Canim dedin mi doktora tamam kum döküyorum da ne yapmam lazim.Diğer ilçe 1 saat uzaklıkta eşimde iş için merkeze gitti. Yarın gidicem mutlaka
Canim dedin mi doktora tamam kum döküyorum da ne yapmam lazim.
Durdugun yerde mi iyilesecekmissin.
Ya da bir tavsiye vermedi mi dogal yollarla nasil tedavi olur falan ne bilim.
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım maşallah sana ve ailene :)Benim 3. Rabbim nasip ederse. 2 kizim var.
Ben telden giriyorum annemde kaldığım icin kendi evimde olsaydim gönüllü olurdum ama telden yapamam bunu bu arada Bursa'dan olan kimse varmi ben suan Didimdeyim Bursa'dan ev aldık bu ay sonu bitecek insaAllah ve Bursa'dan doktor bulmak zorundayımevet aramızda bir gönüllü varsa onu seçsek çünkü başlığı açan yağmur eylül ocak annesi olacak.
Kimi doktorlar 4.aydan sonra ilac veriyor.Su içiceksin dedi o kadar canım bende anlamıyorum akıntımda yemyeşil geliyo resmen.burda bi arkadaşta gitmiş fitildir ilaçtır vermiş doktor. Bana ilaç vermicem dedi
Haklısın canım 1 haftadğr incecik gezdim evde üşüdüm bide hangi akla ince giyindiysem. İnşallah yarın gidicem başka doktora. Artık bu doktora tahammül edemiyorumKimi doktorlar 4.aydan sonra ilac veriyor.
Ben de o kadar halsizlik tansiyon vs soyledim ama bana da ilac vermedi doktorum.
Ama hamilelige bagli enfeksiyon cikmisti onun icin ilac vermisti.
Sen yine de baska doktora görün. Hatta özel hastaneye gitsen daha iyi olur.
Insallah sorunsuz atlatirsin ayaklarini usutme. Ben de surekli patik giyiyorum evde
cok gecmis olsunn. dikkat et cnmm.Şuan sinirlerim acayip bozuk. Kum döküyomuşum. Bebeğe zararı olrmu dedim olabilir birikip taşa dönüşebilir buda zarar diyo. İlaçta vermedi. Kasıklarıma aniden sancı giriyo. Ne ultrasonla baktı ne bişey postaladı. Ağlamamk için zor tutuyorm kendimi. Ya bebeğime bişey olursa. Hemen başka doktora gidicem yarın yada p tesi
Sağol canımcok gecmis olsunn. dikkat et cnmm.
Ben 6+0da bebeği gördüm ama herkesin bir olcak diye bişey yok .telaşlanma görürsün canımkızlar merhaba bi bakar mısınız
ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??
canım o ocak annesi olacak aramızdan isteyen biri varsa o yapabilir.Kizlar bu arada tabloyu basligi acan kimse o yapabilir diye biliyorum.
Onu biliyorum da canim ilk mesaji sanırım konuyu kim actiysa o duzenleyebiliyor.canım o ocak annesi olacak aramızdan isteyen biri varsa o yapabilir.
Ben ilk gittim bebegi göremedik 10gün felan sonraya randövü Verdi o zaman gittik bebegi gördük 10+2 dedi Bana normal sakin ol Oda ben alttan muayene oldum.Alltan muayene Karindan muayeneye Göre Bir hafta önce görülüyo bi Daha ki randövünde görürsün bebeginikızlar merhaba bi bakar mısınız
ben bugün karından muayene oldum doktorun ultrasonuna göre 6+0 günlük çıktı kesem. ama bebeği henüz göremedi doktor. bu normal mi??
canimm endiselnmee. zaten once kese goruluyorr. sonra kalp atisi ve bebek. benimde 6. haftada sadece kesem goruldu. 9. haftada kalp atisini ve bebegi gorduk.kızlar merhaba bi bakar mısınız
Canim korkma ben 6+3 de gittiğimde sadece kese vardı iki gün sonra daha iyi bir dr a gittim ultrason daha iyiydi hem bebeği hem kalbi gördükkızlar merhaba bi bakar mısınız
bende de görmemişlerdi kese varsa korkma iki haftaya kadar bebişi de görürsünkızlar merhaba bi bakar mısınız
Başın sağ olsun, çok geçmiş olsun.Kızlar Ramazan'ınız hayırlı olsun ben bebeğimi kaybettim dokuzuncu haftada kalbi durmuş salı kontrole gittiğimde öğrendim küretaj oldum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi sağlıkla hayırla geçsin süreciniz inşallah
sana da çok geçmiş olsun, mutlaka başla dr a danış.Şuan sinirlerim acayip bozuk. Kum döküyomuşum. Bebeğe zararı olrmu dedim olabilir birikip taşa dönüşebilir buda zarar diyo. İlaçta vermedi. Kasıklarıma aniden sancı giriyo. Ne ultrasonla baktı ne bişey postaladı. Ağlamamk için zor tutuyorm kendimi. Ya bebeğime bişey olursa. Hemen başka doktora gidicem yarın yada p tesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?