2017 Aralık Anneleri

Diğer ilçe 1 saat uzaklıkta eşimde iş için merkeze gitti. Yarın gidicem mutlaka
Canim dedin mi doktora tamam kum döküyorum da ne yapmam lazim.
Durdugun yerde mi iyilesecekmissin.
Ya da bir tavsiye vermedi mi dogal yollarla nasil tedavi olur falan ne bilim.

Canim dedin mi doktora tamam kum döküyorum da ne yapmam lazim.
Durdugun yerde mi iyilesecekmissin.
Ya da bir tavsiye vermedi mi dogal yollarla nasil tedavi olur falan ne bilim.

Su içiceksin dedi o kadar canım bende anlamıyorum akıntımda yemyeşil geliyo resmen.burda bi arkadaşta gitmiş fitildir ilaçtır vermiş doktor. Bana ilaç vermicem dedi

evet aramızda bir gönüllü varsa onu seçsek çünkü başlığı açan yağmur eylül ocak annesi olacak.
Ben telden giriyorum annemde kaldığım icin kendi evimde olsaydim gönüllü olurdum ama telden yapamam bunu bu arada Bursa'dan olan kimse varmi ben suan Didimdeyim Bursa'dan ev aldık bu ay sonu bitecek insaAllah ve Bursa'dan doktor bulmak zorundayım

Su içiceksin dedi o kadar canım bende anlamıyorum akıntımda yemyeşil geliyo resmen.burda bi arkadaşta gitmiş fitildir ilaçtır vermiş doktor. Bana ilaç vermicem dedi
Kimi doktorlar 4.aydan sonra ilac veriyor.
Ben de o kadar halsizlik tansiyon vs soyledim ama bana da ilac vermedi doktorum.
Ama hamilelige bagli enfeksiyon cikmisti onun icin ilac vermisti.
Sen yine de baska doktora görün. Hatta özel hastaneye gitsen daha iyi olur.
Insallah sorunsuz atlatirsin ayaklarini usutme. Ben de surekli patik giyiyorum evde

Allahım birde kapıda kadının biri vardı çocuğuyla eşiyle 9 aylıkmış. Cinsiyeti öğrenmeye geldim dedi güldü. Bende alla alla söylemedilermi dedim. Gülerek yok kocam getirmedi diyo. Bana kalsa her hafta gidicem nasıl insanlar var şaştım kaldım ağzım açık kaldı

Haklısın canım 1 haftadğr incecik gezdim evde üşüdüm bide hangi akla ince giyindiysem. İnşallah yarın gidicem başka doktora. Artık bu doktora tahammül edemiyorum

kızlar merhaba bi bakar mısınız
ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??

cok gecmis olsunn. dikkat et cnmm.

ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??
Ben 6+0da bebeği gördüm ama herkesin bir olcak diye bişey yok .telaşlanma görürsün canım

Ben ilk gittim bebegi göremedik 10gün felan sonraya randövü Verdi o zaman gittik bebegi gördük 10+2 dedi Bana normal sakin ol Oda ben alttan muayene oldum.Alltan muayene Karindan muayeneye Göre Bir hafta önce görülüyo bi Daha ki randövünde görürsün bebegini

canimm endiselnmee. zaten once kese goruluyorr. sonra kalp atisi ve bebek. benimde 6. haftada sadece kesem goruldu. 9. haftada kalp atisini ve bebegi gorduk.

Canim korkma ben 6+3 de gittiğimde sadece kese vardı iki gün sonra daha iyi bir dr a gittim ultrason daha iyiydi hem bebeği hem kalbi gördük

bende de görmemişlerdi kese varsa korkma iki haftaya kadar bebişi de görürsün

Başın sağ olsun, çok geçmiş olsun.
sana da çok geçmiş olsun, mutlaka başla dr a danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…