son gunlerde durum ne olur bilemiyorum.
Hakkimizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…