Sürekli yanlizim Ondan böyle takiyorum evdeyim can sikintisi bi yerde cikiyoKorkma bir sey olmaz insallah. Surekli diken ustunde olmak da iyi degil. Allah korusun bebegini.
Hamilelige stres iyi gelmez canim.
Hastaligin icin de cok gecmis olsun dikkat et kendine.
Bol Bol dinlen bi sey olmaz Allahin izniyleArkadaşlar 8+4 teyim;bugün kahverengi lekelenmem olduPanikledim ama doktorum gelmene gerek yok, ayakta çok kalma dedi. Progestan verdi kullanmam için..Siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Nolur dua edin bana..Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım...
Valla ben okadar dayanamıyorum..Farklı bir hastaneden randevu alıp illa görme ihtiyacı hissediyorum bebeğimi..Acaba benmi fazla evhamlıyım bilemedim6 hafta Sonra gel dedi Bana haziranin 20 sine kontrol iki haftayi zorla gecirdim insallah öbür haftalarda gecer benim icime kiz doguyo rüyamdada hep erkek cocuk görüyom
Hepimizin korkulu rüyası bu lekelenmeler canım..Benimde adetime 3 gün varken hafif oldu, bağlantısı varmı acaba, yoksa olacağımı geldi bilemedim..Allaha emanet tüm miniklerimiz..Amin inşallah..doktorla görüştüğümden beri bitek ihtiyaçlar için kalkıyorum..Burada okuduğum kadarıyla özellikle adet haftalarında (benim de tam adet haftam) olabiliyormuş..Allah'a emanet bebişlerimiz..
Çalıştığım için sürekli izin alma imkanım olmuyor ama ben de sizin gibiyim. Rüyamda ultrasonla bebeğimi görmek için baya çaba veriyordum. Ev hanımı olmuş olsam devamlı giderdim galiba en azından devlet hastahanesine.Valla ben okadar dayanamıyorum..Farklı bir hastaneden randevu alıp illa görme ihtiyacı hissediyorum bebeğimi..Acaba benmi fazla evhamlıyım bilemedim
Sıcak su ile duş almıyorsunuz dimi kızlar? Çok çok tehlikeli malum düşük riski sebebi..Çok sıcak suyla duş alıyorsanız tansiyonunuzda düşer..Allaha emanet..Aynen canim.
Dusta ben de bir garip oluyorum. Otura otura banyo yapiyorum bitse de kurtulsam moduna giriyorum surekli. Cikinca da iki saat uzaniyorum
Hepimizin korkulu rüyası bu lekelenmeler canım..Benimde adetime 3 gün varken hafif oldu, bağlantısı varmı acaba, yoksa olacağımı geldi bilemedim..Allaha emanet tüm miniklerimiz..
Cok sicakta yikanmam canim. Ama ben hamile kaldigimdan beri cok usuyorum ya. Surekli battaniye altindayim.Sıcak su ile duş almıyorsunuz dimi kızlar? Çok çok tehlikeli malum düşük riski sebebi..Çok sıcak suyla duş alıyorsanız tansiyonunuzda düşer..Allaha emanet..
Ogluma hamile iken olmustu alerji gibi surekli hapsirma ve tikaniklik simdiye kadar cok yogun olmadi dun gece uykumdan uyandim nefes alamadim ben zaten en cok burun tikanikligindan korktum ölecek gibi hissediyorum bayagi korkuyorumEvet canım..Burda birçok kişinin ortak sorunu burun hassasiyeti..Hapşurmaların artması..Tıkanıklık ve de hafif kanama..Bende yaşadım hepsini..Buda bizim meşhur hormonların azizliğiymiş yani
Bizde öyleyiz ilk bebegimiz Ama napalim Burasi türkiye degil benim ayagima Kramp girmisti Sol ayagim Borden tutmadi Bana diyoki Neden geldim agri kesici yutsaydin kizdilar oradada bi kadini vardi agrisi oldukca agri kesici yutmustu 4 5 tane ilgilenmediler onunla kusuyordu Orada resmen zehirlenmis kadin onunla bile ilgilenmiyorlardiValla ben okadar dayanamıyorum..Farklı bir hastaneden randevu alıp illa görme ihtiyacı hissediyorum bebeğimi..Acaba benmi fazla evhamlıyım bilemedim
Gecmis olsun insallah cabuk gecer acil sifalar...aşırı bulantı yorgunluktan bugün eşim hast kaldırdı beni kızlar serum felan takıldı sabahtan beri yatıp dinleniyorum bebişimi gördüm çok şükür gayet iyi ama ben bitmiş durumdayım
gecmisolsunn canmm. dikkat et kndinee.aşırı bulantı yorgunluktan bugün eşim hast kaldırdı beni kızlar serum felan takıldı sabahtan beri yatıp dinleniyorum bebişimi gördüm çok şükür gayet iyi ama ben bitmiş durumdayım
bndee coook usuyorumm canmm. sozde hamileleri sicak basarmiss. yokk hic yasamadimm ozellikle ayaklarim donuyor.hele bugun alttan tayt faln da giydim. battaniye ile oturuyrumm. bn usuyrum diye kizimada cok giydiriyorum.kizim da tam tersi terliyorr. :)Cok sicakta yikanmam canim. Ama ben hamile kaldigimdan beri cok usuyorum ya. Surekli battaniye altindayim.
Dusta da bazen cok usuyorum.
Yine de asiri sicak banyo yapmam
Bende üstümü sürekli acarim üsümeyle bi uyanirim 10 dakika resmen dislerim titrer sogukta Karin kismim cok sicak yaniyo resmen nedensegecmisolsunn canmm. dikkat et kndinee.
bndee coook usuyorumm canmm. sozde hamileleri sicak basarmiss. yokk hic yasamadimm ozellikle ayaklarim donuyor.hele bugun alttan tayt faln da giydim. battaniye ile oturuyrumm. bn usuyrum diye kizimada cok giydiriyorum.kizim da tam tersi terliyorr. :)
Cok sicakta yikanmam canim. Ama ben hamile kaldigimdan beri cok usuyorum ya. Surekli battaniye altindayim.
Dusta da bazen cok usuyorum.
Yine de asiri sicak banyo yapmam
. Ben de çok üşüyorum . Sanırım iyi beslenmediğimiz için ... Hatta dün kombiyi bile açtırdımgecmisolsunn canmm. dikkat et kndinee.
bndee coook usuyorumm canmm. sozde hamileleri sicak basarmiss. yokk hic yasamadimm ozellikle ayaklarim donuyor.hele bugun alttan tayt faln da giydim. battaniye ile oturuyrumm. bn usuyrum diye kizimada cok giydiriyorum.kizim da tam tersi terliyorr. :)
ayy. bnimde acasimm var valla. evet beslnmeylede alakali bnce. cunku benim demir vitaminim cok dusuk. ilac kullniyorumm.. Ben de çok üşüyorum . Sanırım iyi beslenmediğimiz için ... Hatta dün kombiyi bile açtırdım
Geçmiş olsun canımArkadaşlar 8+4 teyim;bugün kahverengi lekelenmem olduPanikledim ama doktorum gelmene gerek yok, ayakta çok kalma dedi. Progestan verdi kullanmam için..Siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Nolur dua edin bana..Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?