- 29 Mayıs 2017
- 148
- 158
- 18
Kızlar benim merak ettiğim birşey var hani diyosunuz ya bebek 1 hafta önde gidiyo diye. Bu neye göre oluyo beslenmeylemi ilgili çok merak ediyorum
Merhaba,kaçıncı haftadasınız acaba? Ben 8+4 teyim.Perinatolog önerdi doktor kafam karıştı.Acaba siz de nasıl ilerliyor rutin takip?
Merhaba, 11+4 teyim bende. benim 6 haftada bi kanamam oldu bu süreçte memorialdaki tüp bebek doktoruma gitmeye devam ettim. Sonrasında herşey yoluna girince doktorum istediğiniz bir tam teşekküllü hastaneyle devam edebilirsiniz dedi. Bende florance nigtingale de Herman İşçi ye gittim. Bir kere gittim henüz ama bildiğim kadarıyla o da riskli gebelikleri izliyor ama bana doktorum illa perinatolog a git demediMerhaba,kaçıncı haftadasınız acaba? Ben 8+4 teyim.Perinatolog önerdi doktor kafam karıştı.Acaba siz de nasıl ilerliyor rutin takip?
kizlar ikili test kan sonucum cikti ama bise anlamadim, anlayan varmi bakabilirmi ?
İkili Test
. Sonuç Açıklama : =========================================================================== | Parametre | Sonuç | Referans Aralığı | =========================================================================== | Serbest Beta-hCG | 25.99 IU/L | | =========================================================================== | PAPP-A | 2.25 IU/L | | =========================================================================== | Grafik | 10159 Sis.. Güls.. 27.05.png | | =========================================================================== Açıklama : Down Sendromu tarama testi risk olasılığının hesaplandığı bir tarama testidir. Tanı amaçlı yorumlanamaz. Kesin tanı fetus kromozom analizi sonucunda elde edilir.
aa. hic dusunmemistim bunu. bn de ilk hamileligim de ishaldim. simdide hep kbizlik cekiyorumm. cok mntikli geldii. sagol cnmmm.iyi olursun Insallah Bence o cocuklada alakali ilk bebegimde kabizdim Bunda ise ishalim ben .ayni seyleri yiyorum Degisen bi sey yok
beslenmeyle ilgisi oldugunu pek sanmıyorum.
1. döllenme tarihiyle ilgisi vardır
2. bebeğin gelişimiyle ilgisi var
misal ben döllenme ve ilişki tam tarıhlerı hatta saatlerını bıle bılıorum. buna göre oğlum 3 gün ilerde çıkıodu bu da 2 gün ilerde çıkıo . birde usg de 0,1 mm ile bile 1 gün atlatabılıo dr un ölçümünede bağlı sanırım.
Yumurta yiyemeyenlere tavsiyem bıldırcın yumurtası hem bir lokmada yeniyor hem de normal yumurtadan bir kaç katı daha faydalı... ben de bulantım olduğunda bıldırcın yumurtasını haşlayıp hop atıyorum bi loklmada kurtuluyorum :)Canım bende senin gibi peynir ekmek simit üçgeninde yaşıyorum. Ben yumurta aşığıydım onsuz günüm geçmezdi.nasıl vazgeçebildim ondan bilemiyorum
Hiç bir şey anlamadım, yüzdeler falan olması lazım
Canim benim de birkac gün ondeymis ama beslenme ile alakasi yok. Çünkü oyle olsa 4kilo verdim ben geriye gitmesi gerekirdi.Kızlar benim merak ettiğim birşey var hani diyosunuz ya bebek 1 hafta önde gidiyo diye. Bu neye göre oluyo beslenmeylemi ilgili çok merak ediyorum
Ondan oluyomuş canım evetCanim benim de birkac gün ondeymis ama beslenme ile alakasi yok. Çünkü oyle olsa 4kilo verdim ben geriye gitmesi gerekirdi.
Adetten 2gun sonra yumurtladim ben sanirim ondan.
Maasallah canim Allah saglikli sihhatli evladini kucagina almayi nasip etsin amin.cok sukur ikili testimiz negatif
Gözünaydın canım..Darısı bizlerin başına..cok sukur ikili testimiz negatif
Maasallah canim Allah saglikli sihhatli evladini kucagina almayi nasip etsin amin.
Gözünaydın canım..Darısı bizlerin başına..
2li test kontrolünden çıktım sonunda..Ekranı 1 sn bile göremedim, kendileri baktı ağzından tek yorum yapmadan..Şaka gibiler yeminle..Ben sordum en sonunda nasıl durumlar..Cevap=iyi..Fotodan baktım ense kalınlığı 0.92cm..Kan sonuçları haftaya..Hayırlı haberler alırız inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?