Canim birdahakine sıkışık idrarla git daha net görürsün.Valla ben hicbir seye benzetemiyorum arkadaslarinki cok net sanki.
Aynen.bosa sevinmek yada bosa uzulmemek icin tercih ediorum bende.ki oglumda harmony ye ek olarak ikili ve dortlu test parasi da harcamis oldum.29 yasindaydim o zaman birdeBende yaptırsammı yaptırmasam kaderemş bıraksam arasında gelip gidiyorum ama eğer yaptırmassam evhamlarımla hamileliği kendime zehir edeceğimide biliyorum..En iyisi paraya kıyıp yaptırmak sanırım..
Bu doktorların gamsızlığı beni çileden çıkarıyor..Bu kahverengi lekelenme değilki kırmızı!!! Olabilir diye bişey kabul etmiyorum ben canım..Lütfen hazır annende yanındayken en yakın hastanenin aciline git..Ben 1 kez kendi doktoruma gidiyosam 2-3 kez başka hastane veya acile gidiyorum..Bu endişeyle kendine ve bebeğine eziyet edeceğine gidip görmelisin bebeğini..Senim moralini bozmak istemiyorum ama ben ilk bebeğimi sadece 1 damla kırmızı kan gelmesiyle kaybettiğimi öğrenmiştim..Ne ağrı nede başka bişey olmamıştı..Hatta hastane devam etmiyorsa gelmenize gerek yok demişti ama ben dayanamayıp gittiğimde kalbi durmuş demişlerdi..Allahım sana ve hiçbirimize böyle bir dıygu yaşatmasın ama sen şimdi üzerine düşeni yap ve acile git canım..Haber bekliyoruz senden..
arkadaşlar ikinci hamileliği olanlar ilk çocuğunuza ne zaman sölemeyi planlıyorsunuz ben pedogogla görüşüp sölemeyi planlıyorum sizin fikirlerinizide merak ediyorum kızım 4 yaşında ??
İnşallah canım benim, dua ediyorum bende bol bol..Lütfen iyi haberlerle gel❤Haklısın arkadaşım, gitmek için can atıyrm ama Doktr'un ağzından kötü bi laf duymaktan o kadar korkuyrm ki ayaklarım geri geri gidiyor,, karsr verdim gidecm inşlh 1 saat oldu ilacı alalı leke faln yoksa bile gidip içimi rahatlatmam Laz'ım içim içimi yiyor. 4 gün önce gitmiş oluyrm inşşh onu sağlıklı görürüm amin
arkadaşlar ikinci hamileliği olanlar ilk çocuğunuza ne zaman sölemeyi planlıyorsunuz ben pedogogla görüşüp sölemeyi planlıyorum sizin fikirlerinizide merak ediyorum kızım 4 yaşında ??
En dogrusunu yapiyorsun canim dr a gitmekle. Git gor kuzunu insallah kipir kipirdir. Guzelce ilacını versin icin rahat don İnşallahHaklısın arkadaşım, gitmek için can atıyrm ama Doktr'un ağzından kötü bi laf duymaktan o kadar korkuyrm ki ayaklarım geri geri gidiyor,, karsr verdim gidecm inşlh 1 saat oldu ilacı alalı leke faln yoksa bile gidip içimi rahatlatmam Laz'ım içim içimi yiyor. 4 gün önce gitmiş oluyrm inşşh onu sağlıklı görürüm amin
İnşallah canım benim, dua ediyorum bende bol bol..Lütfen iyi haberlerle gel❤
Ben kadar ağır kaldırdığına bağlıKızlar ağır bişey kaldırdlm bişey olurmu ya?((
En dogrusunu yapiyorsun canim dr a gitmekle. Git gor kuzunu insallah kipir kipirdir. Guzelce ilacını versin icin rahat don İnşallah
Canım bana direk 12. Haftada gel dedi doktor e 11+3 zaten 12.haftanın ici oluyor Aradim sordum gel yapalım dedi benim diğer hafta hastaneye gitme şansım olmadığı için Aradim sordum. Bence sende 12+0 olunca git yaparlar sonuçta 11+0 dan.itibaren yapılıyor insanın ici içini yiyor Allah korusun öğrenmek istiyorum bir an önce ne var ne yoksa birde zaten 1 haftada bekleme süresi var dayanamam ben
Ben doktora gittim geldim
2* li için kan verdin harmony testi bana önermedi gerek yok dedi , ense kalınlığı 1 mm burun kemiği 2mm boyu 5.5 cm haftası bir hafta ilerde 4 kg almışım moralim bozuldu ikili bu haftaya çıkacakmış cinsiyet ogrenmeyecektim ama bizimkiler çok ısrarcı olunca eşim girmeden uyarmış ama bu haftalarda belli olmaz size bi kız yakışır vs dedi 16* haziranda randevu o zaman bakarız dedi rahim ağzı uzunluğuna bakacaktı hatırlatmayi unuttum
Saç boyatmayi sordum 14 bitiminde dedi işte boyle
Halbuki cok sıkışıktım da.Dedigin gibi belki ultrason cihazi ile alakali bir durumdurCanim birdahakine sıkışık idrarla git daha net görürsün.
Bazen usg makinesinin kalitesine gore de degisir.
Ben varımkızlar merhaba,aranızda tüp bebek ve ilk hamileliği olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?