aa. cok uzucuu. aslinda cok iyi bir hastanedir. abim orda göz ameliyati olmustu. cok uzucü alla.arkadaşlar şu haberi okudunuz mu bilmiyorum ama benim kanım dondu. çok meşhur bir hastanedir ankarada.
https://eksisozluk.com/9-nisan-2017-koru-hastanesi-rezaleti--5373465?a=popular&p=1
cok takmaa canmm kafana. benim teyzem 39 da hamile kaldi 40 yasinda doguma girdi.. taramalari yaptrdi amniyo sentez yaptrdi hic bisey cikmadi. kizi da cok sukur sagliki cin gibi bir kiz. allh buyuk canmm. hic korkmaa.Allahım inşallah böyle bir sınava tabi tutmaz canımAma eşim bu yaştan sonr çocukta sorun olabilir diye çocuğa çok sıcak bakmadığından dolayı, hamilelik öncedinde benden söz istemişti, sağlıksız bir hamilelik olduğunu öğrenirsek illa doğuracağım diye ısrar etmeyeceksin diye..Bende tamam demiştim..Ama iş başa düşünce Allah kimseye yaşatmasın öyle bir durum olursa naparım hiç bilmiyorum Bu saatten sonra çocuk sahibi bidaha olamam heralde..Allahım kimseyi bu kararla sınamasın inşallah
Aile hekimi bakmıyor maalesef...Kızlar Rubella vs tarzı testleri Aile hekimi isteyebilir mi? Yoksa Kadin dogum randevusu mu gerekli fikriniz var mi?
Biz 2'li testi es geçip direk harmony yaptırdık. Sonuç iyi çıktı.Şimdiki yeni gündemimiz 2li test olacak sanırım..Ben 39 yaşında olduğumdan zaten yaşdan dolayı riskim otomatik artacak..Bunun stresi bendede çok fazla..Ama geçen gün burda bir arkadaştan duyduğum ve en son doktoruma gittiğimde onunda bahsettiği bir test varmış..Sonrasında bende netten çok araştırdım birçok kişi bunu yaptırıyor, özellikle yaş 35 den büyükse..Kanla yapılan bir test..Yapıldığı ülkeye göre 5 değişik adı var..En yaygını sanırım HARMONY TEST..Kan alınıp yurtdışına gönderiliyor ve ortalama 10 gün içinde sonuç geliyor ve doğruluk oranı %99.7 gibi çok yüksek bir oran..Tek sorun testin çok pahalı olması..Ortalama 2000-2500tl civarında..Benimde kafam karışık ama bu testi yaptırmassamda içim rahat etmeyecek gibi..Sizlerinde araştırmasını öneririm..Ama benim için önemli değil diyenler bence 2li test bile yaptırıp boşa stres yaşamasınlar..Allah hiçbirimizi bebeğimizin sağlığıyla sınamasın inşallah..Çok zor bir süreç..
Biz 2'li testi es geçip direk harmony yaptırdık. Sonuç iyi çıktı.
Yasadiklarini okudum gercekten cok uzuldum. Biz hayatimizdaki herseye dikkat ediyoruz bebeklerimiz icin onlar bize telafisi olmayan hatalarla omrumuzu gecirmemize mahkum ediyo. O bebegin akibeti ne oldu acaba?arkadaşlar şu haberi okudunuz mu bilmiyorum ama benim kanım dondu. çok meşhur bir hastanedir ankarada.
https://eksisozluk.com/9-nisan-2017-koru-hastanesi-rezaleti--5373465?a=popular&p=1
Hayırlı olsun cinsiyet icinde bilgi verdiler mi?Biz 2'li testi es geçip direk harmony yaptırdık. Sonuç iyi çıktı.
benım ızın bıtınce semıneri saymazsam 2,5 ay kalıyor okulun kapanmasınaAYnen bir kaç hafta kalıyor. Raporla halledebiliriz heralde ya sıkıntı olmaz
5 hafta kalıyormuş yanlış hesaplamışım o da bı sekılde halledeılır mazeret ıznı rapor vs ilebenım ızın bıtınce semıneri saymazsam 2,5 ay kalıyor okulun kapanmasına
o kadar rapor nasıl alınır bılmıyorum
Biz 2'li testi es geçip direk harmony yaptırdık. Sonuç iyi çıktı.
selam kızlar nasılsınız :)
benim geçen haftadan beri kahverengi lekelenmem geliodu , doktorum kırmızı değilse korkma dedi. gayet sakindim taki dün kırmızı gelene kadar :) hemen gel dedi gittik şükür bi sorun yokmuş, ilişkiye biraz ara verin bi zahmet dedi
Ah su erkekler hocam bide ona soyleyin demek lazim.selam kızlar nasılsınız :)
benim geçen haftadan beri kahverengi lekelenmem geliodu , doktorum kırmızı değilse korkma dedi. gayet sakindim taki dün kırmızı gelene kadar :) hemen gel dedi gittik şükür bi sorun yokmuş, ilişkiye biraz ara verin bi zahmet dedi
zaten direk sordu ilişki mi oldu diye :) eşimle aynı anda onun yüzünden diye birbirimizi gösterdik , adam koptuAh su erkekler hocam bide ona soyleyin demek lazim.
Gecmis olsun diyelim. Herkes dikkat etmeli.zaten direk sordu ilişki mi oldu diye :) eşimle aynı anda onun yüzünden diye birbirimizi gösterdik , adam koptu
aynenn canım :)Gecmis olsun diyelim. Herkes dikkat etmeli.
Türkiye'de yasal olmadığı için söylemediler maalesef.Hayırlı olsun cinsiyet icinde bilgi verdiler mi?
selam kızlar nasılsınız :)
hemen ardından değil ama ertesi gün geldi cnm , teşekkürler :)Geçmiş olsun cnm ilişkiden sonramı geldi kırmızı
hemen ardından değil ama ertesi gün geldi cnm , teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?