2017 Aralık Anneleri

evet cnm bnmki de soğuk sıkm üstünde yazıyo yemeklerde kullanılıyor diye
Kurabiye de Hindistan cevizi tadı oluyo mu peki
Evet biraz oluyo ama bence mis gibi oluyo. Ben kek ve kurabiyede denedim hafif aroması vardı. Ama yemeklerde olmuyor. Yaptığım bi kaç yemeğe koydum, makarna sosu, omlet falan hiç kokmadı onlarda. Sanırım miktarla alakalı. Keke kurabiyeye çok koyuyoruz ya. Tereyağının kullanıldığı her yerde kullanılabilirmiş ve çok faydalı.
 
O zamn çok sıkmıyım yemk konusunda,, bencede doktr ölçerken hafif oynama da olabiliyor.. inşşh sağlıkla büyür
Sağlıklı beslen tabii ama abartmaya gerek yok bence. Her şey gerektiği kadar. Çok yersek bebek çabuk büyümiycek bizim popomuz büyüycek sonra uğraş dur. Bence işin başındayken şu beslenme olayına dikkat edelim ki doğumdan sonra ayvayı yemeyelim.
Ben korkuyorum çok kilo almaktan. İlk üç ayı 1.8 ile bitirdim ama şimdi iştahım açıldı canım tatlı falan istiyor napıcam bakalım. Hergün yürümeye çelışıyorum inşallah kontrol edebilirim.
Tabi ennnn önemlisi sağlıkla doğsunlar, koynumuzda bi sağlıkla görelim kuzuları
 
Hindistan cevizi yağı Ve kakao yağı cildime kullanıyorum . Hindistan cevizi yağını 1 çay kaşığı oğluma yediriyorum her gün.
Çatlak için de evde lierac, bio oil, shea butter, hindistincevizi yağı Ve kakao yağı var. Hepsini süreceğim . İlk hamileliğimde de lierac kullandım Ve hiç çatlamadım.
 
Ben iki hamileligimde de catlamadim biseyde kullanmadim derim cok esnek. Sıkı vücut catliyo galiba. Bunda da bise kullancagımı sanmiyorum. Insallah catlamaz sizce catlama ihtimali var mi ki?
 
Malesef kullaniyorum. Lavobolarda.
Orda saat kac yahu?
Turkiye ile saat farkı nasıl?
20:35 burada salçaylan yağ kavurmuştum hop elimden düştü halıya bulaşık deterjanıyla gitmedi kaser kullandım mecbur acık kahve bide hali çamaşır suyunu döktüm fırçaladım 2-3 dakika kokuyu içime çekmişimdir şimdi her odanın camını açtım bende pencere önünde oturuyorum umarım bi şey olmaz
 
Malesef kullaniyorum. Lavobolarda.
Orda saat kac yahu?
Turkiye ile saat farkı nasıl?
İnternetten baktığım okuduğum kadarıyla çamaşır suyunun anne ciğerine zararı varmış ama yinedede bu çok kullanacağız anlamına gelmez.Doğrumudur bilmiyorum.
 
Az önce kullandım vicdan azabı çekiyorum. Lavaboya döktüm solumadan kaçtım hemen mutfaktan. Ama kullanmamamız lazım hiç. Sigara gibi bunu da bırakmak lazım :)
Ben soludum maalesef salça gitmedi halıda kaser kullanmalıydım.temas olmadı
 
Ben de korkuyorum fazla kilodan elbet alacağız ama. 3 ayı 1 kilo vererek bitirdim.
 
Ben de korkuyorum fazla kilodan elbet alacağız ama. 3 ayı 1 kilo vererek bitirdim.
İlk üç ayda çok görülüyomuş kilo vermek. Hiç bi zararı yokmuş ama bebeklere. Özellikle ilk üç ay hiç beslenemesekte onlar bizim vücudumuzdan alıyormuş ihityaçlarını. Ben aldım çünkü hiç sebze yiyemedim midem bulandı. Sabah akşam peynir ekmek simit ayran. Bi de karpuz kavun. Hep kalorili şeyler. Simdi biraz toparladım beslenmemi ama bu sefer de iştahım açıldı :) karbonhidrata dikkat ediyorum. Tam buğday ekmeği bulgur falan, onları da abartmamaya çalışıyorum. Şekerli şeyler yememeye çalışıyorum ama haftada 1-2 kaçıyo.
 
Kızlar doktor vitade3 diye bir damla verdi günde 9 damla kullanmam gerekiyor d vitamini için ama reçetesinde zorunlu olmadıkça hamileler kullanmamalı yazıyor kullanan var mı
 
Kızlar doktor vitade3 diye bir damla verdi günde 9 damla kullanmam gerekiyor d vitamini için ama reçetesinde zorunlu olmadıkça hamileler kullanmamalı yazıyor kullanan var mı
Bende kullanıyorum canım bu hafta verdi doktorum benim ki de deviT3 günde 10 damla kullanıyorum
 
Kızlar ben su içemiyorum ya napcam. Normalde çok su tüketirdim ama bulantilarim başladığından beri sudan tiksindim resmen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…