2017 Aralık Anneleri

Bende yaptırsammı yaptırmasam kaderemş bıraksam arasında gelip gidiyorum ama eğer yaptırmassam evhamlarımla hamileliği kendime zehir edeceğimide biliyorum..En iyisi paraya kıyıp yaptırmak sanırım..
Aynen.bosa sevinmek yada bosa uzulmemek icin tercih ediorum bende.ki oglumda harmony ye ek olarak ikili ve dortlu test parasi da harcamis oldum.29 yasindaydim o zaman birde

arkadaşlar ikinci hamileliği olanlar ilk çocuğunuza ne zaman sölemeyi planlıyorsunuz ben pedogogla görüşüp sölemeyi planlıyorum sizin fikirlerinizide merak ediyorum kızım 4 yaşında ??

Haklısın arkadaşım, gitmek için can atıyrm ama Doktr'un ağzından kötü bi laf duymaktan o kadar korkuyrm ki ayaklarım geri geri gidiyor,, karsr verdim gidecm inşlh 1 saat oldu ilacı alalı leke faln yoksa bile gidip içimi rahatlatmam Laz'ım içim içimi yiyor. 4 gün önce gitmiş oluyrm inşşh onu sağlıklı görürüm amin

arkadaşlar ikinci hamileliği olanlar ilk çocuğunuza ne zaman sölemeyi planlıyorsunuz ben pedogogla görüşüp sölemeyi planlıyorum sizin fikirlerinizide merak ediyorum kızım 4 yaşında ??

Valla biz hep beraber gittik doktora bizimle birlikte ultrasonda gördü 6 yaşında çok mutlu oldu hatta

İnşallah canım benim, dua ediyorum bende bol bol..Lütfen iyi haberlerle gel❤

Bende oglumun kresindeki pedagog ile görüşüp uygun görürse haziran sonu bayram öncesi soylemeyi düşünüyorum. 3.5 aylikken yani . çünkü esimin memleketindeki akrabalari cocugun hassasiyeti vs algilamak isteyebilecek zihne sahip degiller. Önce bizden duymasini ve duymamasi gereken yorumlarda uzaklastirimayi düşünüyorum. Esimle beraber gorustugumuz için de bana destek olacaktır. Bayram isi olmamis olsaydi 1 ay daha beklerdim ama.

Bende oglumun kresindeki pedagog ile görüşüp uygun görürse haziran sonu bayram öncesi soylemeyi düşünüyorum. 3.5 aylikken yani . çünkü esimin memleketindeki akrabalari cocugun hassasiyeti vs algilamak isteyebilecek zihne sahip degiller. Önce bizden duymasini ve duymamasi gereken yorumlarda uzaklastirimayi düşünüyorum. Esimle beraber gorustugumuz için de bana destek olacaktır. Bayram isi olmamis olsaydi 1 ay daha beklerdim ama.

En dogrusunu yapiyorsun canim dr a gitmekle. Git gor kuzunu insallah kipir kipirdir. Guzelce ilacını versin icin rahat don İnşallah

İnşallah canım benim, dua ediyorum bende bol bol..Lütfen iyi haberlerle gel❤

İnşh cnm.. eşimle konuştum ama söyleyemedim ona herşy iyi mi soruyr iyim dedim sanki his etti sıkıntı Yok dedim.. meyersem kustupum için soruyr ben de oruçlu olduğu için ona sölemek istemedm merak etmesin diye.. Allah a emnt bebeğim.. haber ederm Canm

Ben doktora gittim geldim
2* li için kan verdin harmony testi bana önermedi gerek yok dedi , ense kalınlığı 1 mm burun kemiği 2mm boyu 5.5 cm haftası bir hafta ilerde 4 kg almışım moralim bozuldu ikili bu haftaya çıkacakmış cinsiyet ogrenmeyecektim ama bizimkiler çok ısrarcı olunca eşim girmeden uyarmış ama bu haftalarda belli olmaz size bi kız yakışır vs dedi 16* haziranda randevu o zaman bakarız dedi rahim ağzı uzunluğuna bakacaktı hatırlatmayi unuttum
Saç boyatmayi sordum 14 bitiminde dedi işte boyle

En dogrusunu yapiyorsun canim dr a gitmekle. Git gor kuzunu insallah kipir kipirdir. Guzelce ilacını versin icin rahat don İnşallah

İnllh mutlu dönerim Canm ağlaya ağlaya bittim,, inşşh doktr çıkışı mutluluktan gözüm yaşlanır dua et bize cnm..

haklisin.. bn bi esimle gorusup karar alayim. 13.haftayi bekliyemiycmm vlla. sagoll canimm.

Bana tam 1 hafta var, gözün aydın canım test sonucun iyi çıktı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…