• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canım ben 37 ye kadar çalışınca doğumdan sonra 8+5 hafta diye biliyorum. Doğum öncesi 8 haftanın 5 haftası kalıyor 3 haftasını kullanıyoruz kalan 5 haftayı da doğum sonrası olan 8 haftaya ekliyorlar. Ben mi yanlış hatirliyorum acaba ama ben 13 hafta diye biliyorum toplamda. O da 37 ye kadar çalışırsan
Aynen öyle canım
Daha çok olsa keşke 13 hafta iznimiz o da çalışırsak

Cnm 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 37ye kadar çalışınca da 5 hafta da ordan gelir 37den sonra 16 hafta+ 5 hafta olur
Kalan süre de rapor fln idare edecem dıye düşünüyorum ben
Siz de mi öğretmensiniz? Bende düşünüyorum acaba o kadar rapor alabilir miyim diye:anne:

ay canım benim de adetime on gün kala oldu ya böyle bir şey bilmiyorum yaşayan arkadaşlar var mı meraktayım yani
2 adet araligin uzun mu peki? Oyleyse yerlesme kanamasi olabilir.
Degilse de olabilir tabi belli olmaz.
Hic test yaptin mi

Kızlar merhaba net paketim yoktu pek giremedim. Ağzımda çok kötü bir tat var ve mide bulantımın sebebi şuan bu tat. Yemeklerin tadı yok resmen. Sürekli kalkıp dişimi dilimi fırçalıyorum ama gecmiyoo. Bu şekilde olan varmı

hanımlar yerleşme kanaması yaşayan var mı

Canım burda bi çoğumuzun kanaması lekesi oldu şimdilik herkes iyi elhamdulillah kimisi yerleşme sesi kimisi düşük tehlikesi dedi benim bi kere bayrak kırmızısı kanamam oldu bi çok kez kahverengim oldu şimdi 12 haftalık olduk kesildi elhamdulillah 3 aydır yatıyorum ama ağrılar devam ediyor

Kızlar merhaba net paketim yoktu pek giremedim. Ağzımda çok kötü bir tat var ve mide bulantımın sebebi şuan bu tat. Yemeklerin tadı yok resmen. Sürekli kalkıp dişimi dilimi fırçalıyorum ama gecmiyoo. Bu şekilde olan varmı

Bende aynıyım canım Ve ağzımın tatsızlığına rağmen aşırı yiyorum

Canım burda bi çoğumuzun kanaması lekesi oldu şimdilik herkes iyi elhamdulillah kimisi yerleşme sesi kimisi düşük tehlikesi dedi benim bi kere bayrak kırmızısı kanamam oldu bi çok kez kahverengim oldu şimdi 12 haftalık olduk kesildi elhamdulillah 3 aydır yatıyorum ama ağrılar devam ediyor
çok geçmiş olsun canım hayırlarla sağlıcakla evladını kucağına alırsın inşallah amin..
adet tarihinden önce olan kanamalara yerleşme kanaması deniyormuş heralde canım araştırıyorum başına gelenler var mı diyorum sevinsem mi acaba hamile miym diyorum

Doktorum bana daha 4 haftalıkken demişti.. İlişki şimdilik yasak diye. Bizde dinledik doktoru ama lekelenmem oldu yinede.. :KK43: Artık bir şey demiyor ama tedbiri elden bırakmamak dikkat etmek gerek.
Bize bişi dememişti, bnmde lekelenmem var halada devam edio alıştm artık :))

Bize ağrı ve kanama yoksa ilişkide sınır yok dedi ama biz bi kere yaptık sonra da eşim tedirgin oldu zarar verdiğini düşündü:kızgın: ama bi sorun olmadı lekelenme filan halen çekiniyor dr sor diyor kendisi sormaya utanıyor bende utanıyorum öyle arada kaldık. 25 mayıs kntrolümüz var sanırım 10. Haftayı dolduruyorum bakalım öğrenicez. İki gündür halsizliğim baş ağrım oluyor bunları söylicem doktoruma... bi de cinsiyeti merak ermeye başladım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Evet ya bnm drumda öle diodu , kanama olunca bi durun dedi :halay:
Ohooo cinsiyete daha çokk var :)

Meraba Canm sanırım ben de oldu döngüme 7 gün vardı bi iki damla geldi, adetim erkn gelck sandım... darısı sana inşşh
ay gerçekten mi canım ya ay inşallah bende de çok az geldi adetime 9 gün kala oldu...
ay hayırlarla sağlıcakla benim de bebeğim canımın içindedir canıma can katmıştır inşallah amin..

Canim benimki yerlesme kanamasi miydi bilmiyorum ama adet gunumde 3 damla kadar kahvemsi akintim olmustu.
Bnmde adet döngüm boyunca 5 gün kahve lekelenme oldu doktor progestan verdi adet donemi bitti lekelenme de bitti doktora yerleşme kanamasıydı demekki dedim
İlki düşük olunca doktor bunda lekeyi duyunca hemen rapor verdi iğne yaptı sağolsun

Back