amin canimm. allh yasatmasin kimseyee..... tekrar gecmisolsunn.Şükür canım şuan istirahat ediyorum daha iyiyim..Çok stres yaşadık ama Allah kimseye yaşatmasın..
Bende duramıyorum valla almak istiyorumBiliyorum erken ama bugün bebek alışverişi yapmaya niyetliyim. 1-2 parça bişey alcam
Evet aktarda.Duymuştum cnm onu da aktarda mı satılıyor peki
Günaydın arkadaşlar..Sabah 4 e kadar acillerdeydik dün geceDün biraz arabayla fazla gezindik, yoruldum heralde ondanmıdır nedir akşam 3-4 haftadan sonra yine kahverengi lekelenmem oldu..Tabi biz 1 tanede kaybımız olduğu için evham yaptık yine..3.hastanade dandik bir ultrason cihazında muayene olabildim çok şükür..Doğum hastanesi güya ama milattan öncesinin cihazlarına mecburlar hala..Şaka gibi..Diğer acillerde adı acil..kimse tınlamıyor..Allah ciddi bi sorunda mecbur etmesin yoksa özellikle h.sonuysa muhatap yok..21.yy da inanılacak şey değil..İnsana değerin sıfır olduğunu bikez daha anladım..
Bugün yine ilk zamanlardaki lekelenme dönemine döndüm canım..Full yatış..Annem ve kayınvalidem eve geldi yardımcı oluyolar sağolsunlar..Şuan lekelenme %90 bitti gibi ama yinede endişelerim bitmedi canımCnm geçmiş olsun nasıl oldun
Gözüm pembeye kayıyor ama beyaz bişeyler bakıcam bugün cinsiyetsiz olsun diye
Amin inşallah cnmcok gecmisolsun canim. simdi nasilsinn.
biraz daha sabr etmeliyiz canmm. gececek hepsii ins.
Bugün yine ilk zamanlardaki lekelenme dönemine döndüm canım..Full yatış..Annem ve kayınvalidem eve geldi yardımcı oluyolar sağolsunlar..Şuan lekelenme %90 bitti gibi ama yinede endişelerim bitmedi canım..Dünkü ultrason inanılmaz kalitesizdi ben hiç bişey göremedim bebişiminin durumuyla ilgili..Sadece doktorun ben görüyorum demesiyle eve döndük..Allah acılarını göstermesin..
Önce özelleri dolaştık canım, şaka gibi onlar hiçbişey yapamadılar..Çınarlı doğum ve Egepol hastanesi hiçbişey yapmadı..Tepecik veya buca doğum hastanesine gidin dedi hepsi..Sağlık rezaleti başka hiçbişey değil canımAmin cnm sakın kalkma yat sürekli Allaha emanetsin özele gitseydin cnm bakmadılarmı
Önce özelleri dolaştık canım, şaka gibi onlar hiçbişey yapamadılar..Çınarlı doğum ve Egepol hastanesi hiçbişey yapmadı..Tepecik veya buca doğum hastanesine gidin dedi hepsi..Sağlık rezaleti başka hiçbişey değil canımAllah kimseyi çaresiz bırakmasın..
Benim ki 16 bucuk aylik simdiki de 11 +5cnım kusura bakm agec gordum kızım 11.5 aylık karnımdakı de 7+5 canım senınkı
Benim de bazen adet sancısı gibi geliyor ama fazla sürmüyor. Ins bu lekeler de normaldir de perşembe günü biraz daha büyümüş görürüm fasulyeyi:))Aynen bende mutlu oluyorum küçük bir belirtide:) bende istahsizlik halsizlik ön planda. Kusma hiç olmadı. Kasiklarimda baskı şeklinde ara sıra ağrı oluyor
Kızlaar,9+1 deyim,benim sümüksü bir akıntım geldi bugün,sarımsı,hatta bi küçük parçacık sanki açık kahve gibiydi de,sanki geçen hafta da gelmişti ,korkuyorum ama sanki burlarda görmüştüm oluyor diye,şimdi okıdum bir sürü ama bulamadım,yaşayan var mı???
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine hic bisey yapma yat dinlen sürekli Allah in izniyle birşey olmaz inşallahBugün yine ilk zamanlardaki lekelenme dönemine döndüm canım..Full yatış..Annem ve kayınvalidem eve geldi yardımcı oluyolar sağolsunlar..Şuan lekelenme %90 bitti gibi ama yinede endişelerim bitmedi canım..Dünkü ultrason inanılmaz kalitesizdi ben hiç bişey göremedim bebişiminin durumuyla ilgili..Sadece doktorun ben görüyorum demesiyle eve döndük..Allah acılarını göstermesin..
bndee oyleydimm canimm. 1 ay kadar surduuu. simfi biraz daha iyiyim. demirim coook dusukk. ilac kullniyorumm. ve ilk gebeligimde hic boyle olmamistimm.cok iyiydimmm.boylee baygin gibi yatiyordumm. kizima sut bile veremiyrdumm. ama 4-5 gundur daha iyiyim. gececek artik ins. sende sabrli ol gececk hepsii.Arkadaşlar ya çok halsizim..ve böyle hasta gibi olmak berbat bişey..midem aşırı bulanmiyordu ama şimdi kokular aşırı rahatsız ediyor ve bulantiyi tetikliyor.hakikaten çok sinir bozucu..günlük yaşam çok etkileniyor.normalde kan değerlerimde bi sorun yok..herşey olması gerektiği gibi.yani halsiz hissetmeme sebep yok...galiba degerler normal olsada hamilelikte bunlar normal..ilk çocuğum..Hamilelikte bu durumu kimler yaşıyor.?yaşamınızı nasıl devam ettiriyorsunuz?
Hadi nasıl başa çıktığınızı yazın..bana destek olun
hep bilinc altimiz yapiyor bunlarii. korkuyruz tedirginiz ya hep kndan. ferah tut icinii.Bebişimi çok düşünüyorum. Ya merak hepsi. Dün gece rüyamda gördüm kızım oluyordu. Adını Zeynep koymak istiyordum ama doğunca vazgeçtim sare adı dedim. Sonra mezarlığa gittik o arada kızımı bir adam kaçırdı. Bağırdım kimse bana yardım etmedi. Çok üzgün bir şekilde uyandım
Kader arkadaşım aramızda 2 gün var bugün 10+6 olduk ve o anormallik bendede varBenimki şu an 10+2 günlük canım hala hiç bulantım falan Yok kızlar yazdıkça bende diyorum bende mi anormallik:)
Bizde bugün 10+6 olduk ve bende sizin gibiyim bulantı falan hiç olmadı çok şükür. Ama burayı okudukça evham yapıyorum acaba terslik mı var diyorum. Sizin gibileri görünce rahatliyorum kader arkadaslarim :) cinsiyet ne hissediyorsunuz bana hep erkek gibi geliyor ama hayırlısı olsun tabi ilk bebeğim olacak inşallahKader arkadaşım aramızda 2 gün var bugün 10+6 olduk ve o anormallik bendede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?