How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba :emir_bebek: bugün doktorum tahminde bulundu.goruyorum söylemeyecektim ama içimde tutamıyorum dedi :21: erkek cinsiyeti dedi:nazar:tabi yanılma payı da var...erken söyledi hatta dedi çok erken gördüm dedi.bakalim kızlar 2 hafta sonra tekrar gidicez :anneadayı:

Kızlar merhaba :emir_bebek: bugün doktorum tahminde bulundu.goruyorum söylemeyecektim ama içimde tutamıyorum dedi :21: erkek cinsiyeti dedi:nazar:tabi yanılma payı da var...erken söyledi hatta dedi çok erken gördüm dedi.bakalim kızlar 2 hafta sonra tekrar gidicez :anneadayı:

Maşallah sübhanalla çok erken tahminde bulunmuş. Ultrason cihazı herhalde baya kaliteli:)

Kızlar bence aralık ayı erkek bebek çoğunlukta:)))))

Maşallah sübhanalla çok erken tahminde bulunmuş. Ultrason cihazı herhalde beta kaliteli:)

Kızlar bence bu sene erkek bebek senesi:)))))
Evet benim doktorum baya erken tahminde bulunuyor.bazen tutuyormuş bazen yanlış çıkabiliyormuş.bizde çok kaptırmak istemiyoruz.yanilma payı da var diye :anne:ama insan merak ediyor

Hayırlı olsun canım :KK66: Ne kadarlık oldunuz bugün ?

Hayırlı olsun canım beraber erkek bebek bekleyeceğiz o zaman

Benim 6. Haftada başlamıştı

benim 6. haftada baslamistii canimm.

ben şuan şanslı sayılırım sanırım. benim kontrolüm taa cuma günü vakit geçmek bilmiyor :/ henüz sadece keseyi gördüm.

Canım otomatik hesaba göre hesaplanmiyor eğer 28 gün yani 4 hafta olarak hesaplarsan yanılırsın hamilelik 30 gün üzerinden hesaplanır. Yoksa 9. Aya geldiğimizde 11 aylık hamile oluruz :)) adetin üzerinden kaç gün geçtiğini hesaplarsan yanılırsın. Ayrıca mide bulantinin olmaması seni tedirgin ediyor anlıyorum çünkü hepimiz bi tedirginliği yaşadık kimimizin geç başladı. Mesela benim 7. Haftaya girdiğimde başladı. Şimdi bazen bulantım geçse bile tedirgin oluyorum. Ama şunu dicem bulantınin sağlıklı gebelikle hiç bir ilgisi yokmuş. Hiç bulantısı olmayıp sağlıklı gebelik geçiren bir çok arkadaşımız var burada. Belki sen de o şanslı kesimdensindir:))

haklısın canım. son adetimi girdim siteye 6. hafta da görünüyorum bu doğru ama dimi?
evet bulantım yok diye biraz tedirginim. daha da beteri çok feci yemek yiyorum eşim şokta 2 kg aldım bile. sanki doymuyorum.

Durmadan bişeyler yemek istiyorum. Sanırım midemde karadelik var yediğim hiçbirşey beni tok tutmuyor :KK48:

gel bana sor :( 2 kg aldım bile ben

ayyy cok heyecnlii.. darisii bizee. ama bn devlet hast. gudiyorum:( :( ultrason cihazlari coook kotuuu. kalp atisi bile duyamadik sesi bozukmus. sadece ultrason ekranindan gosterdi. 2 li tarama sonucunu aldiktan sonra ozele gitmeyi dusunuyorumm. belki o zamn ogrenebilirimm.

Günaydın ben de eskiye nazaran çabuk yoruluyorum aynen kendimi dinliyorum dinlenip devam ediyorum.
Ben de soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullanıyorum hatta az önce sürdüm.Kakao yağını da tavsiye ederim kullanan memnun kalan çok arkadaşım var ancak katı olacak.
Duymuştum cnm onu da aktarda mı satılıyor peki

ayyy cok heyecnlii.. darisii bizee. ama bn devlet hast. gudiyorum:KK43: :KK43: ultrason cihazlari coook kotuuu. kalp atisi bile duyamadik sesi bozukmus. sadece ultrason ekranindan gosterdi. 2 li tarama sonucunu aldiktan sonra ozele gitmeyi dusunuyorumm. belki o zamn ogrenebilirimm.
Bencede canimm tarama sonucunu alıp git özele.hem doktorun tahminde bulunur.:)

