2017 Aralık Anneleri

Cok geçmiş olsun cnm.. Rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin insAllah

Canım benim çok geçmiş olsun Aynı şeyi bende yaşadım o yüzden ruh halini çok iyi tahmin edebiliyorum..Allah sabrını veriyor bir şekilde ama yinede zor tabi..Bende bu yavrumla acımı unutmaya çalışıyorum..Sende en kısa sürede yine güzel haberle gelirsin inşallah..Bizi haberdar et canım Dualarımız seninle..

Kızlar birşey sorucam ara sıra sol tarafımda böyle pıt pıt birşey atıyor neden ve sizdede oluyormu
Göz seğrimesi gibi minik hareketler bazen bendede oluyor canım..Ama millet 16.haftadayız hissedemiyoruz henüz diyorlar..Başka bişey heralde bizim hissettiğimiz:)

Canlarım destek ve dualariniz için çok teşekkür ederim saglikla kucaginiza alırsınız inşallah bebeklerinizi. Yazmasam da arada güzel haberlerinizi okurum.

annekusu canim bekliycem 1-2 ay vücudum toplansin doktor onay versin o zaman basliycam tekrar belki tedavisiz kendisi geliverir melegim.

trkn0709 M Mucizem2017 canim inşallah en hayırlı zamanda burada hamile olduğumu sizinle paylasirim tekrar.

minnak canim inşallah senin gibi benim de cabucak gelir bebegim.

angel_lovee daha önce yapmistim tekrar yaparim inşallah sogan kürünü canim.

Göz seğrimesi gibi minik hareketler bazen bendede oluyor canım..Ama millet 16.haftadayız hissedemiyoruz henüz diyorlar..Başka bişey heralde bizim hissettiğimiz:)
Ben de bebeğin hareketleri olduğunu düşünmüyorum canım ultrasonda bile hareketler tam net değilken bizim hissetmemiz mümkün değil. Ama bebeğin bulunduğu noktada oluyor bence o segirmeler ve yine bebekle alakalı olduğunu düşünüyorum. Belki kese büyürken rahim uyarıliyor belki kan akışı o bölgede fazla bilmiyorum. Ama hamile kalmadan önce bu tip.şeyler hissetmiyorduk nihayetinde :))

Olabilir cnm fakat insan hissetikçe hoşuna gidiyor belki biz erken hissediyoruz olamazmı

Olabilir cnm fakat insan hissetikçe hoşuna gidiyor belki biz erken hissediyoruz olamazmı
Kıyamam sana :)) inşallah öyledir biz erken hissediyoruzdur canım. Öyle değilse de hayırlısıyla bebeklerimizin hareketlerini hissetmeyi hepimize nasip etsin Rabbim

Allahin izniyle bir sıkıntı olmadan görürsün melegini canim.
Rahatlat kendini.
Lekelenmeyi de sordum hamilelikte o da olur dedi bana.
3hafta sonra tekrar gidicem insallah bende

Aynen cnm doktorlar kırmızılar olmadığı sürece normal diyor ama bizleri yinede korkutuyor o durum inşallah bir daha yaşamayız

Kıyamam sana :)) inşallah öyledir biz erken hissediyoruzdur canım. Öyle değilse de hayırlısıyla bebeklerimizin hareketlerini hissetmeyi hepimize nasip etsin Rabbim

Amin cnm rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese

Aynen canım bebekle alakalı bencede..Bundan sonraki gittiğin haftalardaki kontrollerinde bebişinin hareketlerini tahmin edemeyeceğin kadar net göreceksin Allahın izniyle Ben geçen hafta gittiğimde artık tüm hareketleri netleşmişti..Hareketlerini gördükçe bebeğine daha çok bağlanıyor insan..Allah hepsini nazarlardan korusun:)

Öylemi bilmiyordum cnm benimde 1 haftadır ara sıra oluyor çok hoş oluyor insan :)

Bende bebeğin hareketi olduğunu düşünmüyorum ama bebekle alakalı olduğuna eminim o düşünce bile insanı gerçekten mutlu ediyor :) bu cinsiyet olayını da ilk defa bende annemden duydum hayırlısı olsun hepimiz için çok.merak ediyorum bende :)

Kizlarr neler yapiyosunuz? Bayadır yazamadım buraya.. hamilelik zorladı biraz beni.. halsizlik gece bulantılari derken 10. Haftayı devirdik. 2 hafta sonraya ikili test e giricez bakalım. Sağlık haberlerini alırım inşallah. Sizlerde durumlar ne cinsiyet öğrenen yok değil mi henüz? Dün yine bi şansımı deneyeyim dedim ama 10. Hafta da tüm bebekler erkeğe benzer dedi doktorum bakalım sonuç ne olacak heycanla bekliyorum:)

benımkıde muhtemelen gerı atar oyleyse ama 13++1 14 . hafta bası oluyor doktorun bılıyormu o tarıhe randevu aldıgını canım
yok konuşmadım ama gitmeden önce bir sorarım olmazsa bir kaç gün ertelerim... ama aralar çok fazla insan bekleyemiyor değil mi :)

Ay hadi inşallah canım. Geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde hareketleri biraz daha görmüştüm ama dün özelde tahlil için gittiğim doktorun ultrason unda pek hareket göremedim. Belki uyuyordu bilemedim. Belki usg cihazı ile alakalıdır. Kendi doktorum cerrahpaşada ama ona rağmen usg cihazı ozeldekinden daha kaliteli geldi bana :))

Gecmis olsun Insallah sag saglim Sen ve bütün Anne adaylari dogum yapar simdilik Bebek var onun arkasina siginiyoruz Bebek oluncada sütüm kesilmesin diye yeriz:))

Yok artık randımanlıyım cünkü ilkinde küçüktüm yedim şimdi biliyorum sütte en önemli şeyin su olduğunu :) sağ Salim dogsunlarda Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…