merhaba kızlar :) :nazar::anneadayı:
benim adetim bugün 10 gün gecikmiş hali yani 6. hafta oluyor otomatik hesaba göre. bulantım hiç yok benim. sizin bulantılarınız ne zaman başladı? aranızda bu haftada bulantısı başlayan oldu mu??? :KK51:
Canım 6 haftada tam 6. Haftayı doldurmuyoruz mesela ben 8+3 teyim ama 9. Hafta gözüküyor 9. Haftadan gün aldım yani. Senin de şuan 5 haftalık bir kaç günlük olması lazım diye tahmin ediyorum bu durumda bulantı için henüz erken :)) kadınların yüzde 10u bulantı çekmezmiş bu durumda yüzde 90 bulantıların 6.hafta dolarken baslayacaktir:)) bir hafta filan daha rahatsin canım dilediğin gibi ye iç:)) bu arada beni yanlış anlama seni korkutmak için söylemiyorum evet bulantilar çok zor ama bebeğin aklına gelince vız gelicek:) olmazsa da endişelenme herkeste olmuyormuş dediğim gibi belki yüzde 10luk kesimdesindir:)

Hadi hayirlisi olsun ben de cok merak ediyorum rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayı nasip etsin insallah

Canım 6 haftada tam 6. Haftayı doldurmuyoruz mesela ben 8+3 teyim ama 9. Hafta gözüküyor 9. Haftadan gün aldım yani. Senin de şuan 5 haftalık bir kaç günlük olması lazım diye tahmin ediyorum bu durumda bulantı için henüz erken :)) kadınların yüzde 10u bulantı çekmezmiş bu durumda yüzde 90 bulantıların 6.hafta dolarken baslayacaktir:)) bir hafta filan daha rahatsin canım dilediğin gibi ye iç:)) bu arada beni yanlış anlama seni korkutmak için söylemiyorum evet bulantilar çok zor ama bebeğin aklına gelince vız gelicek:) olmazsa da endişelenme herkeste olmuyormuş dediğim gibi belki yüzde 10luk kesimdesindir:)

inanır mısın bunu da bilmiyordum demekki ben daha 5 haftalığım :KK48:

demekki şuan 5 hafta 3 günlük mü oluyorum ben çünkü şuan 10 gün geciktiğim için?

ay bulantı gelse daha iyi diycem başıma gelceği bilmediğimden çünkü böyle boğaz olmaz olsun yani bi söylesem neler yiyorum :( annemin çok aşırı bulantıları olmamış inşallah ona çekmişimdir ama iştahım biraz durulur inşallah. çok teşekkür ederim beni çok aydınlattın Allah razı olsun canım ya :dua:

Kizlar 8 haftam benim.ama cok mitsuzum.esimle tartistik.ne var ne yok kustu.meger cocugu ben istedigim icin yapmis.ilk bebegimiz olcak daha.aglamaktan helak oldum.kimseyede anlatamiyorum.kapiyi vurdu cikti.cok kotuyum kizlar.napim ben simdi.

Kizlar 8 haftam benim.ama cok mitsuzum.esimle tartistik.ne var ne yok kustu.meger cocugu ben istedigim icin yapmis.ilk bebegimiz olcak daha.aglamaktan helak oldum.kimseyede anlatamiyorum.kapiyi vurdu cikti.cok kotuyum kizlar.napim ben simdi.

bi sinirle söylemiştir. öyle değilse bile umruna sayma canım. öyle ya da böyle hayattaki en güzel şey bebeğin mucizen geliyor. önemli olan bebeğinin sağlığı kendini yıpratma.

Ne bilimya bastan cocuk istemiyordu son 4 ay korunmadik.4.ayda oldu.bunlar denileceknseyler mi allah askina.dogduktan sora ne olcak bu adam boyleyse.ben mi sirtlanacam herseyi.allah akil fikir versin.

Cnm erkekler genelde istemiyo hazır olmuyırlar özgürlükleri kısıtlanacak uyku vs sorumluluk fln derken böyle tepki olabilir cok takma zmnla alışır

Haftanin 7 gunu calisiyorum kosturuyorum.adamin dediklerine yaptiklarina bakinya.

Kızlar bulantı kusma n zmn bircek ya
Ne yediysem çıkardım yıne
Bi de bulantı olmadan oluyo koşarak lavaboya gidiyorum persembe akşam ve şimdi öyle oldu of cok kötü Bişi ya

Back